Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی عصر چهارشنبه در مراسم بهره‌برداری از آب شیرین کن شرکت سیمان هرمزگان در شهرستان بندرخمیر افزود: بنگاه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری های بزرگی که در هرمزگان شکل گرفته، برکات بسیاری را برای این استان به همراه داشته است.
وی بیان داشت: بخشی از درآمدهای این بنگاه‌ها در قالب ارزش افزوده بین شهرداری ها و دهیاری های هرمزگان توزیع می‌شود که این امر موجب تغییر و تحول در شهرها و روستاهای استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار هرمزگان اظهارداشت: شرق و غرب هرمزگان نیز با انجام سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در حال تحول است و همه این اقدام‌ها، سرمایه بزرگی برای مردم، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.
همتی با اشاره به راه اندازی کارخانه‌ها و واحدهای جدید معدنی در هرمزگان گفت: شهرستان بندرخمیر نیز از معادن گچ و سیمان برخوردار است و همچنین با توجه به نیازها، باید کارخانه سیمان هرمزگان در این شهرستان توسعه یابد .
وی به ایفای مسوولیت های اجتماعی توسط بنگاه های اقتصادی فعال در هرمزگان اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی توسط پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس در حال احداث است و همچنین ۱۰۰ مدرسه توسط بنگاه های اقتصادی در استان ساخته می‌شود.
همتی خاطرنشان کرد: شرکت توسعه زیرساخت‌های هرمزگان با مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در هرمزگان راه‌اندازی شده که طرح استفاده از پساب تصفیه شده بندرعباس در صنایع را اجرایی می‌کند.
 وی گفت: علاوه بر آن پیگیر تشکیل شرکت فرهنگی ورزشی با مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در هرمزگان هستیم تا به لحاظ زیرساختی پشتیبانی مناسب را از ورزش هرمزگان داشته باشد.
استاندار هرمزگان همچنین گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه دشمنان و شیوع ویروس کرونا، عمران و توسعه و پیشرفت در سراسر کشور از جمله هرمزگان با قوت در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: چرخ تولید در حال گردش است و روز به روز قدرت و تاثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران در دنیا افزایش یافته است.
همتی ادامه داد: شاهد هستیم که تنها در استان هرمزگان در دهه فجر سالجاری تعداد هزار و ۱۹ طرح به بهره‌برداری می‌رسد و ایران اسلامی با صلابت رو به جلو گام برمی‌دارد.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران افتتاح طرح آب شیرین کن استانداری هرمزگان هرمزگان سرمایه گذاری دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران افتتاح طرح آب شیرین کن انقلاب اسلامی ایران افتتاح طرح آب شیرین کن استانداری هرمزگان هرمزگان سرمایه گذاری دهه فجر اخبار کنکور بنگاه های اقتصادی سرمایه گذاری بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۰۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود