Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، محمد امید در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه زیرساخت‌های روستایی ۹۰ درصد است، گفت: در روستاها زیرساخت‌های خوبی فراهم شده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور با بیان این نکته که نیازمندی‌های روستائیان طی سال‌های اخیر دیگر آب، برق نیست، افزود: دغدغه روستائیان متصل شدن به شبکه اطلاعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت تا پایان عمرش اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات و  مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشتی را به صفر می‌رساند.

امید بیان کرد: برای ایجاد اشتغال روستائیان، ۲۲ هزار میلیارد تومان به روستا برده شد و توانستیم نرخ بیکاری را ۱.۴ درصد کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: از محل تسهیلاتی که در روستاها ایجاد شد شاهد رشد مهاجرت معکوس هستیم. در ۱۷_۱۸ استان کشور مهاجرت معکوس داشتیم که امیدوار کننده است.

این مقام کشوری عنوان کرد: اصلاح ساختار مدیریتی روستاها دیگر موردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. هنوز استفاده از آب شرب خواسته مردم است از طریق ماده ۵۶ آماده کمک‌رسانی هستیم که ۲۰۰ میلیارد تومان برای رفع این مشکل اختصاص داده شده است.

وی در پایان از توزیع تبلت میان دانش‌آموزان روستایی  مناطق محروم استان خبر داد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

 

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه روستایی یاسوج رئیس جمهور کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور