Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@06:18:01 GMT

ایران در کنار ۵ قدرت فضایی دنیا قرار می گیرد

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۳۱۴۰

ایران در کنار ۵ قدرت فضایی دنیا قرار می گیرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم روز فناوری فضایی و همزمان با دهه فجر که در موزه ارتباطات برگزار شد، با اشاره به پروژه‌های فضایی کشور از قرار گرفتن ایران در کنار ۵ قدرت فضایی دنیا در آینده نزدیک خبر داد.

به‌ گزارش «ایران»، محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به اهمیت صنعت فضایی، گفت: بار مسئولیت صنعت فضایی بر عهده کسانی است که بنابر محدودیت‌هایی در پشت پرده و پنهانی فعالیت می‌کنند و آینده به تلاش‌های آنان گواهی می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رویکردهای این دولت در حوزه فضایی کشور گفت: جدا از پیشرفت صنعت فضایی که از سال‌های گذشته آغاز شده است، رویکرد اصلی ما توسعه کاربردهای فضایی در کشور بود.
وزیر ارتباطات با اشاره به راهبردهای تعیین شده در این حوزه تأکید کرد: کار توسعه تکنولوژی به بخش‌های عمومی و خصوصی سپرده شد و ما به توسعه زیرساخت‌ها پرداختیم. وی همچنین به عرصه ماهواره‌های مخابراتی اشاره کرد و افزود: در این حوزه تلاش‌های خوبی انجام شده اما به‌دلیل زمان‌بر بودن آن به عمر دولت‌ها نمی‌رسد چراکه از اراده ساخت تا در مدار قرار گرفتن آن ۵ سال زمان نیاز دارد در صورتی که عمر دولت‌ها بیش از ۴ سال نیست. آذری‌ جهرمی یکی از دلایل عدم موفقیت در ساخت ماهواره‌های مخابراتی را نیاز به سرمایه عظیم برای آنها دانست و تصریح کرد: بر همین اساس بخش خصوصی را در این حوزه وارد میدان و نقاط مداری خود را به آنها واگذار کردیم و امروز یک اپراتور ملی داریم که قرار است ماهواره مخابراتی را تهیه کند.
وی افزود: ماهواره‌ای که دولت یا شرکت ایرانی در مدار قرار دهد فرقی ندارد و این ماهواره، ماهواره ملی ما خواهد بود و با این کار یک مشکل جدی که در این مسیر قرار داشت را مرتفع کردیم و برنامه داریم تا ۳ سال آینده ماهواره مخابراتی جمهوری اسلامی ایران را در نقطه ۴۳.۵ درجه در مدار قرار دهیم. جهرمی افزود: این یک تصمیم راهبردی بود که با کمک تمام بخش‌های کشور در این دوره گرفته شد.
وزیر ارتباطات به رویکرد کاربرهای صنعتی در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در این حوزه برای ایجاد کسب و کارها توسط دانشجویان برنامه‌ریزی شد و دولت یکی از بزرگترین مشتریان این خدمات بود.
وی با اشاره به سرمایه‌گذاری انجام شده در این حوزه، افزود: هم اکنون وزارت نیرو از گزارش‌های به روز و مدون سازمان و پژوهشگاه فضایی برای پایش منابع آبی، پیش‌بینی وضعیت هوا، پیگیری خشکسالی و سیلاب‌های کشور استفاده و وزارت کشاورزی نیز از سطوح زیرکشت خود استفاده می‌کند و سازمان مدیریت هم برای آمایش سرزمین از اطلاعات سازمان فضایی کشور بهره می‌گیرد.
وزیر ارتباطات همچنین به افتتاح مرکز داده فضایی کشور اشاره کرد و گفت: با افتتاح این مرکز و با هدف تسهیل ارائه اطلاعات پایه کشور، نقشه‌های تصویربرداری شده که سال‌ها در سازمان فضایی کشور وجود داشت، به‌صورت تسهیلات مناسب در اختیار کسب و کارهای ایرانی این حوزه قرار می‌گیرد. وی افزود: افتتاح این مرکز خبر خوبی برای کسب و کارهای این حوزه است و امیدوارم اطلاعات این مرکز برای مدیریت هوشمند در بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
آذری جهرمی از شکل‌گیری ۱۰۰ کسب و کار مورد حمایت نیز خبر داد و گفت: پارک فضایی با رویکرد حمایت از کسب و کارهای فضا پایه تا قبل از تیرماه سال‌جاری در استان مازندران به بهره‌برداری می‌رسد. وی در زمینه حوزه توسعه تکنولوژی در این بخش نیز به رونمایی از ماهواره‌بر ذوالجناح توسط وزارت دفاع اشاره کرد و افزود: این ماهواره وزن بیشتری را در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار می‌دهد و پایه تحقیقات کشور برای مدار هزار کیلومتری است. وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به پروژه‌های ماهواره‌ای سازمان فضایی گفت: ماهواره پارس یک و ماهواره طلوع آماده قرار گرفتن در مدار است و امیدواریم این موضوع تا پایان امسال محقق شود.
وی به تحریم‌های امریکا علیه صنعت فضایی ایران اشاره کرد و افزود: بر خلاف این تحریم‌ها ما همکاری‌های بین‌المللی خود را توسعه دادیم و امیدواریم تا قبل از پایان این دولت، خبر یک حرکت راهبردی و بسیار مهم را اعلام کنیم که باعث پیشرفت بزرگی در حوزه فضایی کشور می‌شود.
وی همچنین با تقدیر از وزارت خارجه برای فعال کردن دیپلماسی فضایی در این وزارتخانه، افزود: بزودی با حضور کارشناسان بین‌الملل این حوزه در ایران، کارگاه‌هایی برای ارتقای سطح آموزش در کشور برگزار می‌شود در صورتی که ما در تحریم قرار داریم.
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه ما رفتنی هستیم و دانشمندان این حوزه می‌مانند، گفت: در آینده نزدیک ایران در جمع ۵ قدرت بزرگ دنیا در حوزه فضایی قرار دارد و مانند همیشه اعلام می‌کنم آینده این حوزه بسیار روشن است.
وی درباره رسیدن به هدف مدار ۳۶ هزار کیلومتری به برنامه مشترک این وزارتخانه با وزارت دفاع برای راه میان بر رسیدن به این مدار اشاره کرد و افزود: برای در مدار قرار دادن ماهواره تحقیقاتی، قراردادی با وزارت دفاع بسته شده و مسئولان این وزارتخانه قول داده‌اند تا پایان دولت این پروژه به سرانجام برسد و امیدواریم نتیجه تست موفقیت‌آمیز باشد. آذری جهرمی تأکید کرد: این گام محکمی برای رسیدن به مدار ۳۶ هزار کیلومتری در این دولت است.
اعزام انسان به فضا در سال ۱۴۱۰
رئیس پژوهشگاه هوافضا نیز در این مراسم گفت: پژوهشکده زیست فضا مدت‌هاست مشغول مهیا کردن زیرساخت‌های لازم برای اعزام موجود زنده به فضا است. در گذشته شاهد اعزام موجود زنده (میمون) به فضا بودیم. طبق سند تدوین شده فضا قرار بود تا سال ۱۴۰۴ اعزام انسان زنده به فضا انجام شود اما به‌دلیل مشکلاتی که وجود داشت اعزام انسان به سال ۱۴۱۰ موکول شد.
به‌گزارش ایرنا، فتح‌الله امی تأکید کرد: کپسول زیستی به مدار ۱۳۰ کیلومتری زمین فرستاده خواهد شد. این کپسول ۵۰۰ کیلوگرم وزن دارد که ۷۵ درصد کپسول اصلی است که در آینده انسان در آن قرار می‌گیرد و به فضا اعزام خواهد شد. وی با بیان اینکه تاکنون ۳۰ نفر روی این پروژه کار کرده‌اند، اشاره کرد: طبق استانداردهای جهانی کپسول زیستی باید حداقل ۵ پرتاب موفق داشته باشد تا بتوانیم کپسول یک به یک را بسازیم. رئیس سازمان فضایی نیز در این مراسم به تشریح فعالیت‌های خود پرداخت و گفت: پیرو تأکید وزیر ارتباطات نقشه استراتژیک نقشه فضایی کشور را با در نظر گرفتن چهار راهبرد تدوین کردیم.
وی افزود: در همین راستا، چهار راهبرد اولین شتاب بخشی برنامه‌های فضایی، سند توسعه هوافضا، آزادسازی داده‌ها برای ورود بخش خصوصی و مدیریت پژوهش در حوزه فناوری تدوین شد. در چهار بخش توسعه زیرساخت، تحول در اقتصاد فضا، توسعه خدمات فضاپایه، توسعه زیرساخت‌های فضایی و رشد ارزش افزوده بخش از جمله موارد مهم نقشه استراتژیک توسعه صنعت فضایی کشور است. رئیس سازمان فضایی افزود: دستیابی به سه مدارعملیاتی مدار لئو، مدار خورشید آهنگ و مدار ژئو از جمله زیرساخت‌هایی است که تا پایان دولت دوازدهم به آن دست پیدا خواهیم کرد.
براری خاطرنشان کرد: ماهواره‌های سنجش از دور نمونه دوم ماهواره پارس پلاس، پارس ۲ و ماهواره رسام، ماهواره‌های مخابراتی فضایی ناهید ۳ و بلوک انتقال مداری سامان ۲ در دست طراحی هستند.
وی درباره ماهواره‌هایی که در صف پرتاب هستند نیز گفت: ماهواره‌های سنجش از دور طلوع، پارس ۱، ظفر ۲ و ماهواره‌های مخابرات فضایی ناهید ۱، ناهید ۲ و بلوک انتقال مداری سامان از جمله ماهواره‌هایی هستند که منتظر هستیم زمان پرتاب آنها برسد. براری تأکید کرد: نمونه مهندسی کپسول زیستی تا پایان بهمن ماه به بهره‌برداری می‌رسد و نمونه پروازی آن تا خردادماه ساخته خواهد شد. وی افزود: توسعه ایستگاه‌های فضایی کنترل و بهره‌برداری از ماهواره‌های بومی، اخذ تصاویر ماهواره‌های سنجشی با رزولوشن بالا و ارائه خدمات پهنای باند ایرانست از جمله مواردی است که در دستور کار سازمان فضایی کشور قرار دارد. براری تأکید کرد: در دوره مدیریت آذری جهرمی بودجه فضایی ۸۰۰ میلیارد تومان شد و سال آینده نیز بودجه به ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است که این بودجه نسبت به قبل جهش بزرگی را نشان می‌دهد.‌

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر ارتباطات سازمان فضایی مدار قرار زیرساخت ها صنعت فضایی آذری جهرمی فضایی کشور کسب و کار تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۳۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!

اینکه پرفروش‌ترین فیلم‌های یک سال اخیر سینمای ایران، همگی، کارزارهای تبلیغاتی خود را خارج از تلویزیون و به خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای دنبال کرده‌اند، نکاتی نگران‌کننده و حتی ناامیدکننده را به ذهن می‌آورد که موارد متعددی را از حیف‌ومیل و خروج ارز و البته از همه مهم‌تر کاهش مرجعیت رسانه‌ای تلویزیون شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه شهروند، یکی از نقاط قوت مدیریت سینمای ایران در این چند وقت اخیر فروش هزار یا به روایتی دقیق‌تر هزار و ٢٠٠میلیارد تومانی سینمای ایران در نزدیک به یک سال اخیر عنوان شده است. دستاوردی رکوردشکن و نویدبخش که البته با توجه به حقایقی که در ارتباط با این آمار رسانه‌ای شده، سوالات و تردیدهایی را نیز در فضای سینمای ایران به وجود آورده است، به‌خصوص از این نظر که این دستاورد آماری متعلق به تمامیت سینمای ایران در اکران یک سال اخیر نبوده و تنها و تنها به درصدی از فیلم‌های روی پرده تعلق دارد. بگذارید اینگونه بگوییم که از مجموع فروش هزار و ٢٠٠میلیارد تومانی سینمای ایران در سال گذشته بیش از یک‌میلیارد تومان مربوط به هفت فیلم «فسیل»، «هتل»، «تمساح خونی»، «هاوایی»، «شهر هرت»، «ویلای ساحلی» و «بچه‌زرنگ» بوده و در نقطه مقابل نیز نزدیک به ٦٠ فیلم دیگری که روی پرده آمده‌اند، روی‌ هم کمتر از ٢٠٠میلیارد تومان فروخته‌اند، یعنی پرفروش‌ترین فیلم‌های یک سال اخیر سینمای ایران -البته اگر «بچه‌زرنگ» را از فهرست خارج کنیم- ٦ فیلم کمدی هستند. فیلم‌هایی که البته در نگاهی دقیق‌تر، علاوه بر کمدی‌بودن از یک نظر دیگر نیز با هم مشابهت و پیوند دارند: تبلیغات خارج از تلویزیون، به خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای!

این مطلب با نگاه به این وجه از پیوند ٦ فیلم پرفروش سینمای ایران در یک سال گذشته به رشته تحریر درآمده است.

اینکه پرفروش‌ترین فیلم‌های یک سال اخیر سینمای ایران، همگی، کارزارهای تبلیغاتی خود را خارج از تلویزیون و به خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای دنبال کرده‌اند، نکاتی نگران‌کننده و حتی ناامیدکننده را به ذهن می‌آورد که موارد متعددی را از حیف‌ومیل و خروج ارز و البته از همه مهم‌تر کاهش مرجعیت رسانه‌ای تلویزیون شامل می‌شود.
در واقع این واقعیت که تمام ٦ فیلم پرفروش سال گذشته، فیلم‌هایی هستند که تبلیغات‌شان از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش شده؛ چه از نظر آماری و چه از منظر شرایطی که منجر به این وضع شده و البته پیامدهایی که این اتفاق می‌تواند به دنبال داشته باشد، به نحو طعنه‌آمیزی آزاردهنده و البته در عین حال، آموزنده است و نشان می‌دهد که سیاست‌های نسنجیده شماری از مدیران میانی فرهنگ چگونه می‌تواند سیاست‌های عمومی فرهنگ کشور را دچار اختلال و خدشه کند.

آمار و ارقام ترسناک
داده‌هایی که درباره تبلیغات فیلم‌های سینمایی ایرانی در شبکه‌های ماهواره‌ای منتشر شده، عجیب و ترسناک هستند:
سال گذشته کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» گفته بود که «رسانه‌های خارجی هفته‌ای ۵ تا ۱۵هزار دلار برای تبلیغ فیلم‌های ایرانی می‌گیرند.» این فیلمساز البته بلافاصله یکی از فیلم‌های روی پرده را مثال زده بود که مبلغ گزافی -حدود ۲۵۰هزار دلار- داده و تمام باکس تبلیغات آن شبکه‌های ماهواره‌ای را برای فیلمش گرفته، تا با تبلیغ تمام‌وقت، هم فروش بالای فیلمش را تضمین کند و هم اینکه فرصت تبلیغ برای فیلم‌های رقیب باقی نگذارد.
داده‌های ترسناک در این زمینه ادامه دارند: «چندی پیش یک خبرگزاری نوشته بود که سال گذشته سینمای ایران بیش از صدمیلیارد تومان تنها به یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ‌بگیر داده، به این معنا که تنها برای امری غیرضروری مانند تبلیغ فیلم که در شرایط درست در داخل کشور باکیفیت‌تر و بهتر هم می‌تواند انجام گیرد، رقمی تقریبا معادل یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.

یک حساب‌وکتاب ساده
سال گذشته یکی از روزنامه‌ها از قول یکی از مدیران بازاریابی شبکه‌های ماهواره‌ای نقل کرده بود که «برای پخش تیزر یک‌ماهه فیلم‌ها که شامل ٢٤٠ نوبت طی ٣٠ روز می‌شود، مبلغ ١٠هزار دلار دریافت می‌شود. برای پکیج ٥٤٠ نوبت پخش یک دقیقه‌ای برای تبلیغ آثار هم صاحبان آثار باید بین ٦٠ تا ٨٠هزار دلار کنار بگذارند.»
حالا در شرایطی که سال گذشته بالای ۱۰ فیلم تنها در شبکه جم تبلیغ داشتند -آن هم نه یک‌بار و ١٠ بار، بلکه به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار- و این وضع همین حالا هم برای فیلم‌های «تمساح خونی»، «بی‌بدن» و «سال گربه» ادامه دارد؛ با یک حساب سرانگشتی می‌توان متوجه شد که سینمای ایران تنها در یک سال گذشته برای تبلیغات فیلم‌ها چقدر هزینه کرده است!

آغاز ماجرا
اما اینکه چه شد که تبلیغات آثار سینمایی سر از شبکه‌های ماهواره‌ای درآورد، باید به روزهایی برگشت که تلویزیون که زمانی به محصولات فرهنگی روی خوش نشان می‌داد و به تریبونی برای بهتر دیده‌شدن آثار سینمایی تبدیل شده بود، تغییر رویه داد و شروع کرد به مقاومت مقابل پخش تبلیغات سینمایی و انداختن انواع و اقسام سنگ‌های مختلف پیش‌پای محصولات سینمایی که از این میان می‌توان از سختگیری‌های فراوان تا ممیزی‌های مستقل سازمان صداوسیما فراتر از آنچه وزارت ارشاد مصوب کرده، اشاره کرد.

این موارد که نارضایتی‌های بسیاری را موجب شدند، کم‌کم کنداکتور تلویزیون را خالی از تبلیغات محصولات سینمایی کردند و در ادامه نیز با قواعد و مقرراتی جدید از قبیل لزوم انجام ممیزی‌هایی عجیب و جدید صاحبان آثار را به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای کوچ دادند.
چندی پیش سعید خانی، پخش‌کننده سینما و تهیه‌کننده آثاری مانند «من»، «دوزیست»، «حرفه‌ای» و «سال گربه» در این زمینه گفته بود که «مشکل اینجاست که شماری از مدیران تلویزیون درک درستی از محصول فرهنگی ندارند و در نتیجه نمی‌توانند ارتباط خوبی با سینما برقرار کنند. همه ما در یک کشور زندگی می‌کنیم و این طبیعی است که حق داشته باشیم سینما به تلویزیون کمک کند. اما متاسفانه چنین نگاهی در سازمان صداوسیما وجود ندارد و چنین می‌شود که حتی فیلمی مانند «دسته دختران» هم که یک فیلم ارزشی و دفاع مقدسی و در راستای سیاست‌های تلویزیون است، از تیزر بی‌بهره می‌ماند. اتفاقی که البته یک زمانی کاملا برعکس بود، ولی حالا دیگر آن نگاه کلان در مدیران تلویزیون وجود ندارد.»
 
چرا تلویزیون نه؟!
اما در شرایطی که تقریبا تک‌تک صاحبان فیلم‌ها به لزوم جلوگیری از خروج ارز از کشور واقفند و در عین حال، به تازگی نیز از موضع‌گیری شدید دولت و به خصوص عباس محمدیان، مدیرکل دفتر تبلیغات ارشاد، مبنی بر لزوم مقابله با پدیده خروج ارز و سرمایه از کشور و البته برخورد با فیلم‌های تبلیغ‌شده در ماهواره آگاهی یافته‌اند؛ پس چرا فیلمسازان و صاحبان فیلم‌ها چنین تصمیمی می‌گیرند و تبلیغ فیلم‌شان را به ماهواره‌ها می‌دهند؟
شماری از سینماگران به تازگی در پاسخ به این پرسش، از کاهش ضریب نفوذ تلویزیون و کاهش شمار مخاطبان این رسانه به عنوان یکی از دلایل این امر نام برده‌اند. این همان چیزی است که چندی پیش رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما هم گفته بود که دیگر نمی‌توانیم انتظار مخاطبان ۸۰ و ۹۰درصدی داشته باشیم.
نکته دیگری که در این میان وجود دارد، عدم‌ صرفه مالی تبلیغات در تلویزیون است. به گزارش ایدنا، رسانه جامع تبلیغات تجاری ایران، تا قبل از ریاست پیمان جبلی، صداوسیما بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ تیزر تبلیغاتی را به فیلم‌های سینمایی اختصاص می‌داد که نوعی یارانه به کالاهای فرهنگی بود، اما در دوره جدید صداوسیما این معادله برعکس شده و تنها ۱۰ تا ۱۵ تیزر تبلیغاتی به فیلم‌ها اختصاص داده می‌شود و سازندگان باید هزینه تبلیغات بیشتر را پرداخت کنند.
امیرحسین علم‌الهدی، یکی از مدیران فرهنگی دولت‌های گذشته و کارشناس اقتصاد سینما، با اشاره به اینکه «دلیل رجوع صاحبان آثار سینمایی به تبلیغات ماهواره‌ای کاهش ضریب نفوذ تلویزیون است که البته این هم تنها در مورد ۴۰درصد از سینمای ایران صدق می‌کند و روی ۶۰درصد باقی فیلم‌ها تاثیر چندانی ندارد»، می‌گوید: «علاوه بر این، تبلیغات در تلویزیون بر اساس اعداد و ارقام صرف مالی چندانی برای سازندگان آثار ندارد، بنابراین آنها ترجیح می‌دهند تبلیغ کارشان را با هزینه‌ای کمتر انجام دهند. البته در حال حاضر عدد دقیقی از میزان پول دریافتی تلویزیون بابت پخش تیزر ندارم، اما آخرین رقمی که در ذهنم هست، این استدلال را به من می‌دهد که تبلیغ فیلم در تلویزیون شاید به‌صرفه نباشد.»

حرف آخر
نتیجه این تصمیم مقرون‌به‌صرفه نبودن تبلیغات در تلویزیون برای فیلم‌های سینمای ایران و کوچ تبلیغات سینمایی به ماهواره‌هاست که همان‌طور که گفته شد باعث خروج یک‌ونیم میلیون دلار ارز شده و این پرسش را در شماری از خبرگزاری‌ها به وجود آورده است که «با ادامه این روند، آیا غیر از این است که سود رکوردشکنی‌های سینمای ایران بیش از اینکه به نفع سینما یا حتی تلویزیون ایران تمام شود، به جیب یکسری ماهواره‌ها ریخته می‌شود؟»
واقعا آیا رواست که سرمایه‌های کشور اینگونه از کشور خارج شود؟ آیا نباید کاری کرد و به خصوص نهادهای نظارتی نباید تلویزیون را وادار کنند در این راستا گامی بردارد؟!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • لوپتگی حالا شیطان است؛ اسلوت بهترین شغل دنیا را می‌گیرد
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • این که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین
  • وعده صادق قدرت اشغالگران قدس را به زیر کشید