Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: سخنان امام خمینی (ره) در رابطه با حضور نظامیان در سیاست فراگیر است. نظامیان تنها باید به حفظ حریم مرزهای کشور و برقراری امنیت ملی بپردازند، اما مجلس یازدهم اصرار فراوانی مبنی بر حضور آنها در انتخابات ریاست جمهوری دارد.

رضا صادقیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در مورد اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: قانون اصلاح انتخابات در طی سال‌های گذشته، بارها بازنویسی یا رفع ابهام شده، اما در هر صورت، اصلاحات انجام شده با شکست روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، طرحی پژوهشی را با عنوان "تجربه قوانین انتخابات کشورهای جهان" مطرح کرد تا بتواند تعداد ثبت نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری را کاهش دهد و همچنین جایگاهی را برای نامزدهای انتخابات پیش بینی کند.

این فعالی سیاسی ادامه داد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری مجلس یازدهم، مسیر حضور نظامیان در سیاست را هموار کرده است؛ در صورتی که امام خمینی (ره) در وصیت‌نامه‌شان، مرز بندی واضحی برای حضور نظامیان در عرصه سیاسی معین کرده‌اند، اما نمایندگان مجلس معتقدند که تفسیر اظهارات بنیان گذار جمهوری اسلامی در شرایط مختلف می‌تواند دچار تغییر شود.

صادقیان یادآور شد: سخنان امام خمینی (ره) در رابطه با حضور نظامیان در سیاست فراگیر است. نظامیان تنها باید به حفظ حریم مرزهای کشور و برقراری امنیت ملی بپردازند، اما مجلس یازدهم اصرار فراوانی مبنی بر حضور آنها در انتخابات ریاست جمهوری دارد.

وی تاکید کرد: طبق قانون انتخابات مجلس یازدهم، در انتخابات ریاست جمهوری با کاندیدایی مواجه شویم که مضاف بر دغدغه حفظ جایگاه حقوقی خود، سودای ریاست قوه مجریه را دارند.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: از این به بعد افرادی را در ساختار حقوقی و سیاسی کشور مشاهده می‌کنیم که در هیئت رئیسه مجلس حضور دارند و به جای اینکه به رفع مشکلات مردم به پردازند، عملاً به فکر کسب کرسی ریاست جمهوری هستند. این رفتار برای ساختار حقوقی کشور هزینه ایجاد می‌کند و مدیر نمی‌تواند نسبت به جایگاهی که در آن حضور دارد تمرکز کند.

کد خبر 472191

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اصلاح قانون انتخابات اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتخابات ریاست جمهوری حضور نظامیان مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد

به گزارش «تابناک»، زینب قیصری در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور اول انتخابات، در شیوه انتخاب افراد یک بلوغ سیاسی را دیدیم که اتفاق فرخنده‌ای بود و نشان داد که مردم با تحقیق بیشتری دنبال انتخاب نمایندگانی هستند که کیفیت بالاتری داشته باشند. انتخابات به دلیل تکثر داوطلبان به دور دوم رفت و این منافاتی ندارد با این حرکت که مردم با گزینش بهتر، نمایندگان خود را در دور دوم انتخاب کنند.

وی افزود: ان شاءالله مردم در دورم دوم هم حضور پرشور داشته و با همان دقتی که در دور اول داشتند، در دور دوم هم نمایندگان خود را انتخاب کنند. البته این بار انتخاب راحت‌تر هست زیرا تعداد داوطلبان کمتر از دور اول است. هرچه نماینده آرای بالاتری داشته باشد، پشتوانه بهتری برای پیگیری مطالبات مردم دارد بنابراین حضور مردم در انتخابات و رای بالا به داوطلبان اهمیت زیادی دارد.

قیصری همچنین خاطرنشان کرد: بیشتر داوطلبان انتخاب شده در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، تفکر اصولگرایی دارند اما ۴۵ نفر باقیمانده هم نقش مهمی در انتخاب رویکردهای مجلس دارند و این انتخاب را باید بر عهده مردم گذاشت.

وی با اشاره به نقش نمایندگان خانم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور بانوان در دور دوم خیلی موثر است. متاسفانه در دور اول هیچ خانمی موفق نشد به مجلس راه یابد که برای شهری مثل تهران حضور نمایندگان خانم مهم است؛ زیرا آنها می‌توانند نظام مسائل زنان را دنبال کرده و حل کنند. البته شاید نماینده آقای شایسته هم بتواند مشکلات بانوان را بهتر عمل کند و اصل بر شایسته‌سالاری است. خانم‌ها وقتی وارد مجلس می‌شوند به کمیسیون تخصصی خود می‌روند و عضو فراکسیون زنان هم می‌شوند و این یک قانون نانوشته است. به هر حال در فراکسیون زنان نمایندگان خانم خیلی می‌توانند تاثیرگذار باشند.

دیگر خبرها

  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم