Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@07:14:33 GMT

کشف یک مومیایی با زبانی از جنس طلا

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۹۷۰۷

کشف یک مومیایی با زبانی از جنس طلا

باستان‌شناسان در مصر یک مومیایی با زبانی از جنس طلا کشف کرده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، باستان‌شناسان در یکی از محوطه‌های باستانی مصر یک مومیایی ۲۰۰۰ ساله کشف کرده‌اند که زبانی از جنس طلا در دهانش قرار دارد.

بر اساس بیانیه‌ای که توسط وزارت آثار باستانی مصر منتشر شده است، احتمالا این زبان طلایی با هدف این‌که مومیایی در زندگی پس از مرگ هم بتواند صحبت کند در دهانش قرار داده شده است و اگر این مومیایی قرار بوده با «اوزیریس» ایزد جهان پس از مرگ مصریان باستان مواجه شود باید می‌توانست با او صحبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز مشخص نیست آیا این مومیایی در زمان حیات دچار لکنت زبان بوده است یا خیر و همچنین مشخص نیست چرا برای ساخت این زبان از طلا استفاده شده است.

باستان‌شناسان این مومیایی را در یکی از ۱۶ قبری که در نزدیکی معبد‌های «اوزیریس» و «ایزیس» قرار داشتند کشف کرده‌اند. باستان‌شناسان پیش‌تر نیز مجموعه‌ای از سکه‌ها با تصویر چهره کلئوپاترای هفتم را در این معبد‌ها کشف کرده بودند که نشان می‌دهد این معبد‌ها در دوران حکومت این ملکه مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

در سایر قبر‌های ۲۰۰۰ ساله که در این منطقه کشف شده نیز گنجینه‌های قابل توجهی کشف شده است. در یکی از این قبر‌ها مومیایی زنی وجود دارد که یک ماسک مرگ بر روی آن قرار داده شده است. این ماسک که بخش زیادی از جسد را پوشانده به شکل یک چهره خندان ساخته شده است.

در کنار دو مومیایی دیگر هم آثاری از طومار‌های باستانی کشف شده است که کارشناسان درحال حاضر مشغول بررسی آن‌ها هستند.

باستان‌شناسان همچنین مجسمه‌هایی را کشف کرده‌اند که کسانی را که در این مکان دفن شده‌اند به تصویر می‌کشند. این مجسمه‌ها به اندازه‌ای سالم باقی مانده‌اند که با گذشت تمام این سال‌ها هنوز مدل مو و جزئیات صورت آن‌ها قابل تشخیص است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 علی انصاریان مینو محرز مومیایی مصر باستان شناسان کشف کرده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسن پور با اشاره به آخرین مرحله از کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: اولین لایه نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در تپه قلعه انجام شد و در آخرین کاوش‌ها به این نتیجه رسیدیم که سکونت انسان در این تپه به دوران قبل از عصر مفرغ یعنی مس و سنگ و حدود پنج هزار و ۴۰۰ سال پیش برمی گردد.

وی اظهارداشت: در اجرای فصل جدید کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک، عرصه‌ای به طول ۲۵ متر و عرض دو متر مورد کاوش و بررسی قرار گرفت که بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، پرونده قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد سال گذشته برای ثبت در میراث جهانی به عنوان سهمیه ۲۰۲۴ ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده است که این کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پرونده ثبت جهانی بسیار بااهمیت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چرا این «دوازده‌وجهی» باستان‌شناسان را حیرت‌زده کرده است؟ (+عکس)
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند! (+عکس)
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • تصاویری از اجساد سالم؛ راز مومیایی خود به خود مردگان در یک منطقه چیست؟ (۱۶+)
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است