Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل از کاهش ۱۱ درصدی تصادفات درون‌شهری منجر به فوت در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال در این استان خبر داد.

به گزارش برنا، سیدحجت فتاحی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگاران گفت: سال گذشته در همین مدت  ۳۸ نفر بر اثر تصادف در معابر درون شهری در استان اردبیل جان باخته بودند که این رقم در مدت مشابه امسال به ۳۴ فوتی کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های صورت گرفته ۲۱ درصد تصادفات منجر به فوت در معابر درون شهری شهرهای فاقد پلیس راهور اتفاق افتاده است، بیان کرد: راهنمایی و رانندگی آمادگی استقرار پلیس در این شهرها است.

فتاحی اظهار کرد: امسال در وقوع تصادفات منجر به جرح و فوت ۸۱ درصد خودروهای سواری دخیل بودند.

وی با بیان اینکه بیشترین علت وقوع تصادف در معابر درون شهری عدم توجه رانندگان به جلو حین رانندگی است، اضافه کرد: بیشترین حادثه تصادف در بازه زمانی ۱۲ تا ۲ ظهر و  18 تا 20 شب رخ می‌دهد.

 وی ادامه داد: ۲۱ درصد تصادفات درون شهری در استان اردبیل در روز و ۲۹ درصد در شب بوده و ۸۸ درصد متوفیان مذکر و ۱۲ درصد نیز جنس مونث هستند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل با اشاره به اینکه بیشترین و ۴۱ درصد متوفیان تصادفات درون شهری در استان اردبیل مربوط به عابران پیاده است، گفت: بیشتر پل‌های عابر پیاده در معابر شهری استان به علت سنتی بودن مورد استفاده و استقبال مردم قرار نمی‌گیرد.

سرهنگ فتاحی راه اندازی و ساخت پل‌های عابر پیاده مکانیزه را یکی از نیازها و ضروریات در استان دانست و افزود:مسئولان مربوطه باید در برنامه‌ریزی خود به این مورد توجه ویژه‌ای داشته باشند تا شاهد کاهش تلفات جاده ای در استان باشیم.

وی اظهار کرد: ۳۲ درصد متوفیان تصادفات درون شهری در استان اردبیل راننده‌ها، ۹ درصد سرنشینان خودروها، ۱۸ درصد راکبان و ترک نشینان موتور سیکلت و ۲۱ درصد عابران پیاده هستند.

او  با اشاره به اینکه ۶۴ درصد متوفیان تصادفات درون شهری استان در بازه سنی ۲۱ تا ۴۰ سال قرار دارند، بیان کرد: بیشتر کشته‌شدگان نیروی جوان و مولد جامعه هستند که خسران بزرگی است.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک داخل شهرها  خواستار تمهیدات لازم در راستای مدیریت ترافیک شد و اضافه کرد: برنامه‌های کوتاه مدت از قبیل بستن محدوده برخی میدان‌ها و خیابان‌ها پاسخگو نبوده و موجب نارضایتی مردم می‌شود. 

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل ادامه داد: با اعمال اقدامات سلبی و برخورد با متخلفان نظم و انضباط اجتماعی حادث نخواهد شد بلکه باید با ارائه آموزش‌های لازم، مهندسی ترافیک و فرهنگ‌سازی مشکلات حوزه ترافیک در جامعه را حل کرد.

سرهنگ فتاحی با تقدیر از همراهی و همکاری خوب رسانه‌ها با پلیس راهور استان گفت: رسانه ها علاوه بر اطلاع‌رسانی، نقش مهم و تاثیرگذاری در افکار عمومی دارند به طوری که هیچ دستگاه و سازمانی بدون استفاده از ظرفیت رسانه‌ها نمی‌تواند به اهداف مورد نظر خود برسد.

وی با بیان اینکه در ۱۰ شهرستان استان ادبیل پلیس راهنمایی و رانندگی ساختمان دارد، افزود: ۲۱ شهر استان فاقد ساختمان راهنمایی و رانندگی است و در صورت همکاری فرمانداران و مسئولان این شهرها در تامین زیرساخت های لازم پلیس آماده تجهیز و تامین نیروی انسانی برای ارائه خدمات بهتر در آن شهرها است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تصادفات رانندگی منجر به فوت در اردبیل درون شهری در استان اردبیل پلیس راهنمایی و رانندگی راهنمایی و رانندگی تصادفات درون شهری درصد متوفیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۳۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • تصادف منجر به فوت با گواهینامه جعلی قتل عمد محسوب می‌شود؟
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • هیچ گونه مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد