Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سمیرا نوری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی یک واحد درمانی متشکل از بستری و سرپایی است اظهار کرد: این واحد در پاندومی ناشی از کووید ۱۹ تحت تاثیر قرار گرفت که با آماده‌باش و مسوولیت مضاعف همکاران سعی در ارائه خدمات بهتر  داشتیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه از ابتدای امسال درگیر سه موج کووید ۱۹ بودیم‌ افزود: با همه‌گیری کرونا بیش از دوسوم هر دو بیمارستان آتیه و دکتر غرضی تامین اجتماعی استان به بستری بیماران این حوزه اختصاص داده شد که هم بیمه شدگان تامین اجتماعی و هم سایر بیماران توانستند خدمات دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه خوشبختانه در ایام کرونا اقدامات خوبی صورت گرفت و در مراحل مختلف کار تمام پروتکل‌های بهداشتی رعایت شد  گفت: در فصل بهار و خیلی زودتر متوجه شدیم ممکن است در اکسیژن‌رسانی به بیماران دچار ضعف شویم و به همین دلیل اقدام به خریداری این تجهیزات کردیم.

وی با تاکید به اینکه در موج سوم کرونا یعنی آبان ماه که در بدترین شرایط این بیماری بودیم، دستگاه اکسیژن‌ساز به دست ما رسید و با ساخت سایت مناسب، به بهره‌برداری رسید افزود: این اولین اقدام مهم در راستای مقابله با کرونا بود.

نوری با اشاره به اینکه خوشبختانه اقدامات مطلوب در دو بیمارستان انجام شد که مورد تایید دستگاه‌های نظارتی و دانشگاه علوم پزشکی هم بود یادآور شد: تنها در بخش درمان به طور متوسط هر روز ۳۰ نفر از همکاران مبتلا به کرونا و در استعلاجی بودند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه از همکاران خود را به خاطر کرونا از دست ندادیم گرچه متاسفانه از پدران و مادران آنها افراد زیادی از بین رفتند و ما هر روز ۳۰ نفر تقریبا زیر نیرو خدمات ارائه می‌دادیم گفت:  این ابتلا و گرفتاری در تیم‌ پشتیبانی و واحدهای ستادی هم وجود داشت اما لحظه‌ای خدمات به تعویق نیافتاد.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بزرگترین کمک بیمارستان‌های تامین اجتماعی به بیماران مبتلا به کرونا این بود که بدون داشتن متخصص عفونی و ریوی تنها با پزشکان داخلی به مقابله با این بیماری پرداختند اضافه کرد: اکسیژن رسانی و رسیدن به میزان ایده‌آل استانداردهای تهویه‌ای محیط از جمله اقدامات مهم بوده که آمار بهبودی در بیمارستان تامین اجتماعی را خیلی بالا برده است.

وی از اقدامات گروه‌های جهادی به واسطه بسیج بیمارستان آتیه در ایام کرونا اشاره کرد و افزود : این نیروها ۴۰ تا ۴۵ روز در بیمارستان آتیه خدمات‌رسانی کروند تا ما بیماری را به خوبی کنترل کنیم، آنها تنها نقش همراه داشتند که علاوه بر کمک فیزیکی از لحاظ معنوی نیز به بیماران و همکاران کمک موثری داشتند.

نوری با تاکید به اینکه کمک گروه‌های جهادی در افزایش آمار درمانگران موثر بوده است گفت: اگر لازم باشد بار دیگر قطعا از آنها استفاده خواهیم کرد؛ کسانی که بدون چشم داشتی خود را در خطر می‌انداختند تا خدماتی داشته باشند.

وی بیان کرد: همزمان با این پاندمی و موج سوم که خصوصا در فصل پاییز بیمارستان‌های ما را درگیر کرده بود، در هر دو بیمارستان در راستای عملیاتی، هتلینگ، تعمیرات اساسی و بازسازی‌ها، فعالیت فوق العاده سنگینی را داشتیم خصوصا بیمارستان آتیه یکی از سال‌های کم‌نظیر خود را پشت سر گذاشت.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه با اعلام سازمان مرکزی در راستای بازسازی و ساخت و ساز، تمام اعتبارات جذب و اقداماتی مهمی انجام شد گفت: در بیمارستان آتیه اقدامات خوبی اتفاق می‌افتد که می‌توان به احداث و تجهیز  بخش دیالیز با ۶ تخت اشاره کرد که نه تنها برای بیمه‌شدگان بلکه برای استان در وجود تخت‌های دیالیز نسبت به جمعیت حائز اهمیت است.

 پایان کار بخش دیالیز بیمارستان آتیه

وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم تعداد این تخت‌ها را افزایش دهیم اظهار کرد: غیر از تخت‌های دیالیز، ۱۶ تخت به مجموع تخت‌های فعال بیمارستان اضافه می‌شود.

نوری با اشاره به اینکه اضافه کردن این تخت‌ها به این سادگی نیست و نیاز به فضای فیزیکی، تجهیزات و بازسازی‌ها دارد که همه آنها را پذیرفتیم و کار در حال انجام است خاطرنشان کرد: "آی سی یو" بیمارستان آتیه به طور کامل بازسازی و استاندارد‌سازی شد که در حال  حاضر آماده افتتاح است.

وی از پایان کار بخش دیالیز بیمارستان آتیه خبر داد و با بیان اینکه امیدواریم در فروردین‌ماه این پروژه به بهره‌برداری برسد گفت:  ۱۶ تخت به بخش داخلی اضافه و  کاملا آماده بهره‌برداری شده است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه اتاق عمل چیزی در حدود یک هزار و ۴۰۰ متر زیربنا دارد که به طور کامل بازسازی، استانداردسازی و نوسازی شده است افزود: یک اتاق عمل به مجموع اتاق‌های عمل اضافه شده است.

  هیچ بدهی به مراکز نداریم

وی با تاکید به اینکه این اقدامات زمینه ارائه خدمات بهتر برای بیماران را فراهم می‌کند و سطح‌بندی خدمات افزایش خواهد یافت گفت: واحد استریلیزاسیون بیمارستان کلنگ زنی شده و کار در حال انجام که احتمالا اواسط بهار قابل بهره‌برداری باشد.

نوری تصریح کرد: در بیمارستان آتیه و دکتر غرضی ملایر در راستای ارتقا و استانداردسازی سیستم‌های اعلان و اطفاء حریق اقداماتی انجام می‌شود که در کنترل بحران‌ها حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه همزمان با این اقدامات اعتبار هتلینگ کاملا جذب شده است افزود:  آزمایشگاه بیمارستان دکتر غرضی کاملا بازسازی و استانداردسازی شده و احتمالا اردیبهشت ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: این اقدامات همزمان با کووید ۱۹ و در سه ماهه پاییز انجام شده و خوشبختانه هیچ کدام از کارهای پشتیبانی متوقف نشده به طوریکه سنگین‌ترین بارهای عملیاتی، ساختمانی و تاسیساتی در ۶ ماه اخیر انجام شده که حداکثر دو ماه بعد از بهار به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه در بخش‌هایی همکاران کار شبانه‌روزی دارند و تقریبا ۳.۵ ماه است که درگیر اقدامات سنگین تجهیزاتی و عملیاتی هستیم در ادامه گفت: قبلا بدهی سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی طرف قرارداد خود بالا بود اما از بهمن ماه سال گذشته پرداخت‌ها با حجم بالایی صورت گرفته به طوری که ماه‌هاست دیگر سازمان هیچ بدهی به این مراکز ندارد و تمام طلب‌ها به روز است.

نوری با اشاره به اینکه این اتفاق در مراکز رادیولوژی و سونوگرافی که از سازمان گلایه داشتند و قرارداد خود را با ما لغو کرده بودند، صورت گرفته است گفت: این منجر شده حداقل ۵۰ درصد مراکزی که با ما لغو قرارداد داشتند، برگردند و خدمات ارائه دهند.

وی با اشاره به اجرای طرح نسخ الکترونیک از سوی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان تصریح کرد:  طبق این طرح مطالبات سازمان در مدت ۲۴ ساعت  ۸۵ درصد به پزشکان و ۳۰ درصد به داروخانه‌ها پرداخت می‌شود.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه این پرداخت‌های آنلاین با آغاز طرح نسخ الکترونیک در سال ۹۶ هم وجود داشت اما اخیرا سرعت بیشتری گرفته است خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹۵ درصد نسخ پزشکان ما به صورت الکترونیک انجام می‌شود و این یعنی ۸۵ درصد هزینه ۹۵ درصد نسخ آنلاین پرداخت می‌شود و تنها ۱۵ درصد باقی می‌ماند که آن نیز به موقع پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه تقریبا از آبان ماه تاکنون نحوه پرداخت مطالبات به مراکز درمانی دچار تحولات خوبی شده است افزود: قبلا ۴۰ تا ۵۰ درصد پرداخت می‌شد اما در حال حاضر برخط شده است.

نوری با اشاره به اجرای طرح ۳۰۷۰ از سوی سازمان تامین اجتماعی گفت: متولی این طرح همکاران ما در اداره کل و شعب تامین اجتماعی هستند که بسیار خوب آن را اداره می‌کنند و بخشی از طرح نیز یعنی کمیسیون‌ها و استراحت‌های پزشکی و پروتزهایی که بیماران دریافت می‌کنند، برعهده ماست که البته ۵۰ درصد بین ما و شعب تامین اجتماعی مشترک انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بررسی پایلوت و ارتقای الکترونیکی شدن چند آیتم توسط نیروها و نفرات فعال در همدان انجام می‌شود افزود: بخشی از کار در تهران اما توسط نیروهای همدان انجام می‌شود.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان مدیریت درمان تامین اجتماعی ای سی یو بیماری کرونا نوری با اشاره بیمارستان آتیه بهره برداری انجام می شود انجام شد تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر ویژه و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک‌های پایین جامعه در جهت تامین نیاز‌های غذایی وارد شود.

در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانه‌ها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهک‌های مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تامین نیاز‌های غذایی مردم ابداع کرد.

در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانه‌بگیران اعتبار کالابرگ الکترونیک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود که افراد می‌توانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.

طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهک‌های کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

گفتنی است طبق آمار‌ها و گزارش‌های منتشر شده دولتمردان و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمه‌های ادامه این طرح را قوت می‌بخشد در حالیکه که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.

بدون شک تامین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد و ضعیف یکی از مهم‌ترین اهداف تمامی دولت‌ها در کشور‌های مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با درایت هوشمندانه مسئولان کشورمان به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکل‌ها و اصول اقتصادی اجرایی شده که این روند قابل تقدیر است و امیدواریم به بهترین شکل ممکن تداوم یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند