Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد از تحقق ۱۰۱ درصد درآمدهای مالیاتی در ده ماه سال خبر داد و گفت: ما از طریق خصوصی سازی، اوراق و مالیات سعی کردیم تا دولت نیازی به بانک مرکزی نداشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از کارهای بزرگی که در سال جاری داشتیم این بود که درآمدهای نفتی ما بشدت دچار کاهش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتا باید دنبال منابع جایگزینی می‌رفتیم زیرا به هرحال شرایط کشور به گونه ای است که نمی‌توان هزینه‌ها را کاهش داد. هزینه های جاری ما شامل حقوق و دستمزد و آب و برق دستگاههای اجرایی و یکسری طرح های عمرانی است که اتمام آن ضروری است.

وی افزود: یکی از درآمدهای جایگزین که سالم‌ترین درآمد است، درآمدهای مالیاتی است. خوشبحتانه سعی کردیم هم رعایت حال مودیان را بکنیم زیرا در کنار جنگ اقتصادی، کرونا هم داریم مثلا مودیان در حوزه گردشگری و واحدهای صنفی را تحت فشار قرار دهیم، بنابرای روی سازوکارهای تشویقی رفتیم تا هم درآمد مالیاتی وصول شود و هم فشاری به مودیان نیاید.   وزیر اقتصاد گفت: امروز این خبر خوش را به شما می‌دهم که درآمد ۱۰ ماهه امسال ما از مالیات به نسبت ۱۰ دوازدهم، یک درصد تحقق پیدا کرده است. در بحث اوراق سعی کردیم طی یک جدول زمانبندی منظم و در دامنه مشخص در بازار نقد کنیم.   دژپسند تاکید کرد: وقتی درباره تامین مالی از بازار سرمایه صحبت می‌کنم برخی به اشتباه فکر می‌کنند تامین مالی تنها از بازار سهام است، این بازار بدهی یکی از منابع مهم تامین مالی است. بنگاه‌های خصوص در بازار بدهی اوراق می‌فروشند و تامین مالی می‌کنند.   وی ادامه داد: کمتر از ۱۰ درصد تامین مالی ما در بازار سرمایه مربوط به خصوصی سازی است. ما از طریق خصوصی سازی، اوراق و مالیات سعی کردیم تا دولت نیازی به بانک مرکزی نداشته باشد. سیاست دولت تا الان به درستی مراقبت و اجرا شده و تاکنون هیچ برداشتی برای تامین بودجه از بانک مرکزی نداشتیم.   این خبر تکمیل می‌شود...  

منبع: دانا

کلیدواژه: بانک مرکزی تامین مالی خصوصی سازی سعی کردیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید