Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش مستقل هشدار داده است که بزرگترین شرکتهای دارویی جهان با وجود واکنش فزاینده به شیوع کووید ۱۹، آمادگی کمی برای بیماری همه گیر بعدی دارند.

به گزارش ایسنا، بنیاد دسترسی به دارو که یک سازمان غیرانتفاعی در هلند است در گزارشی مستقل، شیوع ویروسی موسوم به Nipah در چین با میزان مرگ و میر تا ۷۵ درصد را به عنوان خطری بالقوه برای همه گیری بعدی برجسته و اعلام کرده است که شرکتهای داروسازی بزرگ که در حال حاضر بر بیماری کووید-۱۹ تمرکز دارند برای مقابله با آن آماده نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه گاردین به نقل از مدیر اجرایی بنیاد دسترسی به دارو نوشت: این ویروس بیماری عفونی نوظهور دیگری است که میتواند نگران کننده باشد و همه گیری بعدی میتواند عفونت مقاوم به دارو باشد.

این ویروس کمیاب است و از طریق خفاش میوه خوار گسترش پیدا می کند که می تواند موجب بروز علائم مشابه با آنفلوآنزا شده و به مغز آسیب بزند. همچنین طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت این ویروس می تواند با التهاب مغز همراه باشد.

در سال ۲۰۱۸ شیوع این ویروس در ایالت کرالا در هند جان ۱۷ تن را گرفت. در آن زمان کشورهایی همچون عربستان و امارات متحده به دلیل شیوع این ویروس واردات میوه و سبزیجات منجمد و فراوری شده را از این ایالت ممنوع اعلام کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، در گزارش دستیابی به شاخص پزشکی در سال ۲۰۲۱، اقدامات ۲۰ شرکت داروسازی برجسته جهان در راستای دسترسی بیشتر به داروها، واکسن ها و روشهای تشخیص بیماری بررسی شده است. این تحقیق نشان داد که تحقیقات در زمینه بیماری کووید-۱۹ در سال گذشته افزایش یافته است اما دیگر همه گیری های خطرساز مورد توجه قرار نگرفته است.

بر اساس گزارش دوسالانه بنیاد، این یکی از ۱۰ بیماری عفونی از ۱۶ بیماری است که توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان بزرگترین خطر برای بهداشت عمومی عنوان شده اما در خط تولید شرکت های دارویی جهان، هیچ پروژه ای برای آنها در نظر گرفته نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند