Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی اشرفی عصر دوشنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی گفت: مرکز فوریتهای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایه گذاری استان با استفاده از ظرفیت مرکز خدمات سرمایه گذاری استان و حضور نمایندگان تام الاختیار ۱۳ دستگاه اجرایی استان ایجاد شده و نمایندگان این دستگاه‌ها آماده خدمت رسانی به فعالان اقتصادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آبان ماه امسال که مرکز فوریتهای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی خراسان رضوی راه‌اندازی شده است تاکنون فقط ۱۱ مورد از درخواستهای فعالان اقتصادی در این مرکز پیگیری و رسیدگی شده و لازم است از ظرفیت این مرکز استفاده بیشتری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به بخشنامه قائم مقام رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کشور اشاره کرد و ادامه داد: به موجب ماده ۶۱ قانون رفع موانع تولید، اعضای کارگروه‌های استانی تسهیل و رفع موانع تولید، متناظر با اعضای ستاد تسهیل تعیین شده‌اند لذا طبق همین حکم قانونی، مصوبات کارگروه‌های استانی الزامی و اجرایی است.

وی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی و بانکها باید نسبت به اجرای مصوبات کارگروه استانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید یا ابراز دلایل مخالفت با اجرای آن طی یک ماه از تاریخ ابلاغ مصوبه، اقدام کنند و عدم اجرای مصوبات این کارگروه به منزله ترک فعل است.

اشرفی با اشاره به پرونده‌های مطروحه مربوط به مشکلات واحدهای تولیدی در نشست امروز کارگروه ستاد تسهیل خراسان رضوی افزود: در نشست امروز مشکلات ۶ واحد تولیدی در زمینه تسهیل واردات ماشین آلات و تامین ارز برای ترخیص کالا از گمرک، فراهم کردن شرایط پرداخت دیون بانکی به منظور اجرای طرح توسعه، درخواست زمین در شهرک صنعتی چناران، واگذاری انشعاب آب به دامداری، استفاده از معافیت عوارض گمرکی به ازای هر اشتغال، بخشودگی جرایم بیمه تامین اجتماعی بررسی و راهکارهای لازم مصوب شد.

وی ادامه داد: خارج کردن شهرک صنعتی مشهد از فهرست خاموشی‌های برق و استمهال اجرای توقفگاه مورد نیاز یک بیمارستان در مشهد از دیگر درخواستهای مطرح شده در نشست امروز کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان بود که راهکارهای لازم برای حل این مشکلات تدوین شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در ماه گذشته این کارگروه ۲۰ نشست در قالب سه نشست کارگروه اصلی و ۱۷ نشست گروه‌های کاری برگزار شد که منتج به بررسی ۸۷ پرونده مربوط به مشکلات واحدهای تولیدی در استان و صدور ۱۰۳ مصوبه شد.

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به موجب مواد الحاقی قانون تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۱۳۹۴ در کشور تاسیس شد و مقرر گردید شعب استانی این ستاد نیز به ریاست استانداران مشکلات تولید کنندگان کشور را بررسی کنند.

طبق قانون، این ستاد می‌تواند با بررسی وضعیت مجموعه‌های تولیدی با درخواست تقسیط و امهال وام‌های دریافتی آن مجموعه موافقت و دستور لازم را در این خصوص به بانک‌ها اعلام کند ضمن این که مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و شعب استانی آن لازم الاجراست.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی رونق تولید وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری خراسان رضوی تولید داخلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی رونق تولید وزارت صنعت معدن و تجارت تسهیلات بانکی رونق تولید وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری خراسان رضوی تولید داخلی اخبار کنکور ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات واحدهای تولیدی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه