Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون جهانی بدنسازی و پرورش اندام گفت: ایران کشوری پیشرو بین تمام کشورهای زیر مجموعه IFBB است و مردمانش عاشق پرورش اندام و سبک زندگی سالم هستند.

به گزارش برنا، رافائل سانتونجا که بصورت ویدئو کنفرانس در جلسه هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی حضور داشت، با ابراز خوشحالی از گفت و گوی مستقیم با ریاست کمیته ملی المپیک و ریاست فدراسیون بدنسازی ایران، اظهار داشت: در حال حاضر 200 کشور فعال زیر مجموعه IFBB هستند، اما ایران در این رشته کشوری پیشرو بین تمام کشورهاست و مردمانش عاشق پرورش اندام و سبک زندگی سالم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فدراسیون جهانی بدنسازی و پرورش اندام ضمن تاکید بر احترام ویژه ای که برای کشور ایران، کمیته ملی المپیک و فدراسیون بدنسازی  قائل است، افزود: پرروش اندام و بدنسازی به عنوان یک رشته ورزشی در ایران پذیرفته شده و آینده ورزش ما دست ایران و ورزشکاران ایران است. پرورش اندام ضمن اینکه ورزش است، یک سبک زندگی نیز می باشد. خوشحالم از این طریق بتوانیم جامعه بهتر، سالم تر و قویتر داشته باشیم.

سانتونجا با تاکید بر این نکته که مسئله دوپینگ بسیار مهم و نگران کننده است، اظهار داشت: اولویت ما در ورزش سلامتی ورزشکاران است و به دنبال ورزش سالم هستیم. از طریق آموزش و فرهنگ سازی جلوی افرادی که با راهنمایی های اشتباهشان باعث آسیب دیدن جوانان و علاقه مندان به این ورزش می شود را بگیریم. ما در این خصوص قوانین خیلی سختگیرانه ای خواهیم داشت و همچنین بر این مسئله تاکید ویژه می کنیم که دنبال ورزش پاک و ورزشکاران سالم هستیم.

رئیس فدراسیون جهانی فدراسیون پرورش اندام (IFBB) در پاسخ به دعوت رئیس کمیته ملی المپیک جهت سفرش به تهران خاطرنشان کرد: افتخار داشته ام چند بار به ایران سفر کنم. ایران و مردمانش را کشوری بسیار با فرهنگ با قدمتی طولانی می دانم و امیدوارم بتوانم مجدد به این کشور زیبا سفر کنم. همچنین باعث افتخار است که در این جلسه حضور دارم و از اعضاء جلسه بخصوص دکتر صالحی امیری و دکتر نصیرزاده دعوت می کنم در اسپانیا میزبانشان باشیم. همچنین در کنگره بین المللی المپیک حضور دارم و حتماً با صالحی امیری ملاقات خواهم داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران پرورش اندام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!

به گزارش خبرنگار مهر، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بود و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

کد خبر 6087474 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • تبریک رئیسی به‌ مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • لازمه ورود به عرصه ورزش، ورزیدگی اخلاقی است