Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام دارایی با بیان اینکه فقه، دستورالعمل و روش و سبک زندگی از ولادت تا رحلت را تبیین می‌کند، گفت: آنچه که امام خمینی(ره) را ممتاز می‌کند این بود که متن فقه و فرهنگ تشیع را از زندگی فردی به درون زندگی اجتماعی و سیاسی مردم آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«شهاب الدین دارایی» امروز(14بهمن) درحاشیه بازدید حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران از حوزه علمیه برادران محمدیه قائم شهربیان کرد: حضرت امام راحل  در طول دوران غیبت مسئولیت سنگربانی از مرزهای عقیده، اندیشه و کیان اسلام ناب را عهده‌دار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مدرسه علمیه محمدیه قائمشهر با اشاره به‌فرموده امام صادق (ع)، گفت: عالمان شیعه مدافعان مرزهای اسلام هستند و رسالتشان نگهبانی از دین و مرزهای عقیدتی شیعیان است و مانع از آن می شوند که شیاطین دین شیعیان را بربایند.

 

وی تصریح کرد: عالمان بزرگی همچون شیخ طوسی، سید رضی شریف و... در سنگر فقه و کلام یا امثال مرحوم ملاصدرا در سنگر فلفسه یا میرزای شیرازی بزرگ و آخوند خراسانی ضمن اینکه مرزدار مبانی فقهی بودند در بعد کیان سیاسی هم تلاش‌های فراوانی داشتند اما با همه تلاش فقط موفق به مرزبانی از دین شده و توفیق نیافتند فرهنگ تشیع را به صحنه عمل و متن زندگی بکشانند.

 

حجت الاسلام دارایی یادآور شد: امام در این رابطه بی نظیر بوده و همتا ندارد هم در صحنه تئوری به تبیین فقه پرداخت و هم در صحنه عمل، فقه را به متن زندگی مردم آورد، فقه، دستورالعمل و روش و سبک زندگی از ولادت تا رحلت را تبیین می‌کند.

 

وی اعلام کرد: شیخ طوسی، محقق حلی، علامه حلی به تدوین کتب در راستای فقه همت گماردند و توفیقات فراوانی داشتند اما آن فقه محدود به زندگی فردی انسان بود و در صحنه اجتماعی و سیاست نقشی نداشت اما امام راحل این فقه را به صحنه زندگی مردم برد.

 

حجت الاسلام دارایی تاکید کرد: آنچه که امام خمینی(ره) را ممتاز می‌کند این بود که متن فقه را از زندگی فردی به درون زندگی اجتماعی و سیاسی مردم آورد و ده سال هم در سیاست رهبری تدوین شالوده نظام اسلامی را پایه‌گذاری کرد، خودش هم در مبانی فقهی ید طولا و آثار گرانسنگ و سترگی داشت.

 

وی اضافه کرد: امام راحل معمار نظام اسلامی بوده است، حوزه‌های علمیه بعد از انقلاب در پیروی از این مکتب فقهی و مشی سیاسی امام گل کاشتند علمایی داریم که مایه مباهات هستند از خروجی‌های خوب حوزه دروس خارجه است امروز طلاب جوان ما در عرصه علمی چنان خوش می‌درخشند که به مصاف علمای بزرگ جهان می‌روند.

 

حجت الاسلام دارایی عنوان کرد: حوزه علمیه محمدیه در سال گذشته توفیقات فراوانی داشت؛ این حوزه رتبه اول را در بین  مدارس و حوزه علمیه استان مازندران در زمینه آموزش، پژوهش و تهذیب کسب کرد.

 

وی گفت: در جشنواره علامه حلی در بخش فردی مقام اول کشور و در بخش تیمی رتبه سوم در کشور را کسب کردیم؛ چهار نفر از نخبگان حوزه محمدیه برای شرکت در آزمون کشوری برگزیده شدند‌. قرارگاه موسی بن جعفر (ع) را در این حوزه در این شرایط کرونایی با همکاری سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین تشکیل دادیم و طلاب مبادرت به ضدعفونی کردن معابر کردند و مخاطرات را به جان خریدند تا به مردم خدمت کنند.

 

حجت الاسلام دارایی خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی در بحث تغسیل و تدفین حوزه علمیه محمدیه از پیشگامان بوده است؛ طلاب این حوزه ۵۱۰ فوتی را تغسیل و تدفین کردند و از سوی خانواده‌های متوفی و مردم مورد تقدیر قرار گرفتند و بازتاب خوبی در رسانه‌ها داشت. طلاب پایگاه بسیج حوزه محمدیه آخر هفته‌ها در روستاهای محروم به کار جهادی خانه‌سازی فعال هستند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: تغسیل اموات کرونایی نماینده ولی فقیه درمازندران فرهنگ تشیع فقه شیعه کرونا حجت الاسلام دارایی حوزه علمیه مردم آورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۹۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی