Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی در جلسه آخرین یافته های تحقیقاتی کشت گلخانه ای در ارتباط با پیشرفت تکنولوژی کشاورزی اظهار داشت: امروزه کارشناسان فنی و متخصص با تغییر در فرآیندهای تولید محصولات کشاورزی می توانند باعث افزایش عملکرد در واحد سطح، بهره وری و بازار پسندی محصول شوند.

وی افزود: اگر تغییری در روش های تولید محصول به وجود آمده است، به خاطر تغییر نگرش کشاورزان و درک ظرفیت بیش از پیش زمین های کشاورزی بوده و کشاورزان با داشتن سال ها تجربه، متوجه شده اند که روش های جدید و علمی می تواند در تولید بیشتر و افزایش بهره وری موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی به پیشرفت تکنولوژی در احداث و فرآیند تولید محصولات در گلخانه ها اشاره کرد و گفت: گلخانه ها در طول چند سال اخیر با پیشرفت و تحولی عظیمی در تولید و بهره وری مواجه شده اند و سرمایه گذاری در این بخش نسبت به سایر بخش های کشاورزی افزایش یافته است و سرمایه گذاران به دنبال استفاده از روش های نوین همراه با تکنولوژی برای تولید بیشتر محصول با افزایش عملکرد در واحد سطح هستند.

وی به کیفیت محصولات گلخانه ای اشاره کرد وگفت: در بازار رقابتی امروز مسلماً باید کیفیت محصول به گونه ای باشد که محصول تولید شده جایی در ویترین بازار داشته باشد و مشتری تمایل به خرید محصولی می کند که کیفیت بالاتری داشته باشد.

وی افزود: خوشبختانه سرمایه گذاران استانی برای مثبت و با یادگیری از همدیگر سعی در استفاده از روش های نوین و علمی برای افزایش کیفیت محصولات هستند و این برای استان آذربایجان شرقی نقطه قوت محسوب می شود.

وی به ترویجی بودن ساختار جهادکشاورزی تاکید کرد و گفت: همکاران جهادکشاورزی با آموزش ها و ترویج روش های جدید و انتقال اطلاعات به کشاورزان و سرمایه گذاران، توانسته اند در تغییر نگرش کشاورزان نسبت به روش های تولید محصول و نمایش بازدهی و کارآیی دستگاه ها و سیستم های جدید برای استفاده سرمایه گذاران، کار ارزشمندی انجام داده و تاثیر مستقیم در کیفیت محصولات کشاورزی و بهره وری آن داشته باشند.

فتحی به توسعه تولید محصولات گلخانه ای اشاره کرد و گفت: در سال جاری حدود 309 هکتار تقاضا برای احداث گلخانه وجود داشته و تقاضاهای جدیدی در حال بررسی وجود دارد و تنوع محصولات گلخانه ای می تواند در بهبود بازار محصولات کشاورزی تاثیرگذار باشد.

وی افزود: احداث گلخانه ها در هر مقیاسی در داخل شهرک های کشاورزی امکان پذیر بوده و جهادکشاورزی از سرمایه گذاران در این بخش استقبال می کند در صورتی که سرمایه گذار شرایط مورد تایید را داشته باشد مجوز احداث و بهره برداری داده می شود.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی آذربایجان شرقی گلخانه عملکرد رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز قیمت شهرک کشاورزی سرمایه گذاران احداث گلخانه کیفیت محصول تولید محصول گلخانه ها گلخانه ای بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس