Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@20:31:16 GMT

سهم زنان از کل بیمه شدگان ۲۰.۳درصد است

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۹۳۸۶

سهم زنان از کل بیمه شدگان ۲۰.۳درصد است

به گزارش اقتصادآنلاین، وحیده نگین اظهار داشت: سهم زنان بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی به عنوان نماد بازار کار رسمی که ۸۲ درصد کل بیمه شده‌های کشور تحت پوشش این سازمان هستند، از ۱۸.۹ درصد در سال ۱۳۹۲ به ۲۰.۳ درصد تا پایان شهریور ۱۳۹۹ افزایش یافته است که این نشان دهنده افزایش سهم زنان در بازار کار رسمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر کار در امور بانوان و خانواده افزود: سهم زنان در بین بیمه شده‌های ورودی جدید حدود ۳۵ درصد است که بیانگر روند رو به رشد سهم بیمه شدگان زن در سال‌های آتی است.

نگین با تاکید بر عدالت جنسیتی از موضوع دستمزد خاطر نشان کرد: میانگین دستمزد پایه کسور بیمه‌ای بیمه شدگان زن نسبت به حداقل دستمزد در گروه سنی ۲۰ تا ۲۹ سال برابر ۱.۴ است، این نسبت برای مردان ۱.۳ اعلام شده که نشان دهنده برقراری عدالت دستمزدی جنسیتی در بازار کار رسمی است.

مشاور امور بانوان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی زنان در سال‌های اخیر همواره صعودی بوده است، گفت: این نرخ از ۱۳.۴ درصد در سال ۱۳۹۲ به ۱۵.۵ درصد در سال ۱۳۹۸ ارتقا یافته اما در نیمه اول سال ۱۳۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا این نرخ به ۱۴.۱ درصد کاهش یافته است.

نگین ترجیح کارفرمایان برای تعدیل نیروی کار زن را یکی از دلایل کاهش بیشتر اشتغال زنان نسبت به مردان به واسطه شوک کرونا دانست و افزود: کارفرمایان به دلیل اینکه مردان را مسئول معیشت خانوار می‌دانند ترجیح می‌دهند در زمان رکود تعدیل زنان را در اولویت قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: حضور بیشتر زنان در بخش خدمات و اثر پذیری این بخش از شیوع ویرس کرونا و حضور بیشتر زنان در بخش غیر رسمی و اشتغال پاره وقت و همچنین نبود رویکرد چند بعدی (خانواده، تربیت فرزندان و درآمد) به سیاستگذاری‌های اشتغال زنان نیز از دیگر دلایل آسیب اشتغال زنان در زمان همه گیری کروناست.

مشاور امور بانوان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: در نیمه اول سال ۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل در حدود ۷۱۷ هزار نفر از جمعیت اشتغال زنان کاهش یافته است این در حالی است که کاهش اشتغال مردان برابر با ۶۳۷ هزار نفر بوده است. به عبارتی کرونا بر اشتغال زنان بیش از مردان اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد مستمری بگیران بازمانده، زنان هستند، تاکید کرد: این موضوع بیانگر نقش حمایتی بیمه‌های اجتماعی از خانوارهای کارگران است.

نگین همچنین درباره سهم شرکت‌های تعاونی فعال زنان گفت: این سهم از کل تعاونی‌های فعال از ۹.۵ درصد در سال ۹۶ به ۱۰.۸ درصد در سال ۹۹ رسیده است.

پربیننده ترین ۱۰۰هزار تومانی جدید به بازار می‎آید +عکس هدیه ویژه بیمه ملت به بازنشستگان تامین اجتماعی کلیه شرکت‌های شستا پیش بینی سود اعلام می‌کنند؛ همین فردا دوگانه جعلی؛ بورس‌محوری یا بانک‌محوری! پرداخت ۱۲۰۰هزار میلیارد تسهیلات از ابتدای سال/ امروز پیش از هر کاری باید به فکر کنترل تورم بود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زنان بیمه اشتغال زنان درصد در سال سهم زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی روز سه شنبه در کارگروه اشتغال استان، با تاکید بر این‌که باید جلسات اداری، دارای خروجی و منتهی به حل مشکلات باشند، اظهار کرد: وقت جلسه باید برای گره گشایی و رفع موانع، تصمیم گیری و سیاست گذاری صرف شود زیرا نیازمند گره گشایی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکل جدی نظام اداری این است که جلساتی برای ارائه گزارش و امضای صورتجلسه پایانی برگزار می‌شود و نباید به این رویه ادامه دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۷۵ درصد بیکاری استان برای ۶ شهرستان شامل تبریز با ۵۳ هزار نفر، مرند با ۶ هزار نفر، مراغه با پنج هزار نفر، میانه با چهار هزار نفر، اسکو با سه هزار و شبستر با سه هزار نفر است، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در دیدارها و ملاقات‌های مردمی اشتغال است.

وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان ما کمتر از میانگین کشوری عنوان می‌شود، بر ضرورت ارائه آمار واقعی در این زمینه تاکید و اظهار کرد: نرخ بیکاری در چاراویماق ۱۰.۳ درصد، تبریز ۸.۳ درصد، هریس ۹ درصد، هشترود ۸.۶ درصد، هوراند ۹.۲ درصد و اهر ۸.۴ درصد که همگی بالاتر از میانگین کشوری است.

رحمتی با بیان اینکه پایین‌ترین نرخ بیکاری استان برای لیلان با ۶.۲ درصد و اسکو با ۶.۲ درصد است، تاکید کرد: باید مشکل بیکاری و شهرهای مشکل دار در این خصوص را حل کنیم و در این راستا لازم است تا اطلس جغرافیای بیکاری استان ترسیم شود.

وی با تاکید بر اینکه کشور ما برای تحول نیازمند تحول رفتاری است، گفت: باید در رفتار مدیران ما تحول ایجاد شود و نگاه و اقداماتش تحولی باشد تا تحول در جامعه ایجاد شود در حالی که می‌خواهیم با همان اندیشه و سبک اداری، تحول ایجاد کنیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید، اظهار کرد: جهش تولید به معنای افزایش نیروی کار است و باید فکر اساسی برای آن داشته باشیم.

رحمتی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مواردی که نیازمند توجه جدی در استان است، موضوع امنیت شغلی برای قشر کارگری است، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال آماده سازی لایحه‌ای در این خصوص است اما ما به عنوان استان اولین‌ها باید برای این مطالبه بدنه کارگری پیشقدم شویم.

استاندار آذربایجان شرقی بر تاکید بر توجه اساسی به دسترسی آسان و ارتباط گیری سهل افراد برای پیدا کردن کار، گفت: امروز کسی که بخواهد جایی مشغول شود و کار پیدا کند، سرگردان است و نمی‌داند که از چه طریقی باید اقدام کند.

وی اظهار کرد: سامانه‌هایی در این رابطه ایجاد شده اما کفایت نمی‌کنند و یا نتوانستیم آن‌ها را به خوبی تبیین کنیم.

وی با بیان این‌که اشتغال فارغ التحصیلان جزو مؤلفه‌های امیدآفرینی است، افزود: اگر این فارغ التحصیلان را به شرکت‌های دانش بنیان گره بزنیم، با توجه به ظرفیت دانشگاه‌های استان، رشد خوبی را در زمینه اشتغال این جوانان خواهیم داشت؛ هم‌چنین باید در زمینه اشتغال زایی بر پایه فناوری اطلاعات و مشاغل جدید هم توجه داشت.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه میان اداره کار و دانشگاه‌های استان، گفت: بهتر است این تفاهم نامه تبدیل به قرارداد همکاری شود و به صورت سه جانبه با صنعت هم باشد.

رحمتی با اشاره به ضعف عملکرد بانک‌های استان در ارائه تسهیلات اشتغال، اظهار کرد: برای جا به جایی سهم اعتبار تسهیلات دستگاه‌هایی که به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، ۲۰ روز کاری مهلت می‌دهیم و پس از پایان این مهلت، نسبت به جا به جایی اعتبارات به دستگاه‌های فعال اقدام می‌شود.

وی با بیان اینکه ارزیابی ما از عملکرد مدیران، میزان نرخ تسهیلات پرداختی است، گفت: مدیران بانکی که نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند و تسهیلات مورد تعهد خود را برآورد سازند، خودشان استعفا دهند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه امسال با بانک‌های خصوصی، دولتی و نیمه دولتی کار داریم‌، تاکید کرد: همه این بانک‌ها باید در خدمت تولید، اشتغال و توسعه باشند.

وی با بیان اینکه داشتن رتبه کشوری محض یک دستگاه ملاک نیست بلکه داشتن رتبه زمانی خوب است که نشان از ارتقای رضایتمندی جامعه هدف باشد، گفت: رتبه داشتن فقط وسیله‌ای برای افزایش رضایتمندی است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم توجه به اشتغال زایی تعاونی‌ها، بر توجه به نرخ رشد اعتبارات ملی دستگاه‌های استان تاکید کرد و گفت: این آمار نشان از قدرت تعاملی یک مدیر با وزیر مربوطه و مجموعه بالادستی است.

کد خبر 6099835

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد