Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود شوری کارشناس مساله بین الملل در خصوص لزوم و اهمیت توسعه روابط و همکاری های میان ایران و روسیه به عنوان دو کشور همسایه در شرایط فعلی با توجه به روی کار آمدن بایدن و نزدیکی میان اروپا و آمریکا در دوره جدید اظهار داشت: ارتباط دو جانبه میان ایران و روسیه برای هر دو طرف دارای اهمیت است به این نحو که حداقل مزیت آن برای ایران ایجاد امنیت در مرزهای شمالی و ارتباط با کشورهای شمالی را به همراه خواهد داشت و برای روسیه نیز ارتباط و همکاری با یک کشور قدرتمند در منطقه را منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه مسائل منطقه غرب آسیا پرونده سوریه مهمترین همکاری میان ایران و روسیه به حساب می‌آید، گفت: باتوجه به اینکه کمتر امکان تبادل امکانات و تجهیزات فناوری میان ایران و غرب وجود دارد، تهران و مسکو به بر این باور هستند که علاوه بر همکاری های دو طرف در زمینه های مختلف سیاسی و اقتصادی توسعه همکاری ها در زمینه علمی و فناوری هم اهمیت خاص خودش را دارد و باید بیش از پیش مدنظر مقامات دو طرف قرار بگیرد.

شوری بیان کرد: از منظر بین المللی هم با توجه به نوع سیاست های آمریکا در سال های اخیر همکاری های میان ایران و روسیه اهمیت مضاعفی پیدا کرده و یکی از موانع پیشبرد سیاست های یکجانبه گرایانه آمریکا به حساب می آید.

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به موضوع همکاری‌های میان ایران و روسیه در زمینه واکسن کرونا در شرایط فعلی، تصریح کرد: این موضوع دارای دو بُعد است، یکی بحث علمی و پزشکی آن است که از منظر استانداردهای پزشکی تا چه میزان واکسن تهیه شده قابل اعتماد است که البته تفاوت هایی میان معیارها و استانداردهای غربی‌ها با روسیه وجود دارد، اما الزاماً این به معنای آن نیست که اگر یک محصولی استاندارد های غربی را به دست نیاورد، پس از لحاظ علمی دارای مشکل است.

وی ادامه داد: همه به این موضوع آگاه هستند که روسیه از منظر علمی کشوری پیشرفته و قدرتمند در صنعت واکسن سازی است اما با نگاهی به گذشته متوجه می‌شویم که دستاوردهای روس ها در این زمینه کمتر از غربی‌ها نبوده است.

شوری اظهارداشت: بعضی چالش ها و تعارضاتی که مطرح می شود ناشی از رقابت های بین المللی میان کشورها در تولید واکسن است.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: این توانمندی در روسیه وجود دارد و توانمندی بالایی هم هست اما متاسفانه جنگ تبلیغاتی و روانی در این زمینه همواره وجود داشته و متاسفانه افکار عمومی تحت تاثیر فضای منفی ایجاد شده علیه روسیه قرار می گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هنوز هیچ از واکسن های تولید شده از سوی هیچ کشوری به آن میزان از استاندارد و تایید نهایی پزشکی مورد نیاز در شرایط فعلی جهت پیشگیری تضمین‌شده از ویروس کرونا نرسیده است.

محمدمهدی ملکی کد خبر: 1088452 برچسب‌ها روسیه روابط ایران وروسیه وزارت امور خارجه واکسن کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روسیه روابط ایران وروسیه وزارت امور خارجه واکسن کرونا همکاری های میان ایران و روسیه همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی

حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در حوزه  خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم  به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان‌پذیر است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم