Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام علی انصاری در همایش تقدیر از ۳۰۰ دانش‌آموز حائز رتبه استانی در «سی‌وهشتمین دوره مسابقات هنری فردا» ظهر پنج‌شنبه در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: توجه ما به هنر باید بیش از پیش پررنگ شود چرا که هنر یک ابراز کاربردی برای انتقال مفاهیم است و با فطرت انسان سازگاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش ما به عنوان مسئولین آموزش و پرورشی باید سمت و سوی هنری پیدا کند زیرا اگر از هنر و ابزار آن به درستی در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش استفاده شود میزان یادگیری در افراد افزایش پیدا می‌کند.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین اذعان کرد: یکی دیگر از کارکردهای هنر تقویت مهارت حرکتی، قدرت تصمیم‌گیری، مهارت زبانی، دیداری، یادگیری و نوشتاری است و چه بسا در بحث عملکرد تحصیلی نیز می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

وی ادامه داد: بکارگیری و تقویت هنر می‌تواند با تعاملاتی که انجام می‌دهد توسعه اشتغال و اجتماع را فراهم کرده و در بحث سواد عاطفی بسیار تأثیرگذار باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: استان قزوین مهد تربیت بزرگ مردان هنر و ادبیات است و نسلی که در دامان این استان پرورش پیدا می‌کند قطعاً هنرجویان و هنرمندان موفقی خواهند بود.

وی بیان کرد: امروز که فضای مجازی و فعالیت دشمن در این فضا افزایش یافته تا فرصت طلایی حیات دانش‌آموزان ما را تحت تأثیر قرار دهد رسالت ما استفاده از فرصت‌ها و برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان است.

حجت‌الاسلام انصاری تصریح کرد: از گذشته ایران آثار فاخر فرهنگی بسیاری بجا مانده که همچنان اثرگذار است اما لازم است از نسل ما و جوانان ما نیز آثار فاخر و ارزشمندی برای آیندگان به جا بماند.

وی در پایان گفت: وظیفه ما در قبال نسل آینده تقویت و کشف استعدادهای جوانان و نوجوانان امروز است که کمک به این قشر از جامعه می‌تواند کمک بزرگی به آینده این کشور و حفظ ارزش‌های هنری باشد.

کد خبر 5139031

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش قزوین طرح استعدادیابی مربی پرورشی قزوین دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه گرگان انقلاب اسلامی ایران بوشهر شهرستان کرج شیراز آمار کرونا افتتاح طرح عمرانی شهرکرد عکس استانها مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود