Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه وزارت علوم، در این نشست که امروز دوشنبه با حضور مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان، مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، معاونان و مدیران کل سازمان امور دانشجویان به صورت حضوری و مجازی در محل سازمان امور دانشجویان برگزار شد، غلامی با بیان اینکه حوزه خدمات دانشجویی بسیار متنوع و وسیع است، اظهار داشت: مدیران و همکاران این حوزه در دانشگاه‌ها و سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان به خوبی از عهده انجام این وظایف به ویژه در ایام کرونا برآمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم، با تاکید بر توسعه و تقویت هر چه بیشتر امکانات ورزش دانشجویی افزود: استفاده دانشجویان از این امکانات، علاوه بر اینکه موجبات سلامتی و نشاط دانشجویان را فراهم می‌کند، برخی کاستی‌های موجود در بعضی از مراکز آموزش عالی را نیز به نوعی جبران می‌کند.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون فعالیت‌های گسترده‌ای صورت گرفته است، تصریح کرد: در سال جاری چندین پروژه ورزشی در دانشگاه‌ها به بهره‌برداری رسیده است و تا پایان سال نیز بر تعداد آنها افزوده می‌شود.

غلامی با تاکید بر هماهنگی سه بخش ورزش دانشجویی، بهداشت و درمان و مشاوره دانشجویی برای ارائه خدمات بهتر در حوزه سلامت جسمی دانشجویان گفت: سازمان امور دانشجویان و حوزه دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در زمینه خدمات رفاهی دانشجویی، باید همفکری و هماهنگی لازم را با یکدیگر داشته باشند و با توجه بیشتر بر امور رفاهی دانشجویان، باید برنامه‌ریزی‌های ما بر این فرض باشد که در ترم آینده امکان حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها فراهم شده است و آن را به زمان دورتری موکول نکنیم که قطعاً این کار احتیاج به برنامه‌ریزی‌های دقیق و ملزومات خاص خود دارد.

وی با تاکید بر توجه بیشتر به نظم و انضباط بهداشت فردی به عنوان یک ضابطه مستمر در محیط‌های دانشجویی گفت: در این خصوص باید تمام دستورالعمل‌ها، آیین‌نامه‌ها و مصوبه‌هایی که در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها تدوین، تصویب یا تجدیدنظر شده است، (به ‌ویژه در نیم‌سال ۱۴۰۰) حتماً در دانشگاه‌ها تثبیت و اجرایی و نهادینه شود. طبیعی است که همین مجموعه مدیریتی نیم‌سال مهر سال آینده را نیز هماهنگ و اجرا خواهد کرد.

وزیر علوم درخصوص مسائل مالی و کسری بودجه دانشگاه‌ها اظهار داشت: دانشگاه‌ها در ادوار گذشته نیز با این مسائل مواجه بودند و البته برای مواجهه با این مسائل، تجربیاتی وجود دارد. وزارت علوم نیز به عنوان هماهنگ‌کننده و ستاد پشتیبانی دانشگاه‌ها، تمام تلاش خود را برای تخصیص ۱۰۰ درصدی و حتی بیشتر بودجه دانشگاه‌ها به کار گرفته است.

وی با تاکید بر تشکیل سازمان دانشجویی در دانشگاه‌ها گفت: شکل‌گیری سازمان دانشجویی در دانشگاه‌ها از اهداف اولیه سازمان امور دانشجویان بوده و در اساسنامه آن نیز ذکر شده است و اگر این اتفاق بیفتد، به اعتبارات دانشجویی کمک فراوانی می‌شود.

غلامی افزود: پیشنهاد می‌کنم معاونان دانشجویی، تاسیس سازمان دانشجویی را در دانشگاه خود پی‌گیری کنند و هیات‌های امناء نیز در مصوبات‌ خود این بحث را طوری تنظیم کنند تا به صورت حداکثری، امکانات آن در اختیار معاونت دانشجویی قرار گیرد.

وزیر علوم همچنین درخصوص هزینه‌های تغذیه دانشجویی گفت: در این خصوص می‌توان با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، مبلغی را در قالب کارت اعتباری تغذیه در اختیار دانشجویان قرار داد تا خودشان بحث تغذیه را مدیریت کنند و مابه‌التفاوت تنوع غذایی در سلف سرویس‌های دانشجویی و مکمل را خودشان پرداخت کنند که البته انجام این کار دقت و ظرافت‌های خاص خود را دارد.

وی افزود: خوشبختانه تعمیرات، بازسازی و ارتقای خوابگاه‌ها یا سراهای دانشجویی چند سالی است که به صورت مرتب و مستمر انجام می‌شود و ادامه دارد. البته برخی خوابگاه‌های قدیمی که در دانشگاه‌های بزرگ کشور واقع شده‌اند، هزینه‌های سنگینی برای بازسازی نیاز دارند و باید منابع مالی خاصی برای این منظور پیش‌بینی شود.

غلامی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت خوابگاهی دانشگاه‌هایی که با کمبود دانشجو مواجه هستند، گفت: در این راستا باید بررسی و از ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه‌ها برای اسکان دانشجویان استفاده کرد.

وی درخصوص اختصاص اینترنت رایگان برای دانشجویان اظهار داشت: این یک مساله ملی است و از سوی معاونت آموزشی وزارت نیز تلاش و پی‌گیری‌های فراوانی برای انجام این کار صورت گرفته است و معاونان دانشجویی نیز توجه داشته باشند اگر در منطقه خود برخی از نواحی دوردست به اینترنت دسترسی ندارند، این موارد را به ما اعلام کنند تا به وزارت ارتباطات منعکس کنیم.

وزیر علوم با تاکید بر لزوم حفظ دستاوردهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آموزش مجازی و الکترونیکی و لزوم استفاده از آموزش‌های ترکیبی در دوران پساکرونا افزود: وزارت علوم در سیاست‌های کلان حوزه خدمات دانشجویی نهایت تلاش خود را به کار می‌برد وآن را به عنوان یکی از وظایف مهم خود قلمداد می‌کند.

غلامی با بیان اینکه مواردی از قبیل افزایش بودجه، افزایش حقوق‌ها و همسان سازی حقوق‌ها را به جد پی‌گیر هستیم، اظهار داشت: وزارت علوم خود را نماینده تمام دانشگاه‌ها می‌داند و این تلاش‌ها و پی‌گیری‌ها را تا حصول نتیجه مطلوب ادامه خواهیم داد.

برچسب‌ها بودجه1400 دانشگاه منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بودجه1400 دانشگاه منصور غلامی بودجه1400 دانشگاه منصور غلامی اخبار کنکور سازمان امور دانشجویان دانشگاه ها وزارت علوم وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۶۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل

نمایندگی ایران در سازمان ملل خواستار آزادی تمامی بازداشت‌شدگان در اعتراضات حمایت از مردم غزه در دانشگاه‌های آمریکا شد.

به گزارش ایسنا، دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین و مردم غزه نوشت: ما سرکوب وحشیانه و خشونت آمیز اعتراضات مسالمت‌آمیز گسترده حامی فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده را به شدت محکوم می‌کنیم. خشونت پلیس ایالات متحده و استفاده بیش از حد از زور در طی تجمعات مسالمت آمیز و هدف قرار دادن دانشجویانی که از پایان دادن به جنگ و نسل کشی در غزه حمایت می‌کنند، یک نگرانی جدی است.

نمایندگی ایران ادامه داد: تظاهرکنندگان دقیقاً خواستار پایان دادن به همدستی ایالات متحده در نسل کشی جاری در غزه به اسم آمریکا هستند. شلیک و ضرب و شتم معترضان که اعتراض خود را به شکلی مسالمت‌جویانه بیان می‌کنند، آنها را ساکت نمی‌کند، بلکه فقط بر ضرورت مبارزه برای عدالت برای فلسطین تاکید می‌کند. حملات پلیس به دانشجویان و اساتید دانشگاه، گستردگی دستگیری‌ها و شرایط بازداشت به شدت نگران‌کننده است و ما خواهان آزادی تمامی بازداشت شدگان هستیم.

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ اسرائیل در غزه در سراسر آمریکا ادامه دارد و در جریان دخالت پلیس، ۵۵۰ تن نیز بازداشت شده‌اند. این اعتراضات به دانشگاه‌ها در کشورهای دیگر از جمله دانشگاه‌های اروپایی نیز کشیده شده است. بر اساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان دست کم ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

دانشجویان از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌هایی که به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه کمک می‌کنند، قطع کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد