Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده مجلس  در پاسخ به این سوال چقدر این تحلیل که بایدن برای بازگشت به برجام منتظر دولت بعدی ایران است گفت: اینکه دولت بایدن منتظر دولت آینده ایران باشد خطای محض است، چراکه در خصوص ارتباط با آمریکا، مسائل هسته ای و سیاست های کلان نظام، دولت ها نیستند که تصمیم می گیرند بلکه کلیت نظام در این رابطه تصمیم می گیرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با عصرایران ادامه داد:  اینکه بایدن منتظر باشد که دولت روحانی برود و کس دیگری بیاید کاملا غلط است چراکه فرد دیگری هم بیاید سیاست های نظام را باید اجرایی کند لذا تاثیری ندارد که چه کسی باشد.

نماینده قم در مجلس افزود: دولت بعد اصولگرا هم باشد فرقی ندارد چراکه ملاک ما سیاست های نظام است. اصلاح طلب باشد باید همان سیاست ها‌ را اجرایی کند اصولگرا هم باشد باید همان سیاست ها را اجرایی کند. فقط اگر اصلاح طلب باشد ممکن است مدتی باهم بازی کنند و نتیجه ندهد اصولگرا باشد اگر توافقی باشد پشتوانه اجرای آن بیشتر است چون اصولگراها به سیاست های نظام نزدیک تر هستند و نمی آیند خلاف سیاست های نظام راهی را بروند که وسطش بخواهند برگردند .

نماینده اصول‌گرای مجلس تاکید کرد: حرف‌های که آقای روحانی و ظریف با این مضمون که  اگر آمریکا امروز برگردد ما فردا برمی گردیم می زنند تماما غلط است، این حرف‌ها هیچ ضمانتی ندارد چراکه ما در مجلس قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را مصوب کردیم و در این قانون ذکر شده است که اگر طرف‌های ما تعهداتشان را انجام دادند باید ریس جمهور به مجلس گزارش دهد و مجلس بررسی  و راستی آزمایی کند و بعد مجلس تصمیم می گیرد که به دولت اجازه می دهد یا نمی دهد.

وی ادامه داد: اینکه رئیس جمهور می گوید با یک امضا رفتند با یک امضا برگردند حرف درستی نیست و امروز رییس جمهور دیگر نمی تواند بعد از قانون مصوب مجلس این حرف را بزند چراکه این قانون دولت را کاملا مقید و در چارچوب قرار داده است.

ذوالنور بیان کرد: در مورد دولت جدیدی که در ایران روی کار می آید نیز باید بگویم که سیاست های نظام کاملا مشخص است و اگر برجامی منعقد شده است دولت بعد نمی تواند بگوید که این مربوط به دولت قبل است ‌ما آن را قبول نداریم، برجام حقوق و تکالیفی برای ما دیده است. به تکالیف مان عمل کرده ایم و باید همه حقوق ما نیز تامین شود .

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطر نشان کرد: تا دیروز آنها راستی آزمایی می کردند امروز مائیم که راستی آزمایی می کنیم که آیا آنها به تکالیف شان عمل کرده اند یا نه، اگر برگشتند و جبران کردند و بررسی های مجلس نیز نشان داد که جبران شده است ما نیز می توانیم مجددا به تعهداتمان برگردیم تا این اتفاق نیفتد چه در دولت آقای روحانی و چه در دولت آینده جمهوری اسلامی ایران  رویه نظام در این مسیر تغییر نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: هنوز با ایران مذاکره نکرده‌ایم اتحادیه اروپا: باید سریع اقدامات ایران برای کاهش تعهدات را متوقف کنیم ظریف: ایران آماده آغاز رابطه ای جدید با آمریکاست/ اول باید آمریکا به برجام برگردد/ ظرف کمتر از 1 روز ذخائر اورانیوم را به سطح برجام می رسانیم لینک کوتاه: asriran.com/003E12

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیاست های نظام سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۲۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند

خبرگزاری آمریکایی پنجشنبه شب به وقت تهران از دستگیری صدها نفر در جریان تظاهرات دانشگاهی در اعتراض به سیاست‌های دولت آمریکا در قبال نسل کشی غزه خبر داد.

به گزارش مشرق، یک خبرگزاری آمریکایی پنجشنبه شب به وقت تهران گزارش کرد که جریان تظاهرات در مخالفت با سیاست‌های آمریکا در قبال نسل کشی در غزه در دانشگاه کالیفرنیا دستکم ۲۰۰ نفر دستگیر شدند.به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» تظاهرات و دستگیری تقریبا در هر گوشه‌ای از آمریکا در روزهای اخیر رخ داده است، اما در ۲۴ ساعت گذشته حوادث دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس به کانون توجهات مبدل شد.

بر اساس این گزارش، از شروع تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا از اواسط آوریل به این سو بیش از ۲۰۰۰ نفر در جریان تظاهرات دانشگاهی از سوی پلیس دستگیر شدند.این خبرگزاری از دستگیری یک استاد دانشگاه در «ایلینویز» که به گفته او در جریان تظاهرات روز شنبه در «دانشگاه واشنگتن» در سنت لوئیس، دچار شکستگی دنده و دست شده بود، خبر داد.

حمایت از مردم غزه و اعتراضات علیه سیاست‌های دولت بایدن در حمایت همه‌جانبه از رژیم صهیونیستی تحت عنوان «جنبش همبستگی» در دانشگاه کلمبیا آمریکا آغاز شد و پس از آن به دیگر دانشگاههای مهم و برجسته آمریکا و حتی کشورهای دیگر رسید.استفاده نیروهای امنیتی آمریکا از خشونت و تاکتیک‌های پلیس آمریکا برای مقابله با معترضان و سرکوب تحصن‌های آرام در هفته‌های اخیر، ادعاهای دولت آمریکا در آزادی بیان را زیرسؤال برده است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • باشگاه آلومینیوم: مذاکره با بازیکنان خلاف اصول حرفه ای است
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش