Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس ناصر فغفوری در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان خرم‌دره اظهار داشت: در حوزه اصناف تمرکز ویژه بر روی تکمیل سامانه جامع انبارها در سطح کشور و استان می باشد به طوریکه هم اکنون سامانه جامع انبارها ملاک تشخیص احتکار بودن و یا قاچاق بودن یک کالا به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: سامانه جامع انبارها ملاک تشخیص برای احتکار بودن و یا قاچاق بودن یک کالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس ناصر فغفوری در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان خرم‌دره اظهار داشت: در حوزه اصناف تمرکز ویژه بر روی تکمیل سامانه جامع انبارها در سطح کشور و استان می باشد به طوریکه هم اکنون سامانه جامع انبارها ملاک تشخیص احتکار بودن و یا قاچاق بودن یک کالا به شمار می رود.

وی تصریح کرد: در این راستا اصناف باید اهتمام جدی برای ثبت انبارهای خود در این سامانه داشته باشند، زیرا غفلت از این موضوع می‌تواند تبعات سنگینی برای صنوف در پی داشته باشد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به حساسیت‌های تنظیم بازار در روزهای پایانی سال، اظهار کرد: خرم‌دره یکی از بهترین شهرستان‌ها در تامین کالاها و تنظیم بازار بوده و در شرایطی که در برخی کالاها با کمبود مواجه بوده، به سرعت و بدون کوچک‌ترین حاشیه مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه اولویت وزارت صنعت، معدن و تجارت، تامین به موقع و کافی کالا به‌ویژه در زمان ‌پیک مصرف است، تصریح کرد: در کنار این اولویت به مباحث رعایت قیمت‌های مصوب و برخورد با گران‌فروشی نیز توجه ویژه وجود دارد.

فغفوری با تاکید بر این که تا پایان سال تشدید نظارت‌ها در اولویت برنامه‌های کاری وجود دارد، عنوان کرد: امسال به علت شیوع کرونا نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا مانند سال‌های گذشته نخواهیم داشت و فروش ویژه نیز با شرایط خاص و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی اتفاق خواهد افتاد.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان، با بیان اینکه در حال حاضر کمبود اقلام در بازار وجود ندارد، عنوان کرد : باید قبول کنیم در شرایط خاصی زندگی می‌کنیم که تحریم‌ها و کمبود برخی از اعتبارات کشوری در حوزه تامین کالا نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد اما باید این حداقل‌ها را نیز با بهترین شرایط مدیریت کنیم.

این مسئول با اشاره به امضای تفاهم‌نامه در استان با بسیج اصناف برای بهره‌گیری از ظرفیت بازرسان افتخاری و همیار بازرسی، گفت: این امر سبب شده که علاوه بر ملموس شدن میزان بازرسی‌ها برای مردم، تعداد بازرسی‌ها نیز افزایش یابد که کمک نیروی انتظامی نیز موجب ثمربخشی این بازرسی‌ها می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت سامانه جامع انبارها ملاک تشخیص سامانه جامع انبارها تنظیم بازار ملاک تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • جنجال جدید طلافروشان