Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:31:33 GMT

ویروس کرونا در آسیا-اقیانوسیه و جولان تازه

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۷۷۱۴

ویروس کرونا در آسیا-اقیانوسیه و جولان تازه

به گزارش ایرنا، سازمان بهداشت جهانی در آخرین گزارش خود از وضعیت شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) در قاره های آسیا و اقیانوسیه، میزان ابتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماری مهلک را در برخی کشورهای این دو قاره حاد و در عین حال در برخی دیگر از این کشورهای شرق جهان (آسیا و اقیانوسیه) رو به بهبودی توصیف کرد.

این در حالی است که تلاش ها در سطح این دو قاره برای تولید و استفاده از واکسن های مختلف ضد کرونا، اعم از چینی و یا هندی آن نیز موجب شد، امیدواری مردم این دو قاره برای خلاص شدن از این بیماری همه گیر قرن در آینده بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند:

بر اساس آمار های منتشر شده در رسانه های بین المللی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون به بیش از ۱۰۳ میلیون نفر رسیده است که هند با ۱۰ میلیون و ۷۶۷ هزار . ۲۰۶ نفر جایگاه دوم را پس از آمریکا به خود اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه خبری «ان دی تی» هند، در ۲۴ ساعت گذشته دست کم ۸ هزار و ۶۳۵ مورد از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور گزارش شده است.

این رقم از شمار مبتلایان در این بازه زمانی محدود، کمترین رقمی است که از دوم ژوئن ۲۰۲۰ تاکنون در این کشور به ثبت رسیده است.

آمار فوت شدگان براثر این بیماری در هند ۱۵۴ هزار و ۵۲۲ نفر است و آمار بهبودیافتگان از آن نیز به ۱۰ میلیون و ۴۴۸ هزارو ۴۰۶ تن رسیده است.

همچنین گزارش ها خبری حاکی است نتایج حاصل از اجرای مرحله دوم آزمایش های واکسن هندی کواکسین-Covaxin نشان می‌دهد این واکسن روی گونه انگلیسی ویروس کرونا نیز موثر است.

نتایج این مرحله از آزمایش نشان می دهد که در بدن ۹۹.۶ درصد از داوطلبان آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده ویروس ایجاد شد که این مساله خوش بینی دانشمندان در خصوص تاثیرگذاری این واکسن را افزایش داده است.

گزارش پایگاه خبری "ساینس" موید آن است که این واکسن هندی ساخته شده از ویروس کاملا غیرفعال در مرحله نخست آزمایش‌های بالینی، از اثرگذاری بالایی در خنثی‌سازی سه‌گونه مختلف از ویروس کرونا برخوردار است.


چین:

بر اساس اعلام سایت بین المللی «ورلد او متر»، امروز سه‌شنبه، شمار مبتلایان به بیماری کرونا در چین به ۸۹ هزار و ۵۹۴ تن رسیده است که از این تعداد ۴ هزار و ۶۳۶ تن جان باختند.

همچنین شمار بهبودیافتگان از این بیماری مهلک در این کشور به ۸۳ هزار و ۳۷۶ تن رسیده است.

مقامات چین اعلام کردند، این کشور در حال انجام آزمایش های بالینی بر روی ۱۶ واکسن کرونا است که ۷ مورد آنها وارد آزمایش‌های مرحله سوم شده اند.

به گزارش ایرنا از "سی جی تی ان" تلویزیون انگلیسی زبان چین، «وو یوان بین» مدیرکل علوم و فناوری توسعه اجتماعی وزارت علوم و فناوری چین روز دوشنبه طی یک کنفرانس خبری در پکن گفت: از این تعداد واکسن، واکسن غیرفعال سینوفارم نیز در کنار دیگر واکسن های چینی بصورت مشروط مجوز ورود به بازار را از وزارت بهداشت چین دریافت کرده است.

وی در مورد ایمنی و اثرگذاری این واکسن هم گفت: بررسی نتایج آزمایش های بالینی مرحله سوم این واکسن نشان می دهد که اثربخشی آن ۷۹.۳۴ درصد است.

اظهارات این مقام چینی در حالی است که علاوه بر واکسن سینوفارم، واکسن های سینوواک و کواکسین چین نیز در تعدادی از کشورهای جهان مجوز استفاده اضطراری گرفته اند.

ژاپن:

گزارش های خبری از افزایش شمار بیماران مبتلا به کرونا در ژاپن حکایت دارد، به نحوی که بیمارستان های این کشور با کمبود شدید تخت برای بستری کردن بیماران روبرو شده‌اند.

 تا لحظه انتشار این خبر، دست کم ۳۹۲ هزار و ۴۷۵ مورد ابتلا به کرونا در ژاپن ثبت شده‌ و ۵ هزار و ۸۴۶ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند.

در میان شهرهای مختلف ژاپن، توکیو پایتخت این کشور بیشترین شمار مبتلایان، یعنی ۱۰۰ هزار و ۲۳۴ را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است «یوشیهیده سوگا»، نخست‌وزیر ژاپن نیز با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و مهار این بیماری وضعیت اضطراری را در ۱۱ استان  این کشور تا تاریخ ۷ مارس تمدید کرده است.

پاکستان:

کشور پاکستان نیز همچون کشور هند جزو ۳۰ کشور اول دارای بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا است، چون شمار مبتلایان به بیماری کرونا در پاکستان رو به افزایش گذاشته است.

به گزارش پایگاه خبری «نیشن» پاکستان، بنابر اعلام مرکز فرماندهی و مدیریت ملی پاکستان، در مدت ۲۴ ساعت گذشته، یک هزار و ۲۲۰ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده است و شمار مبتلایان به ۵۴۷ هزار و ۶۴۸ نفر افزایش یافته است.

این گزارش حاکی است که تعداد فوت شدگان از این بیماری به  ۱۱ هزار و ۷۴۶ هزار نفر و تعداد بهبودیافتگان از آن نیز تا امروز به ۵۰۲ هزار و ۵۳۷ تن رسیده است.

طی شبانه‌روز گذشته ۶۳ تن دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در پاکستان جان باخته اند و شمار قربانیان به ۱۱ هزار و ۷۴۶ نفر رسید. این گزارش نشان می‌دهد ایالت سند پاکستان بیشترین شمار مبتلایان به کرونا را به خود اختصاص داده است که پس از آن به ترتیب ایالت های پنجاب، خیبر پختونخواه و اسلام آباد بیشترین شمار مبتلایان را به خود اختصاص می دهند.

دولت پاکستان از تایید سفارش برنامه کواکس برای تامین بیش از ۱۷ میلیون دوز واکسن «آسترازنکا» به منظور مقابله با کرونا در این کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا، منابع رسمی پاکستان شنبه شب اعلام کردند که کواکس تا نیمه اول سال جاری میلادی بیش از ۱۷ میلیون دوز واکسن کرونا رای برای بیماران در این کشور تامین می‌کند.

مالزی:

مقامات بهداشت مالزی اعلام کرده اند در هفته پیش رو شمار مبتلایان به بیماری مرگبار کرونا در این کشور رو به افزایش گذاشته است.

روز سه شنبه بیش از ۴ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در مالزی شناسایی شد و شمار مبتلایان به ۲۱۹ هزار و ۱۷۳ نفر رسیده است که از این تعداد ۷۷۰ تن جان باخته اند.

همچنین شمار افراد بهبودیافته در مدت ۲۴ ساعت گذشته در این کشور به ۴ هزار و ۲۸۰ تن رسیده و در کل از بیش از ۱۷۰ هزار نفر فراتر رفته است.

پیش‌تر، «خیری جمال‌الدین»، وزیر اطلاعات و فناوری مالزی با انتشار پیامی در حساب توئیتر خود اعلام کرد: دولت این کشور مجوز استفاده از واکسن کووید-۱۹ را که توسط شرکت داروسازی فایزر تولید شد، صادر کرده است.

گفتنی است دولت مالزی که تاکنون از شرکت‌های فایزر و استرا زنکا در مجموع ۱۲.۸ میلیون دوز واکسن خریداری کرده است، می کوشد بیش از ۷۰ درصد از مردم خود را در برابر این بیماری مرگبار مصونیت بخشد.

افغانستان:

براساس این گزارش، میزان مبتلایان ویروس کرونا در افغانستان امروز (سه شنبه) به ۵۵ هزار و ۱۷۴  تن رسیده و شمار جان باختگان هم به ۲ هزارو ۴۰۶ نفر افزایش یافته است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت افغانستان، بیماری کرونا در این کشور سیرنزولی به خود گرفته است. در حال حاضر مقامات افغان می کوشند برای ۶۰ درصد جمعیت این کشور واکسن فراهم کنند و قرار است نخستین محموله آن تا ۶ ماه دیگر وارد این کشور شود.

«وحید مجروح» سرپرست وزارت بهداشت افغانستان گفت: براساس برنامه ریزی این وزارتخانه کارمندان وزارت بهداشت، بزرگسالان، کارمندان دولتی که در تماس مستقیم با مردم هستند و همچنین خبرنگاران، نیروهای دولتی و کارمندان وزارت آموزش و پرورش برای دریافت واکسن در اولویت قرار دارند.

وی افزود: افراد دارای بیماری های دیابت، قلبی و موارد دیگر در مرحله بعد دریافت واکسن کرونا قرار دارند.

کره جنوبی:

شمار مبتلایان به بیماری کرونا در کره جنوبی مانند سایر کشورها در آسیا رو به افزایش گذاشته است.

روز سه شنبه شمار مبتلایان به این بیماری در کره جنوبی به ۷۸ هزار و ۸۴۴  نفر رسیده است که از این تعداد یک هزار و ۴۳۵  نفر جان خود را از دست داده اند.

همچنین شمار افراد بهبودیافته در مدت ۲۴ ساعت گذشته در این کشور به ۶۷ هزار و ۷۷۵ تن رسیده است.

اندونزی:

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روزنامه "جاکارتا پست" اندونزی، شمار کل مبتلایان و جان باختگان کرونا در اندونزی طی روز های اخیر با افرایش بی سابقه ای رو برو شده است، به نحوی که تا کنون یک میلیون و ۹۹ هزار و ۶۸۷ نفر در این کشور بیمار و ۳۰ هزار و ۵۸۱ نفر نیز جان باخته اند.

این کشور نیز همچون هند و پاکستان از جمله ۳۰ کشور اول دارای بیشترین آمار مبتلا به کوید ۱۹ در جهان است.

براساس آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد بهبودیافتگان از این بیماری در این کشور نیز تا کنون به ۸۹۶ هزار و ۵۳۰ تن رسیده است.

به گزارش رویترز، وزارت بهداشت اندونزی امروز (سه شنبه) در بیانیه ای اعلام کرده است که قراردادی را با دو شرکت داخلی برای خرید ۱۸.۴ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ از موسسه تحقیقاتی گامالیا روسیه و سینوواک چین امضاء کرده است.

استرالیا:

به دنبال مثبت شدن آزمایش کرونا یک مامور استرالیایی در شهر پرت که وظیفه قرنطینه کردن مسافران خارجی در هتلی را داشت، بیش از دو میلیون نفر از مردم این شهر، در غرب استرالیا برای چند روز در خانه‌های خود قرنطینه شدند.

در حال حاضر ۶۶ تن از افرادی که با این مامور استرالیایی در ارتباط نزدیک بودند، تست کرونا انجام داده اند.

گفتنی است استرالیا نیز در زمره کشورهایی بود که که توانست بیماری کرونا را مهار کند.

دست کم  ۲۹ هزار تن در این کشور به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۹۰۹ نفر جان باختند.

نیوزیلند:

در میان کشورهای آسیا-اقیانوسیه، شیوه مدیریت‌ سختگیرانه نیوزلند در بحران کرونا به عنوان الگویی مثال‌زدنی از سوی سازمان بهداشت جهانی معرفی شده است.

بر اساس جدیدترین گزارش های خبری روز سه شنبه ۴ مورد ابتلا به بیماری کرونا در نیوزیلند گزارش شده است.

با احتساب این موارد جدید شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲ هزار و ۳۰۷ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۵ تن جان باخته اند.

همچنین شمار افراد بهبودیافته در مدت ۲۴ ساعت گذشته در این کشور به ۲ هزار و ۲۱۰ تن رسیده است.

گفتنی است تلاش های دولت نیوزیلند برای مهای بیماری کرونا سبب شده است این کشور  مقدار کمی از واکسن ویروس کووید-۱۹ را وارد کند تا برای کارکنان در معرض خطر مورد استفاده قرار گیرند.

نیوزیلند در شمار کشورهایی است که پایین‌ترین آمار مرگ بر اثر کووید ۱۹ را ثبت کردند.

تحلیل گران قرنطینه سریع و جدی، اطلاع‌رسانی موثر به مردم، افزایش ظرفیت آزمایشگاه‌های تست‌ کرونا، مزیت جمعیتی و جغرافیایی و پیگیری درست دستورالعمل‌های مقابله با پاندمی توسط مردم را از دلایل موفقیت این کشور در مهار مطلوب کرونا می دانند.

برچسب‌ها کره‌ جنوبی هند پاکستان افغانستان استرالیا جمهوری خلق چین مالزی ژاپن نیوزیلند سازمان جهانی بهداشت اندونزی پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی هند پاکستان کره جنوبی هند پاکستان افغانستان استرالیا جمهوری خلق چین مالزی ژاپن نیوزیلند سازمان جهانی بهداشت اندونزی اخبار کنکور رسیده است که از این تعداد شمار مبتلایان به بیماری مدت ۲۴ ساعت گذشته بیماری کرونا کرونا در این کشور میلیون دوز واکسن نفر رسیده ویروس کرونا ویروس کرونا خود اختصاص جان باخته اند وزارت بهداشت تن رسیده واکسن کرونا نشان می دهد روز سه شنبه کووید ۱۹ ۴ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به گفته یک منبع آگاه ایلان ماسک روز گذشته به پایتخت چین سفر کرد و قرار بود درباره راه اندازی نرم افزار کاملا خودران و اجازه انتقال داده های رانندگی به خارج از کشور گفتگو کند.

سفر ناگهانی این میلیاردر که طی آن با لی کیانگ نخست وزیر چین نیز ملاقات کرد، یک هفته پس از آن انجام شد که وی برنامه های سفر به هند برای ملاقات با نارندا مودی نخست وزیر این کشور را به دلیل مسئولیت های سنگین تسلا لغو کرد.

امروز دو منبع آگاه فاش کردند تسلا با بایدو توافق کرده تا از لیسانس فناوری نقشه بندی این شرکت برای جمع آوری داده ها در جاده های عمومی چین استفاده کند. تسلا مدعی است چنین فرایندی، گامی کلیدی برای معرفی نرم افزار کاملا خودران در این کشور است.

از سوی دیگر یک انجمن خودروی مهم چین اعلام کرد خودروهای مدل 3 و Y تسلا از جمله مدل هایی هستند که آزمایش شده و الزامات امنیت داده چین را دارا هستند.

امنیت داده و پیروی از قوانین دلایل اصلی هستند که این خودروساز برقی آمریکایی تاکنون نتوانسته نرم افزار کاملا خودران را در چین فراهم کند.

رگولاتورهای چینی از 2021 میلادی تسلا را ملزم کرده اند تمام داده هایی که از ناوگان خودروهای چینی اش در شانگهای جمع آوری می شود را ذخیره کند، در نتیجه شرکت آمریکایی نمی توانست هیچ یک از داده ها را به آمریکا انتقال دهد.

ماسک خواستار تاییدیه انتقال داده های جمع آوری شده به خارج از این کشور بود تا الگوریتم هایش را برای فناوری های خودران آموزش دهد.

کد خبر 6091857

دیگر خبرها

  • پنجمی تیم هاکی روی یخ جوانان ایران در مسابقات آسیا-اقیانوسیه
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا