Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد مرزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر و میلاد دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و میلاد بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، اظهار داشت: حضور زنان در عرصه کار و تلاش با تأسی به حضرت فاطمه زهرا (س) و با اتکاء بر خصایصی نظیر سخت‌کوشی، قناعت، نجابت، عفاف و ازخودگذشتگی، زمینه‌های ارتقاء مادی و معنوی جامعه را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ماده ۶۱ قانون رفع موانع تولید مصوب مجلس شورای اسلامی، به صراحت مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را نافذ و اجرایی دانسته و نادیده گرفتن این ماده قانونی توسط بانک‌ها یا دستگاه‌های ذی‌ربط تخلف محسوب می‌شود.

دبیر اجرایی خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: از اول سال ۹۹ تا به امروز چهل و چهارمین جلسه ستاد تسهیل با ۲۳۰ دستور کار مطرح که حدودا ۹۰ درصد از دستورات آن اجرایی شده است.

وی با اشاره به نافذ و اجرایی بودن مصوبات ستاد تسهیل، گفت: موضوع تاکید بر لازم‌الاجرا بودن مصوبات ستاد و مکلف شده همه دستگاه‌های اجرایی بانک‌ها و سازمان‌های خدمات‌رسان و با توجه به دستور اکید دادستان کل کشور به دادستان‌های تمامی استان‌ها که مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قانونی است و قابلیت اجرا دارد و هر مدیری که نسبت به آن اقدام نکند قابل پیگیری در مراجع قضایی است.

مرزی ضمن تقدیر از همکاری اکثریت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، برای حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، بیان کرد: در این میان، متاسفانه برخی از مدیران، یا کارشناسان آن دستگاه با قوانین و مقرارت خشک با تولید کنندگان برخورد می‌کنند که امیدواریم این عزیزان نیز به مانند افرادی که به فرمایشات مقام معظم رهبری، لبیک گفته و عمل کنند.

وی، یکی دیگر از مهمترین برنامه‌های مهم خانه صنعت، معدن و تجارت را صدور جواز تاسیس برای طرح‌های ایجادی و توصیه‌ایی واحدهای صنعتی در راستای روان‌سازی صدور پروانه‌ها و آسان‌سازی کار سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی دانست.

جواز تاسیس ۹۳۰ واحد صنعتی و معدنی صادر شده است

مرزی از رشد صدور جواز تاسیس صنعتی در استان خبر داد و افزود: از اول امسال بیش از ۹۳۰ جواز تاسیس صنعتی و معدنی صادر شده است.

وی تصریح کرد: در راستای ارتقاء سطح آموزش در واحدهای تولیدی و برای فارغالتحصیلان و جوانان جویای کار اقدام به ثبت و ایجاد اولین مجتمع آموزشی فنی و حرفه ای بین خانه‌های صنعت و معدن ایران کرده‌ایم که برگزاری کلاس‌های آموزشی از اول اسفندماه به صورت مجازی (آنلاین) و همچنین در برخی از رشته‌ها به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

مرزی خاطرنشان کرد: برای رفاه حال نیروهای کار واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های بیستون، زاگرس و فرامان درمانگاه یا خانه بهداشت با حضور کادر پزشکی و تجهیزات کامل ایجاد و احداث نمائیم  که خواهیم کرد تا عزیزانی که در عرصه کار، تلاش و فعالیت دارند از این خدمات بتوانند به طور مناسب استفاده کنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه مجلس شورای اسلامی صنعت تجارت رفع موانع تولید مصوبات ستاد جواز تاسیس ستاد تسهیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی