Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@23:13:58 GMT

مومیایی با زبانی از جنس طلا

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۱۱۱۷

مومیایی با زبانی از جنس طلا

باستان شناسان مصری موفق به کشف مومیایی 2 هزار ساله ای شدند که زبانی از جنس طلا داشت .

به گزارش ایران آنلاین به نقل از دیلی استار، به عقیده کارشناسان در گذشته های دور مصریان باستان تصور می کردند که جواهرات و طلا می تواند به فرد مرده کمک کند تا در دنیای پس از مرگ قادر به صحبت باشند.

--- --- ---

باستان شناسان در مقبره های باستانی 16 مومیایی دیگر یافته اند که درکنارشان مجسمه های قدیمی واجناس گران قیمت ونمادین نیز دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته کارشناسان افرادی که زبان فرد مومیایی را از دهانش خارج کرده اند معتقد بودند که جایگزینی زبانی از جنس طلا می تواند او را با خدای مردگان "اوزیریس" مرتبط کرده با بتواند پس از مرگ قدرت تکلم را به فردمرده بدهد.
تحقیقات کارشناسان نشان میدهد که این مقبره احتمالا به دست پادشاه بطلمیوس چهارم ساخته شده است.علاقه این پادشاه مصری به جشن ها و مراسم مجلل سبب شد تا نامش در تاریخ ثبت شود.
دکتر "کاتلین مارتینر " از تیم تحقیقاتی در این باره گفت: در حفاری های انجام شده اجناس مجلل آن زمان بدست آمده است.تزئیناتی چون زبانی از جنس طلا نیز برای ارتباط با خدای مردگان بوده است روی قفسه سینه یک مومیایی دیگر گردنبندی پهن با سرشاهین که نشانه قدرت است دیده می شود. در کنار مومیایی ها که به نظر می رسد از قشر مرفه جامعه بوده اند وسایل باستانی زیبایی نیز به دست آمده است.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسن پور با اشاره به آخرین مرحله از کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: اولین لایه نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در تپه قلعه انجام شد و در آخرین کاوش‌ها به این نتیجه رسیدیم که سکونت انسان در این تپه به دوران قبل از عصر مفرغ یعنی مس و سنگ و حدود پنج هزار و ۴۰۰ سال پیش برمی گردد.

وی اظهارداشت: در اجرای فصل جدید کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک، عرصه‌ای به طول ۲۵ متر و عرض دو متر مورد کاوش و بررسی قرار گرفت که بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، پرونده قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد سال گذشته برای ثبت در میراث جهانی به عنوان سهمیه ۲۰۲۴ ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده است که این کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پرونده ثبت جهانی بسیار بااهمیت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند! (+عکس)
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • تصاویری از اجساد سالم؛ راز مومیایی خود به خود مردگان در یک منطقه چیست؟ (۱۶+)
  • دستگیری کارچاق کن سابقه دار در گرگان
  • ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده