Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محمد ابراهیم لاریجانی کارشناس و مدرس گردشگری با اشاره به انتقاد هایی که از صنعت گردشگری در ایران می شود گفت: متاسفانه منتقدین فقط انگشت شمار تور هایی را می بینند که در آن شئونات رعایت نمی شود و این همه واقعیت های صنعت گردشگری ایران نیست

لاریجانی افزود: باید به اثرات مثبت گردشگری نیز توجه کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اثار و برکات گردشگری در 31 استان کشور نباید نادیده گرفته شود . ده ها هزار شغل  برای هزاران نفر در بیشتر شهر های کشور با تحصیلات مختلف از اثرات خوب گردشگری در کشورمان است که نباید بی تفاوت از کنار آن رد شویم.

لاریجانی بااشاره به حدود 20 میلیون زائر که به کشورمان سفر می کنند تاکید کرد. گردشگری ظرفیت بالایی در معرفی ارزش های ایران اسلامی و انقلاب اسلامی به جهانیان دارد که بی انصافی است ک به این ظرفیت توجه نکنیم.

این کارشناس صنعت گردشگری اضافه کرد: با توجه به وضعیت بیکاری در کشورمان ما نیاز به ایجاد یک میلیون شغل داریم که ظرفیت بخش های مختلف در آن مشخص و محدود است به فرض مثال صنعت نفت و خودروسازی در چند استان می توانند شغل ایجاد کنند؟ که فقط به چند استان محدود می شود. اما با توجه به ویژگی گردشگری میتوان شغل های زیادی با کمترین سرمایه گزاری در بخش گردشگری ایجاد کرد.

لاریجانی تاکید کرد: برخلاف برخی اظهار نظر ها گردشگری یک عنصر وادراتی و تهاجم فرهنگی  نیست. گردشگران زیادی که از کشور های دور و نزدیک به ایران سفر می کنند و واقعیت های ایران اعم از آزادی و امکانات و تاسیساتی که در بخش های درو رافتاده کشور ایجاد شده است می بینند و به دنیا مخابره می کنند . گردشگری بخوبی میتواند واقعیت های ایرا ن اسلامی و برکات انقلاب را به دنیا مخابره کند که متاسفانه با با تبلیغات منفی که قدرت های رسانه ای بزرگ علیه ایران می کنند و ایران عزیر در دنیا مظلوم واقع شده است.

این مدرس گردشگری افزود: اثرات منفی  گردشگری قابل انکار نیست همان طور که دیگر بخش ها هم نواقصی و اثرات سوئی دارند. اما باید با ترازوی عدل و انصاف آن را سنجید که مسلما اثرات مثبت آن به مراتب بیشتر از تاثیرات سوء آن است.

 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: گردشگری ایران صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۶۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری

 

افشین صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع آخرین وضعیت واردات گوشت و صادرات دام پرداخت.

با توجه به جمعیت دام، نیازی به افزایش حجم واردات گوشت گرم دارید؟

صدردادرس: بنابر اعلام مرکز آمار، جمعیت دام کشور در پایان زمستان ۷۲.۱ میلیون راس است که نشان دهنده جمعیت مناسب دام است.

با توجه به سطح بارش ها در نقاط مختلف، کماکان نسبت به متوسط دوره بلندمدت کمتر است‌ که انتظار می رود تا پایان اردیبهشت، کمبود بارش جبران شود.

با وجود شرایط مساعد تولید، مسئولان باید برنامه ریزی مناسبی در راستای حمایت از دامداران داشته باشند و حال اتخاذ سیاست افزایش واردات گوشت گرم نه تنها کمکی به بخش تولید نمی کند، بلکه تولیدکننده را از ادامه تولید دلسرد می کند.

آیا افزایش حجم واردات به تنظیم بازار گوشت قرمز کمک می کند؟

صدردادرس: اگر حمایت از افزایش جمعیت دامی صورت نگیرد، اتفاقات سال گذشته تکرار می شود. در بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش جمعیت دامی بودیم که متاسفانه سیاست های نادرست مسئولان منجر به کاهش جمعیت دام در پاییز و زمستان شد. براین اساس مسئولان باید به فکر حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باشند، نه مدام بر طبل واردات بکوبند.

بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن و سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت گرم و منجمد و ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن دام زنده وارد شد که به رغم افزایش واردات در سال ۱۴۰۲، اما قیمت گوشت افزایش و در مقابل سرانه مصرف کاهش یافته است که براین اساس می توان نتیجه گرفت که واردات هیچ تاثیری در تنظیم بازار نداشته است.

حال اینکه مسئولان واردات گوشت گرم را از ۱۲۹ هزارتن به ۱۴۸ هزارتن برسانند، تمام مسئولیت آن را باید برعهده بگیرند.

وضعیت بازار دام زنده چگونه است؟

صدردادرس: بنابر آمار متوسط قیمت دام زنده۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان است که امیدواریم قیمت گوشت و دام در بازار به سمتی برود که تولیدکننده و مصرف کننده رضایت داشته باشند. حال اینکه از وسط زنجیره تولید حرکتی در جهت اصلاح قیمت انجام دهیم، مشکلات مرتفع نمی شود.

آیا نیازی به صادرات دام داریم؟

صدردادرس: در شرایطی که تولید دام تقاضا ندارد، صادرات می تواند منجر به تحرک و رونق بخش تولید شود که این امر انگیزه در بین دامداران ایجاد می کند، لذا پیشنهاد بنده این است که شرایطی فراهم شود که صادرات مقطعی نباشد که به تولید آسیب بزند.

در شرایط فعلی که تولید در داخل تقاضا ندارد، صادرات راهگشاست و می تواند تا حدودی مشکلات تولید را حل کند.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • واگذاری «استقلال» به هلدینگ خلیج فارس با عدل و انصاف سازگار نیست
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟