Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «پالتیکو»، این توافق که بعد از هفته‌ها مذاکره میان این دو مقام ارشد آمریکایی حاصل شده به منظور «سازش برای سازماندهی» امور در سنا شکل گرفته و به دموکرات‌ها اجازه می‌دهد که کنترل کمیته‌های این مجلس را به دست بگیرند.

این خبر در حالی منتشر شده که شومر هفته گذشته پیشنهاد جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در مجلس سنا را رد کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شومر در حساب توئیتری خود نوشت:‌ «مردم آمریکا تصمیم گرفتند چهار سناتور جمهوری‌خواه را بازنشسته کنند و اکثریتی دموکرات را برای سنا برگزینند».

وی در ادامه نوشت: «پیشنهاد سناتور [میچ] مک‌کانل در این خصوص که چطور سنا سازماندهی شود غیر قابل قبول است و مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت».

مجلس سنای آمریکا صد کرسی دارد که هر ایالت دو سناتور به آن می‌فرستد. مجلس سنا به مدت یک دهه تحت کنترل جمهوری‌خواهان بود. در حال حاضر تعداد جمهوری‌خواهان و دموکرات‌‌ها در سنا برابر است اما از آنجا که معاون رئیس‌جمهور آمریکا در شرایط برابری آرا حق رای دارد، دموکرات‌ها می‌گویند که صاحب اکثریت این مجلس هستند.

انتخابات مجلس سنا روز ۳ نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد اما این انتخابات در ایالت جورجیا به دور دوم کشیده شد. در انتخابات پنجم ژانویه (۱۷ دی) مردم جورجیا به دو نامزد دموکرات رأی دادند و در اتفاقی کم سابقه، تعداد کرسی‌های دو حزب در سنا برابر شد.

در همین راستا میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنا به سناتورهای دموکرات پیشنهاد کرد سازوکاری برای تقسیم قدرت در این مجلس ایجاد شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جمهوری خواهان مجلس سنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است

این سناتور آمریکایی بار دیگر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار داد و گفت که اقدامات این رژیم در غزه قطعاً پاکسازی قومی است.

سندرز با اشاره به آمار حیرت‌انگیز کشته‌ها و آوارگان فلسطینی، درخواست خود را برای رسیدگی به جنایات نتانیاهو تکرار کرد.

سندرز ضمن اشاره به موضع‌گیری «ایلهان عمر» نماینده مسلمان کنگره آمریکا در حمایت از فلسطین گفت: نکته اساسی ایلهان این است که ما نمی‌خواهیم یهودی‌ستیزی را در این کشور ببینیم. من فکر می‌کنم کلمه نسل‌کشی چیزی است که توسط دیوان بین المللی دادگستری رسیدگی شود.

سندرز در ادامه صحبت‌هایش خاطر نشان کرد: فکر نمی‌کنم هیچ شکی وجود داشته باشد که آنچه نتانیاهو انجام می‌دهد، پاکسازی قومی فلسطینی‌ها در نوار غزه است.

سندرز بار‌ها از نتانیاهو به خاطر جنگ جاری در غزه انتقاد و با کمک مالی بیشتر آمریکا به اسرائیل مخالفت کرده است. وی همچنین بار دیگر خواستار توقف حمایت مالی آمریکا از رژیم صهیونیستی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • برگزاری تجمع در خاش برای حمایت از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • عضو ارشد جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید اسرائیل منجر به توافق نمی‌شود
  • پایتخت مقاومت همگام با آزادی‌خواهان جهان علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها