Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:16:29 GMT

۳۰۰۰ دانش آموز ایلامی نیازمند لوازم کمک آموزشی هستند

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۶۷۷۲۱

۳۰۰۰ دانش آموز ایلامی نیازمند لوازم کمک آموزشی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، قنبر موسی نژاد در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور ایلام اظهار کرد: با فراگیر شدن بیماری کرونا و غیرحضوری شدن مدارس و مراکز دانشگاهی، هم اکنون بیش از سه هزار دانش آموز و دانشجوی مددجو در استان ایلام برای ادامه تحصیل در فضای مجازی نیازمند لوازم کمک آموزشی هستند.

وی بیان کرد: انتظار ما این است که کادر علمی و اداری دانشگاه‌های ایلام در زمینه تأمین این لوازم ضروری برای دانش آموزان و دانشجویان نیازمند مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای پویش ملی ایران مهربان و حمایت از ایتام و کودکان نیازمند استان اشاره کرد و گفت: این طرح با شعار هر شهروند حامی یک کودک یتیم و نیازمند آغاز شده و تاکنون بسیاری از کارکنان دستگاه‌ها در آن مشارکت کرده‌اند و انتظار داریم دانشگاه پیام نور استان نیز در این طرح مشارکت شایسته ای داشته باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام در ادامه با اشاره به اینکه فقر فرهنگی پیش زمینه فقر اقتصادی است، گفت: به همین خاطر انتظار داریم دانشگاه پیام نور در زمینه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی در راستای توانمندشدن خانواده‌های مددجو با کمیته امداد همکاری بیشتری داشته باشد.

موسی نژاد با عنوان اینکه هم اکنون پنج مرکز نیکوکاری در دانشگاه‌های ایلام در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: این مراکز ظرفیت بسیار مهمی برای مشارکت دانشگاهیان در کاهش فقر، تقویت بنیه علمی دانش آموزان و دانشجویان نیازمند، ارائه خدمات اجتماعی و مشاوره‌ای و پرداختن به مسائل اجتماعی خانواده‌ها در این استان هستند.

کد خبر 5135920

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی تبلت دهه فجر ویروس کرونا کرمانشاه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرگان خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شهرستان کرج بوشهر شیراز انقلاب اسلامی ایران لیگ برتر فوتبال ایران اردبیل شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور