Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرابی با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب، گفت: جامعه قرآنی در مسیر انس جامعه با قرآن قرار می گیرد و نتیجه آن استحکام درونی و ارتباط و فهم قرآن است که با تحقق آن کشورمان بیمه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «سید علی سرابی» در پانزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن که به صورت مجازی بعد از ظهر امروز سه شنبه 14 بهمن ماه آغاز شده است است، گفت: نشست تخصصی شورای عالی قرآن را در شرایط خاص بهداشتی کشور برگزار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجمع زیاد ممکن نبود و تا جایی هم که امکان داشت به تاخیر انداختیم تا شرایط جامعه بهبود پیدا کند.

 

قائم مقام شورای عالی قرآن افزود: اساتید قرآن در سراسر کشور میعادگاهی داشتند و سالانه در نشست تخصصی شورای عالی قرآن گردهم می آمدند اما امسال به دلیل شرایط کرونا محقق نشد؛ بنابراین جلسه به صورت غیر حضوری برگزار می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه و کارکردهای جامعه قرآنی در منظومه تمدنی اسلامی لازم است جایگاه خود را در جامعه بشناسند و وظایف و کارکردهایشان را بیش از گذشته شناخته و به خوبی ایفای نقش کنند.

 

سرابی تصریح کرد: نشست های سالانه ما مهمترین کارکردش این است که موضوعات تخصصی در ارتباط با قرائت قرآن را در دستور کار قرار دهیم اما همواره یک موضوع مد نظر بوده که با عناوین مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

 

رییس پانزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن با گرامیداشت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی دهه فجر سالروز ولادت دخت پیامبر اکرم حضرت فاطمه زهرا (س) و امام راحل گفت: جامعه قرآنی جامعه ای جوان و پویا است و آنچه از جامعه قرآنی ظهور کرد، عمدتا مربوط به سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و امروز هم یارگیری و عضوگیری مفاخر قرآنی از نسل جوان است.

 

قائم مقام شورای عالی قرآن با اشاره به ویژگی های جامعه قرآنی گفت: جامعه قرآنی جامعه جوان و پویا است و جامعه ای بسیار ولایی و ولایتمدار است که در رأس آن رهبر معظم انقلاب به عنوان استاد بی بدیل قرآن قرار گرفته است و ارتباط عاطفی و ولایی خاص بین عناصر جامعه قرآنی با ایشان وجود دارد و بهترین اوقات دیدارهای مقام معظم رهبری در کنار جامعه قرآنی است.

 

وی با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: ایشان در این فرازها تکلیف جامعه قرآنی را مشخص کرده است که ثمره آن این است که جامعه قرآنی در مسیر انس جامعه با قرآن قرار می گیرد و نتیجه آن استحکام درونی و ارتباط و فهم قرآن است که با تحقق آن کشورمان بیمه شده است.  

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: نشست تخصصی شورای عالی قرآن نشست تخصصی شورای عالی قرآن جامعه قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۸۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا در خصوص «شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «اعضای جدید هیئت عالی جذب دانشگاه فرهنگیان» و «اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر» را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه‌های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آئین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق‌الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه‌ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقاء و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

کد خبر 750761

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند