Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات نصب و ساختمان پروژه بازیابی گازهای مشعل، ظهر امروز با حضور مدیرکل محیط زیست استان بوشهر، فرماندار عسلویه، مقام‌ها و رسانه های محلی و مسئولان پتروشیمی نوری آغاز شد و کلنگ احداث این واحد بر زمین خورد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازروابط عمومی پتروشیمی نوری، در این مراسم مدیرعامل پتروشیمی نوری گفت: پروژه بازیابی گازهای مشعل و تولید کود سولفات آمونیوم، تحقق آرزویی دیرینه است که اجرای آن گامی بلند برای حفاظت از محیط زیست منطقه عسلویه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقی صانعی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی نوری از بزرگترین مجتمع‌های تولید آروماتیک در جهان به شمار می‌رود، گفت: به حول و قوه الهی با اقدامات انجام شده، علی رغم تحریم های ظالمانه، توانستیم رکورد جدیدی در تولید این مجتمع ثبت کنیم و به ظرفیت ۱۰۸ درصد تولید برسیم. و تاکنون چهار میلیون و دویست و بیست هزار تن محصول تولید کرده‌ایم که تا پایان سال به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن خواهد رسید که رکورد تازه‌ای در طول حیات پتروشیمی نوری است.
مدیرعامل پتروشیمی نوری همچنین دریافت تندیس طلایی ویژه از وزیر نفت به دلیل عملکرد این شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی را از دستاوردهای این شرکت عنوان کرد و افزود: پتروشیمی نوری در حوزه مسئولیت اجتماعی، محیط‌زیست و کاهش مصرف انرژی دستاوردهای مهمی داشته و به دلیل کاهش مصرف انرژی که استاندارد آن به ازای هر تن محصول ۱۹ مگا ژول مصرف سوخت است به ۱۰ مگا ژول کاهش داده است و ‌به‌همین دلیل کاندیدای معرفی شرکت برتر در حوزه مدیریت مصرف انرژی از سوی سازمان استاندارد هستیم.
صانعی یکی از پروژه‌های بسیار مهم زیست محیطی این شرکت را اجرای پروژه بازیابی گازهای فلر و تولید کود سولفات آمونیوم دانست و گفت: سالهای سال بود که به دنبال اجرای این پروژه بودیم اما به دلیل مسایل مختلف از جمله تحریم‌ها و همچنین نبود فرآیندهای مورد قبول همکاران ما، اجرای آن به تعویق افتاد و سرانجام اسناد مناقصه نهایی شد و برنده آن که یک شرکت ایرانی است برای اجرا انتخاب شد.
وی تاکید کرد: با اجرای این پروژه گازهایی که به مشعل می‌رود و می‌سوزد، تبدیل به مواد پتروشیمی و کود شیمیایی می‌شود و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده با تولید محصول، موجب‌ حفظ محیط‌زیست و کاهش آلایندگی‌ها می‌شود.
صانعی با بیان اینکه با راه‌اندازی این واحد سالانه ۶۰ هزار تن کود سولفات آمونیوم، ۶۵ هزار تن ال‌پی‌جی تولید می‌شود، ادامه داد: همچنین سالانه ۱۷ میلیون و هفتصد هزار مترمکعب گاز شیرین شده توسط این واحد تولید می‌شود که با مصرف آن به عنوان سوخت، مصرف گاز مجتمع کاهش پیدا می‌کند.
وی با بیان اینکه این پروژه با سرمایه‌گذاری ارزی حدود ۲۶ میلیون یورو و در مجموع حدود هزاز میلیارد تومان، ظرف ۲۶ ماه اجرا می‌شود.
نائب رئیس هیئت مدیره پتروشیمی نوری خاطر نشان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما کمک به کاهش آلودگی‌های زیست محیطی در عسلویه است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پروژه بازیابی گازهای پتروشیمی نوری محیط زیست هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

جمع آوری ۱.۴ میلیارد فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

شاهمیرزایی از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

کد خبر 6092949 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد