Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‌های چین به کارشناسان سازمان جهانی بهداشت اجازه داده‌اند تا از موسسه ویروس‌شناسی ووهان بازدید کنند.

به گزارش ایسنا، متخصصان و محققانی که از سوی سازمان جهانی بهداشت به ووهان رفته‌اند، توانستند نخستین بازدید خود را از این موسسه انجام دهند.

برخی مقام‌های آمریکایی مرکز تحقیقاتی ویروس‌شناسی ووهان را منبع شیوع ویروس کرونا خوانده‌ بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شده بود شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد منشاء کروناویروس یک آزمایشگاه در چین بوده‌ است.

این درحالیست که آزمایشگاه ووهان هر نوع ارتباط با شیوع کرونا را رد و اعلام کرد این موسسه سه گونه زنده از کروناویروس را در آزمایشگاه نگه می‌دارد اما هیچ کدام با گونه جدید ویروس که باعث ایجاد بیماری کووید-۱۹ شده مطابقت ندارند.

شهر ووهان در استان هوبی چین به عنوان مرکز شیوع و انتشار کروناویروس معرفی شده اما با وجود گمانه‌زنی‌ها منشاء این ویروس به طور دقیق مشخص نشده است.

ماموریت کارشناسان سازمان ملل چیست؟

کار اصلی تیم تحقیقاتی سازمان جهانی بهداشت بررسی آزمایشات انجام شده توسط محققان چینی خواهد بود. آنان در اظهاراتی گفته‌ اند که روند پی بردن به منشاء ویروس بسیار پیچیده بوده و احتمالا سال‌ها طول خواهد کشید.

پنج روز پیش سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد کارشناسان این سازمان که برای انجام تحقیقات درباره منشاء ویروس کرونا به چین سفر کرده اند، بررسی‌های خود را آغاز و از بیمارستانی در شهر ووهان دیدار کرده‌اند. این کارشناسان همچنین به عنوان بخشی از تحقیقات خود برای اولین بار رودررو با دانشمندان چینی دیدار کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، کارشناسان سازمان بهداشت جهانی پس از ورود به چین به مدت دو هفته در قرنطینه بودند و ملاقات‌های ابتدایی خود را به صورت مجازی برگزار کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کروناویروس چين شهر ووهان چین کرونا در جهان سازمان جهانی بهداشت کارشناسان سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۶۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان