Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاح ساختمان جدید اورژانس و بخش مراقبت ویژه جراحی بیمارستان ۱۵ خرداد، این بیمارستان را در ارایه روش‌های نوین جراحی و حرکت به سوی عمل‌های درمانی تیمی در سطح ملی و بین المللی، پیشتاز دانست.

به گزارش ایسنا، دکترعلیرضا زالی در این مراسم با اشاره به کارنامه قابل تحسین این مرکز در ابعاد علمی، آموزشی و خدماتی و دستاوردهای متعالی در حوزه جراحی پلاستیک، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح یک بسته عمرانی در بیمارستان ۱۵ خرداد هستیم که سرعت بالای انجام این پروژه‌ها با هدف افزایش کیفیت و کمیت خدمت رسانی به بیماران و تعالی رضایتمندی آنان، می‌تواند به عنوان یک رکورد در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افتتاح این پروژه‌ها در شرایط بحران کرونا و کاهش درامد اختصاصی بیمارستان، نشان از تعهد تیم حرفه‌ای مرکز دارد، عنوان کرد: بیمارستان ۱۵ خرداد از بودجه ستادی اندکی برخوردار است و به علت ماهیت خدمات، با درآمد اختصاصی اداره می‌شود، بنابراین بحران کرونا موجب کاهش بودجه این بیمارستان شد.

رییس دانشگاه متوسط اقامت بیمارستان ۱۵ خرداد را ۱.۳ روز اعلام کرد و افزود: این بیمارستان محل پذیرش بیماران سخت کشوری است که با توجه به ارایه خدمات تکنیکی، اجرایی و بیمارپذیری مطلوب  و سختی کار مرکز، این متوسط اقامت بالا جای تقدیر دارد. از طرفی بیش از ۸۰ درصد بیماران این مرکز از سایر استان‌ها مراجعه می‌کنند.

وی از رضایت بیش از ۷۵ درصدی بیماران اورژانس و ۸۵ درصدی بیماران انتخابی از بیمارستان ۱۵ خرداد خبر داد و گفت: بیماران ارجاعی در بیشتر مواقع در اضطراب اورژانس به سر می‌برند یا تحت درمان‌های مزمن و پیچیده قرار می گیرند، بنابراین این میزان رضایت، قابل توجه است.

زالی با بیان اینکه امروز این بیمارستان میراث دار اساتید برجسته‌ای است، اظهار کرد: ارایه روش‌های نوین جراحی و به کارگیری تکنیک‌های بومی درون زا و حرکت به سمت اعمال درمانی تیمی در مرکز ۱۵ خرداد را می‌توان به عنوان یک الگوی موفق درمانی، آموزشی و پژوهشی در سطح ملی و بین المللی در نظر گرفت.

رییس دانشگاه عنوان کرد: اساتید در بیمارستان ۱۵ خرداد، برای بیماران وقت می‌گذارند و سطح بالایی از مشارکت درمانی، علی رغم وجود فراگیران، بر دوش اساتید است.

وی در پایان از استقرار بیمارستان هوشمند در مرکز ۱۵ خرداد تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: زیرساخت‌های ایجاد بیمارستان هوشمند به عنوان اولین مدل متعالی درون سازمانی و بیمار محور با اوج بهره جستن از اینترنت اشیا به کمک مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری در حال تقویت است و امیدوارم تا فصل بهار سال آینده به ثمر برسد.

همچنین دکتر مسعود یاوری، رییس بیمارستان ۱۵ خرداد، در این مراسم از بازسازی و بهسازی اکثر بخش‌های بیمارستان اهم از فضای آزمایشگاه، اورژانس و درمانگاه طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: یکی از اصلی‌ترین اهداف مرکز، استقرار بیمارستان هوشمند بوده که زیرساخت های آن در حال آماده سازی است.

وی در ادامه در خصوص اقدامات مدیریتی، پشتیبانی و بهداشتی و درمانی در زمان بحران کووید-۱۹ توضیحاتی ارایه داد.

یاوری در پایان از گسترش و بازسازی اتاق عمل، بازسازی درب غربی بیمارستان، تاسیس مرکز تصویربرداری، راه اندازی IPD، گسترش اورژانس و راه اندازی اتاق عمل سرپایی، به عنوان برنامه های آتی مرکز یاد کرد.

در این مراسم، ساختمان جدید اورژانس، بخش مراقبت ویژه جراحی (SICU)، لابی و سالن انتظار و فضای پشتیبانی اداری این بیمارستان افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمارستان بیمارستان ۱۵ خرداد بیمارستان هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با بیان این که، ضرب و شتم کادر درمان شوکه آور است، گفت: پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس در دست اقدام است.

به گزارش مشرق، دکتر فریبرز درویش افزود : این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.

وی اظهار کرد : این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.

این مسوول اظهار داشت : در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت : هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.

بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ...به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می دهد.

نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان های غربی مازندران به شمارمی آیند

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه