Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@22:23:41 GMT

همه چیز درباره واکسن روسی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۹۹۶۱

همه چیز درباره واکسن روسی کرونا

به دنبال شیوع جهانی کروناویروس روسیه توانست اولین واکسن کروناویروس در جهان موسوم به "اسپوتنیک V" (اسپوتنیک - وی) را ثبت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از ثبت واکسن کروناویروس اسپوتنیک V آزمایشات بالینی در روسیه با مشارکت ۴۰ هزار داوطلب انجام شد.

  همچنین انجام آزمایشات بالینی این واکسن در امارات، هند، ونزوئلا و بلاروس اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده که بر اساس آزمایشات بالینی انجام گرفته، حاکی از اثربخشی ۹۱.۴ درصدی واکسن اسپوتنیک V است. همچنین این واکسن در برابر موارد شدید کروناویروس ۱۰۰ درصد اثربخشی دارد.   هزینه یک دوز از این واکسن برای بازارهای بین المللی کمتر از ۱۰ دلار خواهد بود. اسپوتنیک V یک واکسن دو دوز است که دوز دوم ۲۱ روز پس از اولین دوز تزریق می شود.   همچنین فرم "لیوفیلیزه شده" (خشک) واکسن را می توان در دمای دو تا هشت درجه سانتیگراد بالای صفر نگهداری کرد.   تاکنون بیش از ۵۰ کشور جهان برای دریافت بیش از ۱.۲ میلیارد دوز از این واکسن درخواست داشته اند.   "واسیلی نبنزیا" نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل اواخر ژانویه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری "تاس" گفت: روسیه انتظار دارد سازمان بهداشت جهانی (WHO) به زودی واکسن کروناویروس را تایید کند. ما اسناد خود را برای احراز مجدد واکسن و قرار گرفتن آن در فهرست استفاده اضطراری ارسال کرده ایم. مرحله دوم بررسی درخواست ما از ۲۲ ژانویه آغاز شده و امیدواریم که به زودی گواهی آن صادر شود.   همچنین به گزارش خبرگزاری رویترز، آمارها حاکی از آن است که تاکنون حدود یک میلیون نفر از مردم روسیه حداقل یک دوز از واکسن کروناویروس اسپوتنیک V را دریافت کرده اند و مقامات این کشور قصد دارند در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۰ میلیون نفر را در برابر بیماری کووید-۱۹ واکسینه کنند.   واکسیناسیون سراسری کروناویروس در روسیه با تزریق واکسن تولیدی این کشور از ماه دسامبر برای گروه های خاص آغاز شد و سپس از اوایل ژانویه تزریق آن برای عموم مردم انجام گرفت.   گزارش ها حاکی از آن است که تاکنون بیش از ۸.۲ میلیون دوز از این واکسن در روسیه تولید و ۲.۷ میلیون دوز از آن در میان مراکز درمانی توزیع شده است.   همچنین پیش از این پروفسور «الکساندر گینتسبورگ» مدیر مرکز علمی گامالیا، سازنده واکسن روسی اسپوتنیک V اعلام کرده است که تاکنون هیچگونه واکنش حساسیتی شدید نسبت به این واکسن مشاهده نشده و واکنش های آلرژیک شدید پس از استفاده از این واکسن در آزمایشات بالینی فازهای اول، دوم، سوم و همچنین هنگام واکسیناسیون گزارش نشده است.   طبق اعلام پایگاه اطلاعاتی statista، تاکنون مجوز استفاده از واکسن اسپوتنیک V در کشورهای الجزایر، آرژانتین، بلاروس، بولیوی، گینه، مجارستان، پاراگوئه، روسیه، صربستان، ترکمنستان، امارات متحده و ونزوئلا ثبت شده است.   همچنین بنابر اعلام شبکه خبری بی بی سی، مجارستان اولین کشور عضو اتحادیه اروپاست که تایید اولیه واکسن کروناویروس اسپوتنیک V را صادر کرده است. قرار است طی مذاکرات مقامات دو کشور ارسال و توزیع این واکسن در مجارستان انجام شود.   وزیر بهداشت آلمان نیز با اشاره به کمبود واکسن کروناویروس در اروپا گفته است که می توان از واکسن های کروناویروس ساخت چین و روسیه برای غلبه بر کمبود فعلی استفاده کرد.   بنابر گزارش دویچه وله، وی تاکید کرده است: صرف نظر از کشور تولید کننده واکسن و در صورت اثربخشی و مفید بودن آن، ضرورت دارد برای مقابله با همه گیری مورد استفاده قرار گیرد هرچند که مستلزم تایید آژانس دارویی اروپاست.   روسیه نیز اعلام کرده است که امکان تامین ۱۰۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک V و ارسال آن به اتحادیه اروپا در سه ماهه دوم سال جاری وجود دارد.   انتهای پیام/
 منبع: ایسنا

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن کروناویروس آزمایشات بالینی اسپوتنیک V

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد