Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-28@17:24:22 GMT

عوامل توفیق بیمه ما در سال ۹۹

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۳۶۳۱

عوامل توفیق بیمه ما در سال ۹۹

امتداد -  بیمه “ما” با برنامه‌ریزی‌های دقیق و همه‌جانبه در راستای بهبود کیفیت، جلب رضایت هر چه بیشتر ذی‌نفعان، افزایش سود عملیاتی با کنترل مؤثر ریسک، توسعه بازار، رشد بازدهی سرمایه‌گذاری، حفظ ترکیب بهینه پرتفوی، تثبیت بالاترین سطح توانگری، کسب سود پایدار و تامین رضایت سهامداران از سال ۱۳۹۹ سالی متفاوت ساخته که نتیجه آن، مشاهده رشد ۶۰ درصدی در عملکرد شرکت و کاهش نسبت خسارت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، حجت بهاری فر مدیرعامل و عضو هیات مدیره بیمه “ما” با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی فریاد عزت و آزادگی ملتی شریف، غیور و سرفراز ایران بود، که برگرفته از اصول اعتقادی شیعه و در کلاس درس عاشورای حسینی، رهایی از بند ظلم و ستم را فراگرفت و خود الگویی برای جهانیان شد تا سرمشقی برای تمام آزاداندیشان و استکبارستیزان جهان، به‌ویژه امت اسلامی باشد.

عضو هیات مدیره بیمه “ما” در ادامه با اشاره به رشد عملکردی شرکت افزود: فروش حق بیمه شرکت بیمه “ما” با رشدی ۶۰ درصدی نسبت به دوره مشابه در سال قبل مواجه و از مبلغ  ۱۲ هزار میلیارد ریال عبور کرده است. مهم‌ترین اقدام در این حوزه توسعه بازار  و تمرکز بر رشته‌های بیمه‌گری کم ریسک و کنترل ریسک بوده که بر اساس این رهیافت، نسبت خسارت شرکت نیز نسبت به سال ۹۸ معادل دو درصد کاهش‌یافته است.

بهاری فر در ادامه عنوان کرد: در ۱۰  ماهه امسال، بیمه “ما” حدود یک‌میلیون و ۵۰ هزار فقره بیمه‌نامه به ارزش ۱۲ هزار و ۲۳۷ میلیارد ریال صادر کرد که این رقم معادل کل فروش سال ۱۳۹۸ بوده و طی ده ماه شرکت توانست رکورد سال ۹۸ را بشکند و در دو ماهه آخر سال که تاثیر بیشتری در کل پرتفوی داشته، ثبت رکورد جدیدی رقم زده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت بیمه “ما” با تأکید بر ترکیب مناسب پرتفوی و تامین منافع کلیه ذینفعان تصریح کرد: رشدی که در رشته‌های مختلف رخ‌داده است گویای تمرکز شرکت بر رشته‌های مناسب بیمه‌گری بوده است به‌عنوان نمونه، رشته‌ های  کم ریسکی چون مهندسی با بالاترین رقم رشد، افزایش ۱۸۷ درصدی، آتش‌سوزی با رشد ۱۱۸ درصدی، رشته باربری با صعود ۸۶ درصدی و رشته مسئولیت با ثبت رکورد جدید ۵۵ درصدی نسبت ‌به مدت مشابه سال گذشته، بیشترین درصد رشد فروش را در میان سایر رشته‌ها کسب‌کرده‌اند.

حجت بهاری فر با اشاره به توفیق در کاهش نسبت‌های خسارت به کمک مدیریت صحیح ریسک، تشریح کرد: نسبت خسارت شرکت بیمه “ما” در پایان دی‌ماه ۱۳۹۹ به رقم ۴۱ درصد رسیده است. این در حالی است که در دوره مشابه در سال ۱۳۹۸ نسبت خسارت شرکت ۴۳ درصد بوده است. علت این توفیق را باید در پیاده‌سازی مدیریت مناسب ریسک ، حفظ ترکیب بهینه پرتفوی، تمرکز بر فروش پوششهای بیمه ای با رعایت اصول حرفه ای بیمه گری، همراهی شبکه فروش بر شناسایی ریسکهای مناسب و حفظ مشتریان وفادار جستجو کرد.

حجت بهاری فر مدیرعامل و عضو هیات مدیره بیمه “ما” و عضو هیئت رییسه سندیکای بیمه گران ایران در پایان اظهار کرد: شرکت بیمه “ما” طی ده ماه سالجاری  با انجام برنامه‌ریزی‌های دقیق، در راستای بهبود کیفیت خدمات و جلب رضایت هر چه بیشتر ذینفعان گام‌های بزرگی در ارتقاء فعالیتهای خود برداشته است. افزایش سود عملیاتی با کنترل مؤثر ریسک و توسعه بازار، رشد بازده سرمایه‌گذاری، حفظ ترکیب بهینه پرتفوی، تثبیت بالاترین سطح توانگری و کسب سود پایدار و تامین رضایت سهامداران ازجمله این اقدامات است که درنهایت سال ۱۳۹۹ را سالی متفاوت با گذشته با ثبت رکوردهای جدید خواهد ساخت.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: نسبت خسارت شرکت بیمه بهاری فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ تا دهم اردیبهشت تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد
  • فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ دوباره تمدید شد
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • قیمت طلا و سکه امروز 8 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳