Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹گفت: اظهارات وزیر بهداشت درباره شعله ور شدن کرونا در تهران ربطی به شیوع کرونای‌ انگلیسی و موج چهارم بیماری ندارد به نوعی گلایه از عادی پنداری بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روز ۹بهمن‌ماه سال جاری، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، در نشست با رؤسا و معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، گفته بود: با توجه به رفت‌وآمد مردم، استفاده از وسایل نقلیه عمومی در تهران و حضور در مراکز خرید، ممکن است شعله‌های بیماری در تهران روشن شده باشد که باید با آن مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهارنظر وزیر بهداشت، به اشتباه موجی از نگرانی‌ها درباره شیوع ویروس انگلیسی کرونا یا آغاز موج چهارم این بیماری را در میان جامعه ایجاد کرد؛ آن‌گونه که در فضای مجازی از اظهارات نمکی به عنوان آماده‌سازی افکار عمومی برای خبر دادن از شیوع کرونای انگلیسی و رقم خوردن موج چهارم کرونا، تعبیر و تفسیر شد.

همین علت موجب شد خبرنگار ما با دکتر حمید سوری، درباره چرایی این اظهارنظر وزیر بهداشت و پاسخ به نگرانی‌های جامعه درباره موج جدید کرونا به گفت‌وگو بپردازد.

دکتر حمید سوری، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹ در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در پاسخ به این پرسش که آیا مطرح کردن موضوع روشن شدن شعله‌های کرونا در تهران از سوی وزیر بهداشت، می‌تواند با شیوع کرونای انگلیسی و یا آغاز موج چهارم کرونا ارتباط داشته باشد، اظهار کرد: اظهارات وزیر بهداشت نشأت گرفته از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عادی پنداری کرونا در میان مردم کشور ، به ویژه تهران است که چنین شرایطی ما را نگران گسترش بیماری در روزهای آینده می‌کند.

 

نگران گسترش بیماری در روزهای آینده‌ایم

وی افزود: افزایش حضور مردم در شهر، انجام سفرهای غیرضروری و عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، مجموعه‌ای از رفتارهایی است که احتمال بالاتر رفتن آمار کرونا را افزایش می‌دهد.

سوری تأکید کرد: تعداد محدودی از ویروس جهش‌یافته کرونا شناسایی شده است و عمدتاً این تغییرات جهشی به سبب عادی انگاری در سطح جامعه ایجادشده است.

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹ ابراز کرد: پیامدهای ناشی از بیماری‌های اپیدمی تابع رفتارهای مردم است و سرنوشت مکتومی نیست و با رعایت اصول پیشگیری و محافظتی می‌توان ابتلا به کرونا را کاهش داد.

 

بازگشت به روزهای عادی، تصوری اشتباه در میان مردم

وی ادامه داد: اگر مردم تصور کنند تعداد مرگ‌ومیر کاهش پیداکرده است و می توانند بازگشت به شرایط عادی داشته باشند، خطر ابتلا به کرونا و شیوع این ویروس در جامعه تشدید می‌شود.

سوری ابراز کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی همانند شرایط دشوار روزهای شیوع کرونا لازم و ضروری است و این توصیه‌ها و تمناها اگر نتیجه‌ای نداشته باشد، باید رفتارهای قهرآمیز با متخلفین کرونایی صورت بگیرد؛ کما اینکه این موضوع در کشورهای دنیا صورت می‌گیرد و از نظر بین‌المللی پذیرفته‌شده است؛ چراکه این رعایت نکردن پروتکل‌ها یک مسئله شخصی نیست و پای جان مردم در میان است.

 

باید رفتار مردم اصلاح و با متخلفین برخورد جدی شود 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، با اشاره به ازدحام بالای جمعیت در مترو، خاطرنشان کرد: در شرایط معمولی جامعه، امکانات مترو و حمل‌ونقل عمومی کافی نبود و همیشه با تراکم مسافران در مترو و اتوبوس مواجه بودیم، امروز شرایط به‌گونه‌ای است که با توجه به ازدحام، باید سفرهای غیر ضرور را متوقف کنیم و افراد پرخطر را در خانه نگهداری کنیم.

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، با هشدار به مردم درباره خطر شیوع دوباره کرونا، عنوان کرد: نباید تصور کنیم کرونا در جامعه عادی شده است و می‌توانیم زندگی عادی را در پیش بگیریم؛ بر همین اساس باید رفتار مردم اصلاح شود و با متخلفین برخورد جدی شود.

 

احتمال مرگ ۲۰درصد مبتلایان به کرونا 

وی در خاتمه این گفت‌وگو، با بیان وضعیت بیمارستان‌ها در روزهای کرونایی، خاطرنشان کرد: امروز در بیمارستان‌ها از هر ۱۰۰ نفر مبتلا به کرونا، ۳۰درصد بدون علامت ،۲۰ تا ۳۰درصد نیازمند خدمات درمانی و ۲۰درصد دیگر به خدمات درمانی بستری نیاز دارند و احتمال مرگ این ۲۰ درصد بسیار بالاست. در واقع هر چه میزان ابتلای افراد به کرونا بالاتر برود، میزان اشغال تخت‌های بیمارستانی در ایام کرونا افزایش می‌یابد.

سوری، تصریح کرد: امروز ظرفیت بیمارستان به نسبت مهرماه و آبان ماه در ایام شیوع کرونا بسیار بهتر است؛ اما نگرانی‌هایی درباره افزایش میزان ابتلا به کرونا وجود دارد و در برخی استان‌های کشور میزان ابتلا به ویروس کرونا دو برابر شده است.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر بهداشت شیوع کرونای شیوع کرونا موج چهارم گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • فیلم| هفت تیر کشی وزیر امنیت اسرائیل به روی مردم عادی برای جای پارک
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی