Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در جلسه تجلیل از واحد خواهران این نهاد که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (ع) و روز زن برگزار شد، اظهارداشت: نامگذاری روز زن قطعا مسوولیت‌هایی را متوجه زنان کرده است.

وی افزود: موضوع بعدی در نامگذاری این روز بحث سنجش موقعیت ما با حضرت زهرا(علیه‌السلام) است که آیا ما شیعیان آن حضرت به حساب می‌آییم؟ آن حضرت سیده نساء العالمین هم در دنیا و هم در آخرت است و جایگاه بس عظیم و رفیعی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: باوجود این که ما در این نهاد برای همکاران زن مسوولیت هایی در شرح وظایف تعیین کرده‌ایم اما آنچه که اولویت دارد مسوولیت‌های اجتماعی و وظایفی است که برای زنان در سطح جامعه مطرح می شود و این مسوولیت‌های اجتماعی مسوولیتی در کنار نقش و مسوولیت اصلی بانوان است.

رستمی به نقش اصلی زنان در خانواده اشاره کرد و یادآور شد: نقش اصلی زن، انسان سازی و تربیت نسل در خانواده است. امور خانه اعم از اداره شوهر و روابط اعضاء خانواده، تدبیر امور منزل و... بر عهده زنان است و این زن است که خانواده را رو به کمال و تعالی می‌برد و این امر درباره فرزندان به صورت جدی‌تر رخ می‌دهد؛ این سخن مهمی است که از دامان زن، مرد به معراج می‌رود و هر خیری که برای مرد رخ می‌دهد در قالب فضایی است که تحت تاثیر فداکاری زنان و مادران از بدو تولد تا آخر عمر به دست می‌آید؛ این نقش اصلی بانوان است و نباید با هیچ نقشی معاوضه شود و البته در کنار آن در صورت وجود زمان و فرصت مناسب، وظایف اجتماعی دیگری هم برای بانوان مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای شکل گیری نهاد واحدهای خواهران و همکاران زن در این بخش تلاش‌های زیادی را انجام داده‌اند اما هنوز به آن نقطه تعالی در شرح وظایف در محیط دانشگاه و میدان عمل نرسیده‌ایم و این نکته باید مورد توجه جدی قرار گیرد و فرصت ها و ظرفیت‌هایی که در بخش خواهران در دانشگاه قابل پیگیری است، باید بازنگری شود.

وی از بخش خواهران دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها خواست که به دنبال ارتباط، حضور و نقش موثر در بین دانشجویان دختر در دانشگاه‌ها تشکل‌های دانشجویی باشند که این ارتباط بسیار مهم است.

برچسب‌ها حجت الاسلام مصطفی رستمی روز مادر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حجت الاسلام مصطفی رستمی روز مادر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها حجت الاسلام مصطفی رستمی روز مادر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بانوان اخبار کنکور رهبری در دانشگاه ها نهاد نمایندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «تعالیم اسلام» اثر سید محمد حسین طباطبایی و به کوشش سید هادی خسروشاهی در ۳۷۵ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ یازدهم رسید.

تعالیم اسلام، مجموعه قوانین و مقررات فطری است که سعادت دنیا و آخرت بشر را تأمین می‌کند. این تعالیم از جنبه‌های مختلفِ فلسفی، کلامی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و تربیتی، گوناگون و گسترده است. بی تردید گزینشِ مقوله‌هایی از آن، کار دین شناسانی است که بر زوایای گوناگون آن، تسلط و تبحر دارند و نقش آن‌ها را در ارتباط با منظومه دین، به نیکی می‌شناسند.

اثر حاضر با نام «تعالیم اسلام» دست چینی از موضوعات اسلامی است که به انتخاب و قلم متفکر بزرگ اسلامی، علامه سید محمدحسین طباطبایی در سه بخش تنظیم شده است: اعتقادات، اخلاق، احکام. ذیل هر یک از این بخش‌ها، مطالب عمیق و خواندنی طرح شده است.

ساختار اثر

این کتاب در چهار بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «اعتقادات» خداشناسی از نظر قرآن، عدل و نبوت را بررسی کرده، پیامبران در میان بشر، ماجرای بحیرای راهب و از بعثت تا هجرت را شرح داده و وصیت پیغمبر اکرم (ص) قرآن و اهل بیت، اهل بیت پیغمبر اکرم (ص)، امامت و معاد را به رشته تحریر درآورده است.

نویسنده در بخش دوم با عنوان «اخلاق» وظیفه انسان در برابر خدا (خداشناسی و خداپرستی)، وظیفه انسان در برابر خود (بهداشت روح، تحصیل علم و بزرگداشت دانشمندان) و وظیفه انسان در برابر دیگران (وظیفه در برابر پدر و مادر، وظیفه انسان به همسایگان، عدالت، راستگویی، از خود گذشتگی و اعتماد به نفس) را تبیین کرده است.

«احکام (عمل)» عنوان سومین بخش از کتاب حاضر است که در آن نماز (مقدمات نماز، ارکان نماز، نماز آیات و نماز جماعت)، روزه و بیع بیان شده، اطعمه و اشربه، غصب و شفعه تشریح شده و احیای اموات و لُقَطه مورد تأکید قرار گرفته است.

چهارمین و آخرین بخش از این کتاب با عنوان «اسلام و اجتماع» ضمن بررسی اجتهاد و تقلید، امر به نیکی، نهی از زشتی و نقش اسلام در حیات اجتماعی، اصل مالکیت و طبقه ثروتمند، کلیات مسائل ارث و ازدیاد ثروت و مفاسد آن را تبیین کرده، مسائل و احکام کلی ازدواج، شهادت مرد و زن و کلیات مسائل قضا را شرح داده و مسائل کلی جهاد، مسئله برده‌برداری و اختلاف طبقات دیگر اجتماع را به نگارش درآورده است.

کد خبر 6092786 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید