Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- خواص گیاه مامیران کبیر | مضرات گیاه مامیران کبیر | طرز استفاده از مامیران کبیر | خواص مامیران کبیر برای پوست | خواص مامیران کبیر برای کلیه | خواص مامیران کبیر برای اعصاب 

مامیران یا “مامیزان کبیر” گیاهی داروئی است از خانواده “خشخاش Papaveraceae” می باشد که نام علمی آن”Chelidonium Majus”است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مامیران ،” گیاه پرستو ” نیز نام گزاری می گردد.

مامیران کبیر گیاهی چند ساله می باشد که تا یک متر رشد می کند این گیاه در نواحی آسیا و اروپا می روید. برگهای گیاه به رنگ سبز مایل به کبود می باشد که به تعدادی بخش تقسیم گردیده و هربخش آن دندانه دار هستند.گل های مامیران کبیربه رنگ زرد و به شکل چتر مجتمع می باشند و در فصل تابستان رشد می کنند. میوه مامیران باریک و درازمی باشد که در هنگام رسیدن ترک می خورد و دانه ها در داخل آن شبیه کنجد مشاهده می گردند و شیره ای زرد رنگ درآن موجود است که پوست را می سوزاند و جهت از بین بردن میخچه پا مصرف می گردد .

مامیران کبیردر نواحی پرچینها روی دیوارهای کهنه و کنار ساختمان ها رشد می کند، گیاه مامیران ، در ایران، در گیلان، رودبار، عمارلو بین کبوتر چای و زردچین، در گرگان در بندر گز، مازندران و چند محل دیگر رشد می کند.

مامیران کبیر حاوی آلکالوئید ھای مختلفی مثل:

چلیدونین ھربرین ھیموچلیدونین اسپارتئین کلریتین نمک ھای کلسیم پروتوپین منیزیوم آلیکری توپین آلمینویم

 در مامیران کبیر ھمچنین مواد رزینی و موسیلاژ مشاهده می گردد. 

پیشنهاد می شود بخوانید : خواص خولنجان /خواص خولنجان برای پوست / عوارض خولنجان

خواص گیاه مامیران کبیر

این گیاه جهت درمان  نقرس موثر می باشد.

جهت معالجه سینوزیت باید بخور با آب جوشانده مامیران کبیر بدهید و همچنین کمی از آب جوشانده آن را با کمی عسل قاطی نموده و در داخل بینی استنشاق نمایید.

جهت معالجه سرطان معده از جوشانده و یا دم کرده مامیران استفاده می گردد.

مامیران کبیر برای افرادی که فشار خون بالا دارند مفید است و فشار خون را پایین می آورد.

همچنین اگر چشم را با عرق مامیران شست و شو دهید ،درد و ورم و عفونتهای چشم بهبود می یابد.

این گیاه دردهای سرطانی را تسکین می دهد.

جهت معالجه  زخم ها ی چرکین باید ریشه کوبیده شده مامیران را مانند ضماد بر روی اینگونه زخم ها قرار دهید.

همچنین با جوشانده ریشه مامیران می توان تصلب شرائین را معالجه کرد و از بروز سکته قلبی پیشگیری می کند.

اگر از بیماری آسم رنج می برید این گیاه در درمان آسم موثر است.

مامیران بزرگ ادرار آور و ملین می باشد.

خواص مامیران کبیر برای اعصاب

جوشانده این گیاه جهت عملکرد اعصاب عالی می باشد و کمک فراوانی به کاهش اضطراب، استرس و تشنج می نماید و انسان را آرام می کند.

خواص مامیران کبیر برای کلیه

جوشانده مامیران،کلیه را تحریک می نماید، حجم ادرار را زیاد می کند، سموم بدن  را از بین می برد و برای معالجه عفونتهای کلیه و مثانه ومجاری ادرار مفید می باشد. همچنین سنگ کلیه را خرد نموده و دفع می نماید.

خواص مامیران کبیر برای پوست

عصاره مامیران ،زخمها ،زائده های گوشتی و زگیل و سایر مشکلات پوستی را بهبود می دهد.

شیره مامیران جهت از بین بردن زگیل و یا میخچه استفاده می گردد. بدین صورت که این شیره را با گلیسرین به انداره مساوی قاطی کرده و بر روی موضع قرار دهید تا بهبودی حاصل گردد.

طرز استفاده از مامیران کبیر

جوشانده :

به میزان 20 گرم برگ خشک و یا ریشه مامیران را در یک لیتر آب بریزید . میزان استفاده از آن یک فنجان سه بار در روز می باشد .

دم کرده مامیران :

مقدار 30 گرم برگ خشک مامیران را در یک لیتر آب جوش بریزید و اجازه دهید برای زمان ده دقیقه دم بکشد . سپس صاف نموده و میل فرمایید .

تنطور مامیران :

این تنطور به صورت آماده در فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها موجود است و یا اینکه به اندازه 100 گرم برگ خشک یا ریشه مامیران را در 500 گرم الکل سفید خیس نموده اجازه دهید برای زمان دو هفته به همین حالت باشد . البته هر روز آنرا تکان داده پس از این مدت آنرا صاف نموده و در شیشه دربسته بریزید . میزان استفاده از آن 10-15 قطره سه بار در روز می باشد.

شیره مامیران :

جهت مصرف شیره مامیران آن را با عسل قاطی نموده و مصرف نمایید .

مضرات گیاه مامیران کبیر

 استفاده بیش از حد از مامیران کبیر تولید مسمومیت می نماید و حتی مصرف افراطی  بصورت له شده روی رخم ها نیز همین خطر را در پی دارد زیرا از راه پوست جذب بدن می گردد . بنابراین باید استفاده از  آن در حد توصیه شده باشد  زیر نظر متخصص استفاده گردد.

توجه داشته باشید این گیاه سمی می باشد و مقدار بسیار آن در مصارف داخلی امکان دارد موجب تشنج و حتی مرگ گردد.

دیگر خواص مامیران کبیر یا سلاندین

استفاده از سلاندین خشک به عنوان چای غیر معمول است و به دلیل تجزیه مواد فعال در حین ذخیره سازی ، انتظار می رود تنها اثر ضعیفی داشته باشد. می تواند در ترکیب با سایر گیاهان دارویی که دارای اثر صفرا هستند ، مانند نعناع فلفلی ، افسنطین یا قاصدک مفید باشد.

سلاندین نیز بخشی از یک داروی معروف است که حاوی 8 گیاه دارویی دیگر است و برای مشکلات دستگاه گوارش استفاده می شود. 

در هومیوپاتی ، ریشه برای تولید تنتور مادر استخراج می شود. چلیدونیوم به عنوان یک داروی هومیوپاتی یک داروی عالی کبدی و صفراوی محسوب می شود.

در طب عامیانه ، آب تازه از سلاندین خود را برای درمان زگیل ثابت کرده است. خواص تحریک کننده پوست و اثر مهاری تقسیم سلولی یک آلکالوئید ظاهراً در بهبود موفقیت آمیز زگیل ها نقش دارد.

امیدواریم مطلب خواص مامیران کبیر برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید: خواص بابا آدم / مضرات بابا آدم / خواص بابا آدم برای لاغری / خواص بابا آدم برای مو

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت گیاه مامیران کبیر مامیران کبیر بابا آدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۳۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها

روغن ها به دلیل این که از دل طبیعت به دست می آیند میتوان گفت تقریبا بدون ضرر هستند البته به یاد داشته باشیم استفاده زیاد و اشتباه ممکن است اختلالی در بدن به وجود اورد. انواع روغن های گیاهی بیشتر برای روغن تراپی مو و پوست این دو بخش مهم از زیبایی زنان و مردان استفاده می شود، اما نباید از روغن های گیاهی خوراکی غافل شویم؛ بهترین روغن ها برای مصرف خوراکی روغن کنجد، زیتون، افتاب گردان و کلزا است باید توجه داشته باشیم روغن های نامبرده به صورت ارگانیک روغن گیری شود و هیچ گونه مواد افزودنی نداشته باشد تا سلامت بدن را بهبود دهد.

روغن های گیاهی به 2 صورت پرس و بن ماری تولید می شوند بیش از 500 نوع روغن را می‌توان به تولید رساند و از خواص ان بهرمند شد در ادامه به معرفی برخی از انواع روغن‌های گیاهی و کاربردهای آنها می‌پردازیم.

1- روغن آرگان؛ تقویت‌کننده پوست و مو، آنتی‌اکسیدان قدرتمند

روغن آرگان به واسطه ترکیبات بی نظیر خود همچون اسیدهای چرب غیر اشباع (اسید اولئیک و اسید لینولئیک)، ترکیبات فنولی، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، امگا 6 و آنتی اکسیدان‌های فعال به یک تقویت کننده مناسب برای پوست و مو تبدیل شده است.

خواص روغن آرگان برای پوست: روغن آرگان یک آبرسان طبیعی برای پوست است که می تواند بدون مسدود کردن منافذ یا ایجاد آکنه، چربی مورد نیاز پوست را تامین کند. ترکیبات بی نظیر این روغن نه تنها مانع از ایجاد چین و چروک می‌شود بلکه با افزایش کلاژن سازی چین و چروک‌ها را نیز برطرف می‌کند. بسیاری روغن آرگان را یک ضد آفتاب طبیعی می‌دانند زیرا استفاده از آن یک سد مقاوم در برابر اشعه‌های خورشید ایجاد می‌کند. در نهایت لازم به ذکر است با استفاده از این روغن می‌توان با مشکلات پوستی همچون التهابات، آکنه، اگزما و... خداحافظی کرد.

خواص روغن آرگان برای مو: روغن آرگان قادر است ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز مو را تامین کند. به همین دلیل استفاده از این روغن از یک طرف مانع ریزش موها می‌شود و از طرف دیگر با تحریک فولیکول‌ها به رویش مجدد آنها کمک می‌کند. این روغن نقش موثری در آبرسانی موها ایفا می‌کند. لازم به ذکر است، روغن آرگان بر برطرف کردن خشکی سر، رفع شوره و... نیز موثر است.

2- روغن آلوورا؛ مقابله با التهابات پوستی

قرار دادن این روغن در روتین پوست و مو با فواید زیر همراه است:

ایجاد پوستی روشن و شفاف

برطرف کردن جای جوش و آکنه

آبرسانی به پوست

درمان برخی از بیماری‌های پوستی همچون اگزما و پسوریازیس

رفع شوره سر

داشتن پوست و مو سالم با روغن گیاهی

3-روغن نارگیل؛ مرطوب‌کننده عالی با خواص ضدقارچ

روغن نارگیل یکی دیگر از انواع روغن‌های گیاهی است که منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. به همین دلیل استفاده از آن موجب متعادل شدن چربی پوست می‌شود. از طرف دیگر ترکیبات ضد قارچی آن به برطرف کردن لکه‌های قارچی پوست و مو کمک می‌کند. از دیگر مزایا:

رفع میکروارگانیسم‌های مضر

کاهش التهابات پوستی

تقویت موی سر

رفع شوره

4- روغن زیتون؛ آنتی‌اکسیدان بالا و کاهش چین و چروک

خواص روغن زیتون برای سلامت بدن و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی بر کسی پوشیده نیست. با این وجود مزایای استفاده از این روغن به موارد ذکر شده محدود نمی‌شود. آنتی اکسیدان‌ها یکی از ترکیبات اصلی روغن زیتون است که به برطرف کردن التهابات پوستی کمک بسیاری می‌کنند.

5- روغن جوجوبا؛ تعادل تولید چربی پوست و جذب سریع

ترکیبات اصلی روغن گیاهی جوجوبا را مواردی همچون ویتامین‌های E و B ، امگا6، آنتی اکسیدان‌ها و ... تشکیل داده است به همین دلیل این روغن خواص درمانی و تقویتی بسیاری یافته است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود.

متعادل کردن چربی پوست و آبرسانی عمیق

پاکسازی پوست از انواع آلودگی‌ها

کاهش چین و چروک و علائم پیری

درمان بیماری‌های پوستی همچون اگزما

تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش آن

حفاظت از پوست سر در برابر عفونت‌ها

درمان شوره

6- روغن لاواندر یا اسطوخودوس؛ ضدباکتریایی، آرامش‌بخش و آروماتراپی

روغن لاواندر یا اسطوخودوس دارای خواص بسیاری است که از جمله‌ی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

روشن کننده طبیعی پوست

رفع چین و چروک

ترمیم زخم

برطرف کننده التهابات پوستی

8-روغن آووکادو؛ تغذیه عمیق پوست و جلوگیری از خشکی

خواص روغن آووکادو برای پوست: ویتامین E، مواد معدنی، پتاسیم، لسیتین و سایر مواد مغذی موجود در روغن آووکادو، آن را به یک آبرسان طبیعی برای پوست و مو تبدیل کرده است. این روغن چربی پوست را متعادل می‌کند و مانع از باز شدن منافذ پوست و ایجاد جوش و آکنه می‌شود. آنتی اکسیدان‌های موجود در این روغن به رفع التهابات پوستی کمک می‌کند. روغن آووکادو مانع از نمود چروک‌های پوستی می‌شود و به از بین بردن چروک‌های قدیمی نیز کمک می کند.

خواص روغن آووکادو برای مو: تغذیه مو، جلوگیری از ریزش، تحریک فولیکول‌ها برای رشد مجدد، برطرف کردن شوره سر، ممانعت از خشکی سر و... تنها بخش محدودی از فواید روغن آووکادو برای مو است.

9- روغن شاهدانه؛ ضدآفتاب طبیعی با افزایش رطوبت پوست

روغن شاهدانه به واسطه خواص درمانی خود از دیرباز تا کنون در طب سنتی استفاده گسترده‌ای داشته است. استفاده از این روغن به درمان بیماری قلبی، سرطان، بیماری‌های چشمی و... کمک بسیاری می‌کند. روغن شاهدانه یک ضد آفتاب طبیعی است که از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

10- روغن بادام؛ آبرسانی فوق‌العاده برای پوست خشک

در روند بررسی انواع روغن گیاهی نوبت به روغن بادام می‌رسد. این روغن یک انتخاب مناسب برای کسانی است که پوست خشک دارند زیرا خاصیت چربی‌رسانی و آبرسانی آن فوق العاده است. روغن بادام به از بین بردن لک‌های صورت و داشتن یک پوست روشن و شفاف کمک می‌کند. با کمک این روغن امکان از بین بردن سیاهی دور چشم وجود دارد. استفاده روزمره از آن به از بین بردن ریزش مو و همچنین تقویت مو، مژه و ابرو کمک بسیاری می‌کند. روغن بادام می‌تواند نقش ضد آفتاب را ایفا و از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت کند.

11- روغن بنفشه؛ تقویت عمیق ریشه‌های مو و جلوگیری از ریزش.

در راستای بررسی خواص روغن‌های گیاهی نوبت به روغن گیاهی بنفشه می‌رسد. روغن بنفشه برای پوست و مو خواص بیشماری دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود:

کاهش التهابات پوستی

از بین بردن چین و چروک

آبرسانی به پوست

از بین بردن لک و شفاف کردن پوست

متعادل کردن رطوبت پوست

رفع شوره سر

12- ماکادمیا

اسید لینولئیک، آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در روغن ماکادمیا موجب شده است که این روغن خواص درمانی بسیاری داشته باشد. از اینرو گنجاندن آن در روتین‌های پوست و مو با فواید زیادی همراه است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود.

رفع خشکی پوست و مو به دلیل خاصیت آبرسانی و مرطوب کنندگی

تقویت ریشه مو و پوست سر

از بین بردن لک‌ها

به تاخیر انداختن پیری

https://reevak.com/ تولید کننده بیشتر از 350 نوع روغن گیاهی است این تولیدی محصولات خود را با ضمانت اصالت و بازگشت به مصرف کنندگان ارائه می‌کند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900561

دیگر خبرها

  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کرم معجزه
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • فواید و مضرات روغن حیوانی