Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@22:48:47 GMT

تشریح برنامه های بنیاد شهید در ایام دهه فجر

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۲۶۷۷

تشریح برنامه های بنیاد شهید در ایام دهه فجر

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی (ره)، به تشریح برنامه های این نهاد در ایام دهه فجر پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بنیاد شهید، «سعید اوحدی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم یوم الله ۱۲ بهمن، به تشریح برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه مبارک فجر پرداخت و گفت: یادواره «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» گرامیداشت ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده در دهه مبارک فجر در سراسر کشور برگزار خواهد شد و کنگره ملی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» نیز روز ۲۲ اسفند ماه مصادف با روز شهید برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور افزود: مراسم میهمانی لاله‌ها در ۱۹ هزار گلزار مطهر شهدای سراسر کشور روز پنجشنبه ۱۶ بهمن برگزار می‌شود. این مراسم در گلزار مطهر شهدای بهشت زهرا (س) تهران به عنوان نماد ملی، در گلزار مطهر شهدای کرمان به عنوان گلزار شهدای ویژه، در گلزار مطهر شهدای شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی به عنوان نماد گلزار شهدای اهل تسنن با ۳۵۳ شهید، در گلزار مطهر شهدای روستای روئین شهرستان اسفراین استان خراسان شمالی با ۳۱ شهید به عنوان نماد گلزار شهدای روستایی و در گلزار شهدای کلیمی با حضور مسئولان کشوری و مقامات مذهبی ادیان توحیدی به عنوان نماد گلزار پیروان ادیان توحیدی کشور برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در دهه فجر امسال از ۲۲ هزار خانواده معظم شهید توسط مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران تجلیل خواهد شد و رونمایی از ۱۰ عنوان کتاب بسیار زیبا با محتوای شهیدان فعال در انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره فیلم ایثار از دیگر برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر است.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرای ویژه برنامه‌های پیش بینی شده هدف والای رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه چله دوم انقلاب متشکل از سه کلید واژه خودسازی، جامعه پردازی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی است، تحقق یابد.

اوحدی در پایان تأکید کرد: هدف ایران اسلامی فتح قله گام دوم انقلاب اسلامی یعنی ایجاد تمدن نوین اسلامی از بستر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی است.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیانیه گام دوم انقلاب بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران گلزار مطهر شهدای عنوان نماد گلزار شهدای دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاکسپاری پیکر شهید مرتضی غلامی در گناوه

پیکر مطهر شهید مرتضی غلامی (دشتی نظری) از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس بر روی دستان مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور گناوه تشییع و در گلزار شهدای این شهر دفن شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر گناوه ، همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام عصر امروز پیکر مطهر شهید مرتضی غلامی (دشتی نظری) با حضور حماسی مردم شهیدپرور گناوه تشییع و در گلزار شهدای این شهر خاکسپاری شد.

شهید مرتضی غلامی (دشتی نظری) از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس بود که سال‌ها به‌عنوان شهید گمنام و خوشنام در نجف‌آباد اصفهان کنار مزار شهید محسن حججی دفن بود که پس از شناسایی با موافقت خانواده، پیکر شهید به گناوه منتقل شد.

پیکر مطهر شهید مرتضی غلامی ( دشتی نظری) عصر امروز با شعارهای این گل پرپر از کجا آمده از سفر کربلا آمده و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا در کنار همرزمان شهیدش در گلزار شهدای گناوه به خاک سپرده شد.

شهید والامقام «مرتضی غلامی» (دشتی نظری) متولد 1343 که در زمان شهادت 20 سال سن داشت در گناوه جز شهدای جاوید‌الاثر تا قبل از احراز هویت محسوب می‌شد.

شهید مرتضی غلامی ( دشتی نظری) در سال 1362 جمعی تیپ 55 هوابرد شیراز به منطقه عملیاتی جنوب اعزام شد که در 26 اسفند 1363 در عملیات بدر در منطقه شرق دجله جاده العماره - بصره به شهادت رسید.

پیکر مطهر این شهید در جریان تفحص سال 1388 در منطقه عملیاتی کشف و در نجف آباد اصفهان به عنوان شهید جاوید‌الاثر در میان شهدای گمنام خاکسپاری شد و پس از گذشت 40 سال انتظار، هویت این شهید گرانقدر از طریق آزمایش DNA شناسایی و در گلزار شهدای گناوه دفن شد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • ️پیکر شهید «غلامی» در گلزار شهدای گناوه آرام گرفت
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • خاکسپاری پیکر شهید مرتضی غلامی در گناوه
  • پیکر مطهر شهید «محمد رنجنوش» در گلزار شهدای همدان آرام گرفت