Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، فروغ زال جانشین خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما طی یادداشتی نوشت: سالها از « خواهر ِمری » بودن معصومه ابتکار می­ گذرد و او دیگر یک دانشجوی تسخیر کننده ی لانه جاسوسی آمریکا در ایران نیست، بلکه معاون رئیس جمهور ایران، و البته اینبار معاون در امور زنان و خانواده است!

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در بیستم دی ماه 99 ، از جنبش های دانشجویی تا طیف متحجری که دور ایران حصار ایجاد کرده اند، تا کودک همسری، تا اتهامات وارده به همسرشان در وارادات بنزین  و تا برجام، سخنانی را ایراد کرده اند!

اگر چه مشتاقانه منتظر بودیم تا سرکار خانم ابتکار از « خروجی و مصوبات جلسات ستاد ملی زن وخانواده» چیزی بگویند و یا حداقل از «بهبود شرایط زنان حاشیه نشین» سخنی به میان بیاوردند و یا از تحویل  «لایحه تامین امنیت زنان» حرفی بزنند و یا اشاره ای به «سیاست های  ابلاغی جمعیت» داشته باشند، چیزی دریافت نکردیم و ناامید شدیم اما در مسائلی که توسط ایشان ایراد شد هم نکته ها نهفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که بیش از هر چیز در سخنان معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور مورد تاکید و تمرکز قرار گرفته، نگاه به بیرون از کشور و حل مشکلات است! باید به دولت تبریک گفت که هماهنگی و یکدستی اعضایش در وابستگی نگاه به خارج از مرز ها در حل مسائل حتی تا حل مسائل زنان و خانواده هم تمام قد حس می شود.

اما در کنار این تبریک به تاسفی هم نیاز است. تاسف از این جهت که نگاه به بیرون و تعامل با دنیای آنها محدود است و اعضای دولت به تقویت درس جغرافیا نیز نیاز دارند. یک نفر باید به دولتی ها بفهماند که تعامل با دنیا معنایش تعامل با آمریکا و اروپا نیست و نقشه جغرافیا جاهای دیگری غیر از محل تحصیل خودشان و فرزندانشان هم دارد!

 خانم معصومه ابتکار که گویا از « خواهر مری » سالها پیشش طلبکار است و از دست دادن فرصت های بین المللی و و قطع پای جمهوری اسلامی در جامعه جهانی سخن میگوید! آیا دست پیش گرفتن از این جهت است که از ایشان سوال نشود که  چرا در راستای دفاع از آرمان های اسلام و جمهوری اسلامی در مسائل زنان و حمله و تقبیح جامعه جهانی نسبت به تعرض به شان و جایگاه زنان توسط ایشان و هم حزبی هایشان اتاقی صورت نگرفته است؟

آیا همین که به دوچرخه سواری و پیشرفت ورزشی زنان توسط خانم فائزه هاشمی افتخار می­ کنند و آن را گام بزرگی در راستای بهبود مسائل زنان می ­شمارند، همه معضلات و مسائل زنان و خانواده را حل می کند؟ مثلا اگر زنان حاشیه نشین از مصائبشان به ایشان شکایت کنند، با اهدای یک دوچرخه و حق رکاب زدن در خیابان به آن ها پاسخ می دهند؟

اینکه در تمام سخنان ایراد شده توسط خانم ابتکار یک گلایه و شکایت و اعتراض و سوال وجود دارد، شک و شبهه ای ایجاد کرد که آیا ایشان مسئولیتی در دولت بر عهده دارند؟ و اصلا سمتی که برای ایشان قید شده صحیح هست یا خیر؟

بعد از جستجوی مجدد این اطمینان حاصل شد که بله! در کمال ناباوری ایشان واقعا معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هستند! اما ممکن است فراموش کرده باشند که مسئول باید « پاسخگو» باشد و نه « پرسشگر». برای ایفای نقش پرسشگری در جامعه نیاز نیست مسئولیتی و تریبونی را مشغول کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان معصومه ابتکار خانواده آمریکا امور زنان و خانواده رئیس جمهور مسائل زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۵۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه

همایش "دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده" به نقش محوری خانواده در جامعه ایرانی پرداخت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم در همایش دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده که به مناسبت هفته سلامت در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: در تمام سیاست‌گذاری‌ها باید مراقب نهاد خانواده باشیم.

وی با اشاره به اینکه در نگاه دیگری، خود خانواده یک نهاد کنشگر بوده و در حل مشکلات کشور می‌تواند اثرگذار باشد، بیان کرد: نباید خانواده را تنها یک نهاد دریافت کننده خدمات ببینیم بلکه خانواده می‌تواند مسائل حکومت را نیز حل کند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم با بیان اینکه استفاده از واژه حکمرانی به معنای استفاده از تمام بازیگران جامعه است، گفت: باید به سمت مفهومی حرکت کنیم که نهاد خانواده بتواند در حکمرانی نقش آفرینی کند.

وی با اشاره به اینکه خانواده ایرانی در جامعه دارای ارزش‌ها و هنجارهای مختلفی است، افزود: در موضوع کرونا اثبات شد که خانواده ایرانی همچنان دارای ارزش‌ها است.

نقش دانشگاه در تعامل بین دولت و خانواده

 سلیمی عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده نیز در این همایش اظهار داشت: شبکه تعاملی و مفهومی سه گانه سلامت، خانواده و حکمرانی باید مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه می‌تواند در تعامل دولت و خانواده نقش آفرین باشد، تصریح کرد: شبکه خانواده می‌تواند بسیاری از نیازهای عمومی جامعه را مرتفع کند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه ابر چالش خانواده با مسئله جنسیت و عدالت جنسی است، افزود: در موضوع سلامت خانواده نباید از کنار چالش‌های موجود به راحتی عبور کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید خانواده به صورت کلان دیده شود، خاطرنشان کرد: اگر این نگاه کلان وجود داشته باشد قطعا سیاست‌گذاری‌ها نیز تغییر پیدا خواهد کرد.

سلیمی با بیان اینکه موضوع خانواده را باید از جریانات سیاسی جدا کنیم، بیان کرد: اگر نهادهای علمی بتوانند تحلیل درستی به سیاست‌گذار ارائه دهند در عرصه سیاست‌گذاری در عرصه خانواده می‌توانیم شاهد تحول باشیم.

سلامت معنوی میان نسل جدید ترویج شود

احمری نیز در نخستین همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده اظهار داشت: نخستین اصل سلامت معنوی شادی و نشاط است.

وی با اشاره به اینکه سلامت معنوی متشکل از توکل و امید است، بیان کرد: سلامت معنوی دارای یک طیف مشخص و در مسیر رو به رشد قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم با بیان اینکه در کشور اسلامی، معنویت اسلامی است، عنوان کرد: یکی از مشکلات موجود در ارتباط با معنویت این است که تعریف واحدی از معنویت فراهم نشده است.

وی با اشاره به اینکه شیوه مراقبت از سلامت معنوی از خود سلامت معنوی مهم‌تر است، افزود: بالاترین نعمتی که خداوند برای قلب سلیم قرار داده، بخشش است.

احمری با بیان اینکه خانواده باید به حیات پاک و قلب سلیم برسد، گفت: برای تحقق این هدف باید تمام ارکان خانواده به صورت یک سو حرکت کنند و برای این موضوع باید خداوند در خانواده حاکم شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید به سمت توانمندسازی در این مسیر بروند، اظهار داشت: سلامت معنوی باید با ابزار جدید برای نسل جدید جا بیافتد و نمی‌توان به همان روش اجدادی این موضوع را دنبال کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم بیان کرد: ابزار جدید به معنی تغییر خداوند و یا دین خداوند نیست بلکه به این معناست که باید شیوه بیان راه رسیدن به خداوند تغییر پیدا کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • باقری: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • مدیران به مسائل شرعی و اخلاقی در دستگاه خود توجه داشته باشند
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند