Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی آموزش و پرورش گفت: ارزشیابی دانش‌آموزان در دوران تعطیلی مدارس با مشکلات جدی مواجه شده و با توجه به دلسوزی‌های اولیاء؛ ارزشیابی دانش آموزان نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جواد نوبختی عضو شورای عالی آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس در شرایط کرونا، اظهار داشت: تعطیلی مدارس آسیب‌های جبران ناپذیری به آموزش دانش‌آموزان و سرمایه های اجتماعی کشور می‌زند، در برخی از کشورها مدارس آخرین گزینه هستند که برای پیش گیری از کرونا، تعطیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارزشیابی دانش‌آموزان در دوران تعطیلی مدارس با مشکلات جدی مواجه شده و با توجه به دلسوزی‌های اولیاء؛ ارزشیابی دانش آموزان نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان چالش‌های نظام آموزشی در دو سطح خرد و کلان، گفت: نظام تعلیم و تربیت در بحث چالش کلان آموزشی و پرورشی باید به ضرورت‌های تحول در آموزش و پرورش و عدم آمادگی عوامل آموزشی برای وارد شدن به فضای مجازی توجه و دقت لازم را داشته باشد.

نوبختی افزود: ضعف زیرساخت‌های لازم برای آموزش مجازی نیز یکی از دلایلی است که باید آموزش‌ها حضوری باشد اگرچه شبکه شاد در ۸ ماه کاری خود اکنون به عنوان یک اپلیکیشن قوی مطرح است اما جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: تمرکز کردن بر استفاده از یک روش و شیوه خاص برای آموزش دانش آموزان از دیگر چالش‌های نظام آموزشی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به دیگر چالش‌های تعطیلی مدارس، گفت: افت تحصیلی، ترک تحصیل، نبود زیرساخت های لازم، عدم آگاهی و دانش کافی برای استفاده از فضای مجازی از جمله چالش های خرد تعطیلی مدارس در دوران کرونا است.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به کمبود نیروی انسانی ماهر و متخصص، اظهار داشت: کمبود نیروی انسانی توانمند، ماهر و متخصص که بتواند پاسخگوی نیازهای آموزش مجازی دانش آموزان باشد در این حوزه به وضوح روشن است.

نوبختی با تاکید بر آموزش حضوری، گفت: اثر تربیت اجتماعی با آموزش مجازی کم می‌شود، مهم ترین آسیبی که در پایه اول ابتدایی که زمان شکل گیری شخصیت افراد است را دچار مشکل جدی می‌کند؛ تربیت نادرست است.

وی افزود: آسیب در سلامت روان دانش‌آموزان می‌تواند یکی دیگر از عوامل مجازی بودن آموزش‌هاست، اگر چه برای سلامت جسمی دانش‌آموزان طرح کوچ را اجرا کردیم اما سلامت روان آنان نیز مهم است.

نوبختی با اشاره به لزوم آموزش سواد رسانه‌ای، تاکید کرد: برای به روزآوری دانش معلمان و کادر اداری نیز باید با برگزاری کارگاه ها و دوره های ضمن خدمت و تولید محتوای آموزشی این کار را انجام داد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: معتقدم با توجه به شرایط و وضعیت متفاوت کشور از لحاظ بیماری کرونا؛ کلاس‌های درس دانش آموزان باید حضوری، با رعایت پروتکل های بهداشتی، گروه‌بندی مناسب و در کنار استفاده از شبکه شاد و رسانه ملی دایر شود.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی آموزش و پرورش کرونا عضو شورای عالی آموزش و پرورش ارزشیابی دانش آموزان تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۳۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است