Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاجر فهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه انجمن ام اس استان همدان از دی ماه سال ۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده است اظهار کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۶۳۲ بیمار ام‌ اس عضو انجمن هستند که آمار موجود بر اساس مراجعه افراد و ثبت‌نام بوده است.

وی با بیان اینکه تعدادی از بیماران‌ به دلیل بار اجتماعی بیماری ام اس تمایلی به عضویت در انجمن ندارند افزود: با این حال می‌توان عنوان کرد بیش از ۲ هزار نفر بیمار مبتلا به ام اس در استان وجود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل انجمن ام اس استان همدان گفت: متاسفانه آمار بیماران ام اس استان بالاست و هر روز نیز به تعداد آنها اضافه می‌شود و کسی هم فعلا تحقیقی در خصوص علت اصلی این امر انجام نداده است.

وی با اشاره به فعالیت انجمن ام اس استان طی سال‌های اخیر عنوان کرد: صدور معرفی‌نامه به بانک و سازمان‌ها و نهادهای مختلف در دریافت تسهیلات و خدمات از جمله اقدامات بوده است.

فهیمی با اشاره به تهیه و اهدای لوازم کمک حرکتی مانند واکر، ویلچر، عصا و تشک مواج به بیماران گفت: هر سال ضیافت افطاری برای بیماران و خانواده‌های آنها برگزار می‌شود.

بیماران با مشکل تأمین دارو مواجه هستند

وی با اشاره به همکاری با دانشگاه و دانشجویان در انجام پایان نامه و معرفی بیماران به مراکز مشاور در دریافت خدمات رایگان افزود: در ایام کرونا بسته‌های حفاظت فردی حاوی ماسک و ژل ضدعفونی‌کننده در اختیار بیماران قرار گرفته است.

مدیرعامل انجمن ام اس استان همدان با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی از محل نذورات مردمی برای بیماران مستحق و نیازمند در ایام کرونا گفت: با همکاری معاونت بهداشت و درمان استان حواله تزریق واکسن آنفلوآنزا به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی با اشاره به پرداخت کمک‌‌هزینه درمان به صورت موردی برای بیماران افزود: قبل از کرونا تعدادی بلیت استخر برای بیماران تهیه کردیم که به صورت رایگان از شنا استفاده کنند اما بعد از کرونا توزیع بلیت‌ها متوقف شد.

فهیمی از مشکلات تهیه داروی بیماران ام اس استان سخن گفت و افزود: متاسفانه داروهای خارجی هزینه زیادی دارند و بیماران توان پرداخت ندارند و مجبورند مشکلات زیادی را تحمل کنند.

وی یادآور شد: تعداد قابل توجهی از این بیماران هم خانم‌های خانه‌دار هستند که توان پرداخت هزینه‌های خارجی را ندارند، به همین خاطر ناچار می‌شوند داروهای خود را قطع کنند و درمان خود را ادامه ندهند.

مدیرعامل انجمن ام اس استان همدان با تاکید به اینکه متاسفانه انجمن آنچنان درآمدی ندارد که از تمام این بیماران حمایت کند گفت: ممکن است داروهای خارجی ۸۰۰ هزار تومان هزینه داشته باشد و چون دائمی است و باید ماهانه مصرف شود بسیاری از بیماران مجبورند این هزینه را پرداخت کنند و وقتی از عهده آن برنمی‌آیند درمان خود را قطع می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه داروهای ایرانی رایگان است اما به لحاظ تأثیرگذاری بر روی افراد تعدادی از بیماران می‌توانند آن را مصرف کنند اظهار کرد: بیماران باید داروهای مکمل نیز در کنار داروهای اصلی استفاده کنند مانند داروهای امگا۳، ویتامین و کلسیم.

فهیمی با بیان اینکه داروهای مکمل در ماه هزینه‌های زیادی دوش بیماران می‌گذارد که باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان برای تهیه آنها پرداخت کنند تأکید کرد: متاسفانه هیچ کدام از داروهای مکمل نیز زیر پوشش بیمه نیستند و باید آزاد تهیه شود، ضمن ایکه یکی از مشکلات بیماران ام اس بیکاری آنها است.

وی بیان کرد: تعدادی از آنها از لحاظ جسمی توانایی انجام کار دارند و هم تحصیلات عالیه اما متاسفانه هیچکدام از آنها شاغل نیستند که همین موضوع بر افزایش مشکلات روحی آنها افزوده است.

مدیرعامل انجمن ام اس استان همدان با اشاره به اینکه اگر بیماران بیمه تامین اجتماعی باشند، بیمه فقط داروهای اصلی که ایرانی است پوشش می‌دهد اما باید داروهای مکمل را آزاد تهیه کنند خاطرنشان کرد: داروهای خارجی هم به هیچ وجه زیر پوشش بیمه نیست.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۷ نفر از بیماران انجمن به کرونا مبتلا شده‌اند که یک نفر فوت کرد اما بقیه بهبود یافتند افزود: در حال حاضر کانال تلگرامی انجمن فعال است و در زمینه کرونا و سایر مسائل اطلاعاتی را در اختیار بیماران قرار می‌ گیرد، سعی کردیم حضور بیماران کمتر باشد و تردد کمی داشته باشند و بیشتر تلفنی و از طریق شبکه‌های اجتماعی آنها را راهنمایی کنیم.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان بیماری ام اس انجمن بیماری ام اس بیماری کرونا برای بیماران داروهای مکمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی