Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-02@04:23:42 GMT

واکسن ایرانی کرونا فروردین به بازار می آید

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۲۱۳۳

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: واکسن ایرانی کرونا اواخر فروردین سال آینده به بازار می‌آید و به این ترتیب واکسیناسیون همگانی با واکسن ایرانی آغاز می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای محمد مخبر در حاشیه رونمایی از ۴۰ هزار طرح اشتغالزایی بانوان در جمع خبرنگاران افزود: نتایج تست واکسن ایرانی بر روی ۵۶ داوطلب بسیار موفقیت آمیز بوده و این داوطلبان در شرایط بسیار مطلوبی به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مخبر گفت: مرحله اول آزمایش‌ها به پایان رسیده و اگر وزارت بهداشت مجوز آزمایش مرحله دوم را صادر کند، به زودی مرحله دوم آزمایش واکسن ایرانی برای داوطلبان آغاز می‌شود.    وی با بیان اینکه واکسن ایرانی عملکرد بسیار درخشانی در مقابله با ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی داشته افزود: این امیدواری وجود دارد که واکسن ایرانی بتواند در مقابله با جهش‌های بعدی کرونا نیز موفق عمل کند.

مخبر گفت: به موازات پیشبرد طرح‌های تحقیقاتی برای سه واکسن ایرانی کرونا، زیرساخت‌های تولید انبوه واکسن را به پیش می‌بریم، بطوریکه برای همین واکسن نخست که مرحله اول خود را با موفقیت طی کرده است زیرساخت تولید ۲ تا ۳ میلیون دوز واکسن در ماه را آماده کرده‌ایم و برای مراحل بعدی نیز تا اردیبهشت سال آینده، زیرساخت لازم برای تولید ۱۲ تا ۱۴ میلیون دوز واکسن در ماه فراهم خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام همچنین گفت: اولویت نخست ما تامین واکسن برای هموطنان است,، اما اگر بتوانیم نیاز داخل را تامین کنیم به صادرات واکسن هم فکر خواهیم کرد.

وی افزود: پیشنهاد‌هایی از چند کشور برای خرید واکسن ایرانی ارائه شده، اگرچه هنوز این درخواست‌ها به صورت مکتوب به دست ما نرسیده است. برچسب ها: کرونا ، واکسن ایرانی ، ستاد اجرایی فرمان امام ، وزارت بهداشت ، مخبر

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا واکسن ایرانی ستاد اجرایی فرمان امام وزارت بهداشت مخبر واکسن ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام (ره) به ایران و ایرانی و اسلام هویت داد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نماد غذای ایرانی به خوشمزگی قورمه‌سبزی!
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • حال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس ایرانی در ارمنستان مساعد است