Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا از اجرایی شدن بیش از ۹۰ درصد مصوبات این قرارگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دین پرست امروز در یک نشست خبری در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به تشکیل ۵۵ جلسه اصلی ستاد ملی به ریاست رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: از این ۵۵ جلسه تشکیل شده تعداد ۴۱ جلسه قبل از تشکیل قرارگاه عملیاتی و ۱۴ جلسه بعد از تشکیل قرارگاه عملیاتی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که مهمترین وظیفه قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا بوده در همین راستا دو اقدام مهم در دستور کار قرارگاه قرار گرفت که از این میان نخست بررسی دقیق مصوبات ۴۱ جلسه ستاد بود که ۳۸۸ مصوبه ابلاغی ستاد ملی از ۳۸ دستگاه اجرایی، نهاد و سازمان پیگیری و جمع بندی آن به رئیس جمهور ارسال شده است.

وی افزود: بنا به پیشنهاد فرمانده قرارگاه عملیاتی و تصویب رئیس جمهور، راستی آزمایی محتویات گزارش های دستگاه ها برای ثبت و ضبط در سوابق به دبیرخانه ستاد ملی ارجاع شده است. همچنین آخرین وضعیت اجرای مصوبات ۱۴ جلسه ستاد -یعنی جلسات ۴۲ تا ۵۵ که بعد از تشکیل قرارگاه برگزار شده - بررسی می شود که ۷۶ مصوبه ابلاغ شده است و تااین لحظه مصوبات ۱۰ جلسه یعنی جلسات ۴۲ تا ۵۲ که بالغ بر ۶۳ مصوبه بوده است کاملا اجرایی شده است و گزارش آن نیز به استحضار رئیس جمهور رسیده است.

وی ادامه داد: مصوبات چهار جلسه ۵۲ تا ۵۵ با ۱۳ مصوبه باقیمانده است که پیگیری اجرای این مصوبات نیز در دستورکار قرار دارد. قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تا کنون هشت جلسه برقرار کرده که تعداد مصوبات این جلسات ۱۸۲ مصوبه بود و تا کنون ۱۷۰ مورد یعنی بیش از ۹۰ درصد مصوبات اجرایی شده است. البته علاوه بر جلسات اصلی قرارگاه ، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی جلسات بسیاری به صورت هفتگی با مسئولین دستگاه های ذیربط، روسای کمیته های زیر مجموعه ستاد ملی، استانداران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی، فرمانداران، بخشداران برگزار کرده است. از سوی دیگر جلسات منظم هفتگی به ریاست وزیر کشور با حضور معاونین دو وزارتخانه بهداشت و کشور برگزار می شود.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به سوالی در خصوص نظارت بر اجرای محدودیت ها و ممنوعیت های کرونایی در کشور گفت: آمارهای نظارت بر اجرای محدودیت ها به صورت مرتب منتشر می شود و در این مدت پلمب و جریمه واحدهای صنفی بسیار زیاد بوده که گزارشات دقیق آن موجود است.

وی تاکید کرد: بی تردید وقتی قانونی وضع می شود و موارد تنبیهی نیز برای آن مشخص می شود دو موضوع بحث اثربخشی و بازدارندگی برای آنها مورد توجه قرار می گیرد. در مواجهه با این پدیده پیچیده که به صورت مرتب با معیشت مردم در ارتباط بود رفتارهای سخت گیرانه باید با در نظر گرفتن همه موارد انجام می شد تا مشکلات بیشتری به وجود نیاید.

وی ادامه داد: همراهی اصناف بسیار خوب و کامل بوده و می توان گفت بیش از ۸۵ درصد همراهی اصناف را شاهد بوده ایم اما بازدارندگی این قوانین موضوعی است که در حال بررسی است. در حقیقت نقاط ضعف و قوت طرح های اجرا شده در حال بررسی است.

وی در خصوص موضوع واکسن تولید داخل و واردات واکسن نیز گفت: همه تلاش ها معطوف به تامین واکسن است که این کار توسط دستگاه های متولی به ویژه وزارت بهداشت در حال انجام است. گروه های هدف تعیین شده و کشورهای هدف برای واردات واکسن نیز مشخص شده، رایزنی ها در حال انجام است و امیدواریم ظرف روزهای آتی شاهد ورود اولین محموله واکسن به کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا وزارت كشور قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها گفت: همانطور که بارها اعلام شده است، هدف قرارگاه مهارت آموزی، ارتقاء مهارت سربازان، تسهیل در اشتغالزایی برای آنان پس از پایان خدمت و خوشایندسازی دوران سربازی است. در همین راستا و همچنین به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه وتشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی نیز برای سربازان ماهر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مشوق‌ها مربوط به سربازانی است که قبل از اعزام به خدمت مهارتی را فراگرفته  و آن را در سامانه سرباز ماهر به ثبت برسانند، گفت:‌ اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان ماهر است.

هر سرباز امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه هر سرباز وظیفه ماهر امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد، گفت:‌ هر فرد می‌تواند حداکثر از یک مشوق استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا چهار مشوق را برای خود انتخاب کنند.

وی از رفع مشکلات فنی در خصوص اعمال مشوق‌ها خبر داد و گفت: اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد.

جزئیات بهره‌مندی از مشوق‌های سرباز ماهر

کمالی با بیان اینکه مهارت آموزان به چهار گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند، گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

امتیازبندی سربازان ماهر چگونه است؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه امتیازها را به سه دسته تقسیم کرده‌ایم، گفت: برای ورود به مشوق و بهره‌مندی از آن کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است. امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد. در گروه دوم مشوق‌ها نیز لازم است که افراد ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند. اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است. برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد. سایر فارغ التحصیلان هم از شش آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی  یک امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر سه ساعت آموزش، فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر پنج ساعت یک امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز  مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر پنج ساعت یک امتیاز دارد.

کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر پنج ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز به این افراد تعلق می‌گیرد. دوره‌ عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی پنج امتیاز دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت را خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

مشوق‌ها شامل سربازان در حین خدمت نمی‌شود

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه چطور می‌توان از این مشوق‌ها بهره‌مند شد، گفت: افراد برای ثبت نام می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود. متقاضیان حداقل دو ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • مسئولان مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را پیگیری کنند
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • مصوبات شورای ترافیک کنگان عملیاتی شود
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی