Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@02:55:28 GMT

اجرای طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار پایان سال

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۶۱۸۰۵

اجرای طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار پایان سال

داود شهرکی گفت: طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات ایام پایانی سال در سیستان و بلوچستان آغاز شده است و تا ۳۱ فروردین اجرا می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود شهرکی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات از  از ابتدای بهمن ماه تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ به جهت نظارت و پایش موثر و به هنگام تامین و توزیع کالا و خدمات با قیمت مناسب به مصرف کنندگان و اعلام  هر گونه کمبود احتمالی کالا در سطح بازار، انجام گشت های مشترک، تسریع در رسیدگی به گزارش ها و شکایات مردمی و برخورد با تخلفات در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ضرورت کنترل بر وضعیت بازار کالا و خدمات اولویت دار در مراحل تامین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت با توجه به افزایش تقاضای مردم در ایام پایانی سال با هدف ایجاد آرامش در فضای جامعه، ایجاد زمینه مناسب برای تامین و توزیع مایحتاج عمومی مردم، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی فوری، دقیق و کارشناسی به شکایات و گزارش های مردمی و اتخاذ تصمیمات لازم به منظور هم افزایی و همکاری موثر با نهادها و دستگاه های ذیربط در سطح استان، از اهداف در نظر گرفته شده در انجام این طرح است.

شهرکی با بیان این که عرصه نظارت ها در این طرح دو بخش  کالایی  و بخش  خدماتی را شامل می شود اظهار کرد: در  بخش کالایی نظارت ها شامل نان، لبنیات، گوشت قرمز، تخم مرغ، برنج، شکر، روغن نباتی، حبوبات، میوه، پوشاک، کیف  و کفش، آجیل و خشکبار، خواربار و شیرینی جات، روغن موتور، مواد شوینده  ، تایر خودرو  و ... می شود.

وی افزود: در بخش خدماتی نیز در این طرح نظارت ها شامل شرکت های مسافرتی  هوایی، زمینی، در یایی و دفاتر فروش آنها حمل و نقل درون – شهری، برون شهری، اماکن تفریحی و فرهنگی، سیاحتی و زیارتی، واحدهای اقامتی، غذا خوری ها، رستوران های بین شهری، عملکرد انبارها و سردخانه ها، میادین میوه و تره بار، خدمات خشکشویی و قالیشویی می شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: مردم استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی از جمله گرانفروشی، احتکار، عرضه کالای قاچاق را جهت رسیدگی به این سازمان اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کالا و خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • کالا‌ها و خدمات ورزشی شناسنامه دار شدند
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی