Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، با اشاره به همکاری 16 ساله حزب موتلفه اسلامی ایران و حزب کمونیست خلق چین، گفت: همکاری مشترک دو حزب روز به روز در حال رشد به افزایش بوده و امیدواریم که در این برنامه جدید به یک شکوفایی بسیار ارزشمند برسیم.

به گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در نشست مشترک حزب موتلفه اسلامی و حزب کمونیست چین با اشاره به روابط دوستانه دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: دو کشور ایران و چین هزاران است در جاده ابریشم و در سایر ارتباطات فرهنگی، سیاسی و ارتباطات ارزش‌های انسانی با یکدیگر روابط بسیار دوستانه‌ای داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با قیام ملت بزرگ چین و صدمین سال تاسیس حزب کمونیست چین ما در ایران خرسند شدیم که ملت چین راه جدیدی را در استقلال سیاسی و حرکت به طرف شکوفایی گوناگون را اتخاذ کرده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: چین همواره یک کشور قدرتمند بوده، اما همواره با رهبری رهبران در حزب کمونیست چین، امروز این کشور را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای و جهانی تبدیل کرده است.

بادامچیان تصریح کرد: امروز هیچ کشوری در جهان نیست، که ولو اگر با چین هم مخالف باشد تحت تاثیر و پیشرفت موقعیت جهانی این کشور قرار نگیرد.

وی با بیان اینکه جهان امروز در یک تحول و تغییر بسیار گسترده قرار گرفته است و بحران همه جانبه در اردوگاه امپریالیسم و غرب بحران ساده ای نیست که بتوان به سادگی از آن گذر کرد، گفت: اقتدار یابی شرق، چین، روسیه، هند، ایران و سایر کشورهای منطقه غیر از غرب جهان یک حقیقت انکار ناپذیر است.

بادامچیان افزود: این تحولات ایجاب می‌کند که کشورهای مستقل و آزادیخواه و آنهایی که در فکر یک صلح جهانی و شادکامی همه ملت‌ها هستند با یکدیگر بیشتر مرتبط شوند و با یک برنامه ریزی مشترک به صورت هماهنگ همکاری داشته باشند.

وی مولود این تحولات را فرصتی مناسب برای کشورهای همسو دانست و گفت: این تحولات طبعاً فرصت‌های جدیدی را پدید می‌آورد و در کنار آن تهدیدات جدیدی را نیز پدیدار می‌کند که در این میان هم باید از فرصت‌ها به خوبی استفاده کرد و تهدیدات را نیز با درایت چاره اندیشی کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی معتقد است که حزب موتلفه اسلامی و حزب کمونیست چین در این تحلیل و برداشت مشترک از جهان دیدگاه مشترکی دارند و اگر اینگونه است باید توجه داشته باشیم، احزاب به عنوان مجموعه‌های هدفدار، برنامه دار و مردم دار می‌توانند نقش بسیار مهمی را در این زمینه داشته باشند و برای ساخت یک جامعه بشری با سرنوشتی مشترک و ایجاد جهانی بهتر با یکدیگر تشریک مساعی کند.

بادامچیان تصریح کرد: همکاری‌های طولانی مدت و سازنده حزب موتلفه اسلامی و حزب کمونیست چین مورد توجه مسئولان دو کشور نیز هست، آنچنانکه در بیانیه مشترک، مشارکت جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین که توسط رؤسای محترم جمهوری دو کشور در سال گذشته میلادی امضا شد، ما را به یک مرحله جدید وارد کرد، همان طور که در ماده ۳ این بیانیه آمده"طرفین بر ضرورت گسترش ارتباطات بین دولت‌های مرکزی و همکاری‌های استانی و احزاب و گروه‌های سیاسی به منظور تبادل تجربیات و تقویت تعاملات در تمامی زمینه‌ها تاکید دارند."

وی با اشاره به همکاری 16 ساله حزب موتلفه اسلامی ایران و حزب کمونیست خلق چین، گفت: همکاری مشترک دو حزب روز به روز در حال رشد به افزایش بوده و امیدواریم که در این برنامه جدید به یک شکوفایی بسیار ارزشمند برسیم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به جایگاه ویژه ایران در جهان اشاره و تاکید کرد: ایران یک جایگاه ویژه و ژئوپلتیکی در جهان دارد، ظرفیت‌ها و منابع گسترده انسانی، فرهنگی، تمدنی در جهان و تمدن اسلامی، ایران را مدافع یک جهان و سرزمین‌های پر از صلح و ثبات، توسعه، تعامل و گفتگوی بین فرهنگ‌ها و ملت‌ها و اقوام تبدیل کرده است.

بادامچیان تاکید کرد: حزب موتلفه اسلامی و حزب کمونیست چین همزیستی بیشتر در سطح جهانی و کوشش برای جهانی خالی از خشونت و افراطی گری، رفاه و سعادت ملت‌ها و استفاده از همه ثروت‌های ملی و جهانی به نفع همه کشورها و ملت‌ها تلاش می‌کنیم.

وی گفت: استفاده از فرصت‌ها در این تحولات و تغییرات جهانی و همچنین برخورد صحیح و دقیق با همه تهاجمات، تحریم‌ها و رفتارهای دور از حقوق و مبانی قانونی نیازمند گسترش روابط بین ملت، کشور و دو حزب موتلفه اسلامی و کمونیست چین است و امیدوارم در آغاز این مسیر با همین ارتباطات بیشتر مجازی بتوانیم گام‌های بسیار موثری برداریم.

استقبال از پیشنهاد دبیرکل حزب موتلفه درباره توجه به بنده 3 بیانیه مشترک، مشارکت جامع راهبردی ایران و چین

در ادامه این نشست جو ری، معاون وزیر بین الملل حزب کمونیست چین با اشاره به جلسات مشترک دو روزه حزب موتلفه اسلامی و حزب کمونیست چین، گفت: خوشبختانه طی دو روزه گذشته به دستاوردهای خوبی در این جلسات رسیدم که جای تبریک دارد.

وی ضمن استقبال از پیشنهاد دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره توجه به بنده 3 بیانیه مشترک، مشارکت جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، گفت: این امر باعث تقویت روابط دو حزب می‌شود و بیان این پیشنهاد جای تقدیر و تشکر دارد.

معاون وزیر بین الملل حزب کمونیست با اشاره به جلسه مشترک دو حزب درباره مبارزه با ویروس کرونا، گفت: در این جلسه تجربیات خوبی بین دو حزب موتلفه اسلامی و کمونیست چین تبادل شد.

جو ری تاکید کرد: دو کشور ایران و چین همیشه خود را به عنوان یک دوست صمیمی و شریک واقعی در نظر داشته اند و همیشه از منابع بنیادین یکدیگر حمایت میکنند و همکاری های مشترک روز به روز گسترش میاید.

وی تصریح کرد: فراموش نخواهیم کرد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان اولین کشور در مبارزه به کرونا به چین کمک و یاری رساند و باید از حزب موتلفه اسلامی نیز به عنوان اولین حزب جهانی به دلیل حمایتش از حزب کمونیست چین در مبازره با کرونا تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حزب موتلفه اسلامي اسدالله بادامچيان چین حزب موتلفه اسلامی و حزب کمونیست چین دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اسلامی ایران ایران و چین مشترک دو خلق چین دو کشور ملت ها دو حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به تکرار ادعای یک‌جانبه کویت درباره میدان آرش

به گزارش گروه سیاست ایسکانیوز، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی سفر امیر کویت به مصر، ضمن مردود دانستن این ادعا افزود: تکرار این ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس از سوی طرف کویتی مایه تاسف است.

بیشتر بخوانید: کنعانی: ایران برای تقویت همکاری‌های اقتصادی اهمیت ویژه قائل است

کنعانی ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین‌ اضافه کرد: همانند قبل از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت به عمل می‌آوریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می‌کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

کنعانی تاکید نمود: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه‌ای را رصد نموده و از دولت‌های ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقاء روابط و همکاری‌ها گام بردارند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229182 برچسب‌ها کویت

دیگر خبرها

  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • واکنش ایران به ادعای مجدد کویت درباره میدان آرش
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • واکنش کنعانی به تکرار ادعای یک‌جانبه کویت درباره میدان آرش
  • واکنش ایران به بیانیه امیر کویت در سفر به مصر درباره میدان آرش
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد