Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس پانزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن از فردا سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه با موضوع «قرائت قرآن در جمهوری اسلامی پیشینه، آسیب‌شناسی و گام دوم» آغاز می‌شود.

پرداختن به ابعاد علمی و عملی موضوعات مرتبط با امر قرائت، حفظ و نغمه‌های دینی، یکی از حوزه‌های مأموریتی شورای عالی قرآن است که از اوایل دهه هشتاد تاکنون در قالب برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی باحضور استادان، قاریان، حافظان، پژوهشگران و صاحب نظران قرآنی کشورمان و اساتید برخی کشورهای دیگر، دنبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست‌ها از سال ۱۳۸۲ کار خود را آغاز کرد و در این سال با رویکرد آموزش، نقد و تحلیل تلاوت با اجرای قاریان و گروه‌های تواشیح و با حضور محمد هلباوی از مصر برگزار شد.

نشست دوم سال ۱۳۸۳ با موضوع نقد و تحلیل جریان تلاوت در کشور و با حضور اساتید مرحوم شحات محمد انور و احمد محمد عامر، قاریان برجسته جهان اسلام برگزار شد

سومین نشست، سال ۱۳۸۴ با موضوع آموزش، نقد و تحلیل تلاوت و اجرای قاریان و گروه‌های تواشیح، با حضور شیخ محمد طوخی، قاری و مؤذن مصری برگزار شد

نشست چهارم شورای عالی قرآن سال ۱۳۸۶ با هدف آموزش فنون تلاوت، ابتهال و تواشیح و حضور احمد عیسی معصراوی و شیخ عبدالتواب بساتینی، از مصر برگزار شد.

پنجمین نشست سال ۱۳۸۷ با موضوع آموزش و نقد و تحلیل تلاوت و با حضور فرج‌الله الشاذلی، قاری مصری برگزار شد.

نشست ششم سال ۱۳۸۸ با موضوع آموزش، نقد و تحلیل تلاوت، اجرای قاریان، مبتهلان و گروه‌های تواشیح و حضور محمد هلباوی، قاری و مبتهل مصری برگزار شد.

هفتمین نشست تخصصی سال ۱۳۸۹ با موضوع آموزش علوم و فنون قرائت برگزار شد.

نشست هشتم، سال ۱۳۹۱ با موضوعات بررسی خاستگاه اصطلاحات تجویدی و خشوع در تلاوت

نهمین نشست، سال ۱۳۹۲ با موضوعات تبیین ویژگی‌های تلاوت استادانه و مبانی آن، مفاهیم و راهکارهای توسعه حفظ قرآن کریم برگزار شد.

نشست دهم شورای عالی قرآن سال ۱۳۹۳ با موضوع تبیین تلاوت استادانه و حضور رحیم‌پور ازغدی برگزار شد.

یازدهمین نشست، سال ۱۳۹۴ با موضوع بررسی موضوعات فقه قرائت و مهندسی قرائت با حضور شیخ طه محمد عبدالوهاب، قاری مصری برگزار می‌شود.

نشست دوازدهم، سال‌ ۱۳۹۵ با موضوع بررسی بایدها و نبایدهای تواشیح و ابتهال با حضور رضوان درویش، از سوریه برگزار شد.

سیزدهمین نشست شورای عالی قرآن سال ۱۳۹۶ با هدف بررسی ویژگی‌های هنری و الزامات علمی و عملی تلاوت ترتیل با حضور چهره‌هایی چون محمد فهمی عصفور از مصر برگزار شد.

چهاردهمین نشست نیز سال ۱۳۹۷ با رویکرد ارتقا و تحلیل جریان دعا، اذان و ترتیل در کشورمان با حضور چهره‌های داخلی برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن اسلام آموزش جمهوری اسلامی شورای عالی قرآن موضوع آموزش مصری برگزار برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند