Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحمود واعظ پور، روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران شهرستان تفت افزود: قبل از انقلاب بیمارستانی در شهرستان تفت وجود نداشت ولی اینک ۲ بیمارستان با ظرفیت ۲۵۰ تخت و علاوه بر آن ۱۴ مرکز خدمات جامع سلامت، ۵۴ خانه بهداشت و حدود ۷۰ پزشک برای ارائه خدمات به شهروندان وجود دارد و در حالی که پیش از انقلاب  تنها  ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، کمتر از ۲۰ خانه بهداشت و کمتر از ۱۰ پزشک در این شهرستان فعالیت داشتند که تعدادی از آنان ایرانی نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: خانه بهداشت زردین و پد هلیکوپتر شهر بخ در روزهای آینده افتتاح می شود و خانه بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت نصرآباد، مرکز خدمات جامع سلامت طزرجان، پایگاه اورژانس ۱۱۵ ده بالا، خانه پزشک دهشیر، پایگاه دوم اورژانس شهر تفت، پد هلیکوپتر شهر نیر و مرکز خدمات جامع سلامت سانیج نیز پروژه هایی است که با اعتبارات دولتی و مشارکت خیران درحال اجراست.

واعظ پور از  اجرای موفق طرح شهید سلیمانی در تفت خبرداد و اضافه کرد: هرچند برخی مواقع با خیز مجدد کرونا در شهرستان مواجه شدیم ولی با اجرای این طرح و رعایت شهروندان از موج جدید کرونا جلوگیری شد.

رئیس مرکز جامع روانپزشکی تفت هم در این نشست به تبیین اهمیت سلامت روان، گفت: با فروکش کردن بیماری کووید ۱۹، احتمالاً افزایش پیک بیماران روانی را در جامعه شاهد خواهیم بود.

قاسم دستجردی افزود: مرکز تفت با ۱۲۰ تخت تنها مرکز جامع روانپزشکی استان است که با کادر مجرب و متخصص به مردم یزد خدمات ارائه می دهد و شامل بخش های اورژانس، مردان و زنان است.

وی ادامه داد: ضریب اشتغال تخت های این مرکز قبلاً ۷۰ درصد بود که در دوران شیوع ویروس کرونا به ۵۵ درصد رسیده و در سال جاری ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به این مرکز مراجعه کردند که هزار نفر بستری شدند.

تفت رکورد دار کمک های خیری در استان شد

همچنین رئیس بیمارستان شهید بهشتی تفت در این نشست گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا، ۴ میلیارد و ۴۸۴ میلیون تومان از سوی خیران به بیمارستان تفت کمک شد و تفت رکورد دار کمک های خیری در استان به نسبت جمعیت زیرپوشش شد.

سید نادر مصطفوی با بیان اینکه کشور در مقابله با ویروس کرونا با توجه به مقتضیات و شرایط به خوبی عمل کرد، اظهار داشت: بیمارستان تفت به صورت میانگین روزانه به ۱۸۰ بیمار مشکوک خدمت ارائه کرد و در مجموع تاکنون ۸۲۸ بستری کرونایی در این بیمارستان داشتیم.

رئیس بیمارستان تفت با اشاره به اینکه با کمک یکی از خیران ساخت پد هلیکوپتر شهر تفت در آینده نزدیک صورت می گیرد، گفت: چنانچه اعتبار ساختمان جدید اورژانس هم تأمین شود ساخت آن سرعت می گیرد.

۲۶ مجموعه مردمی شهرستان تفت در برنامه های دهه فجر مشارکت کردند

 رییس اداره تبلیغات اسلامی تفت گفت: ویژگی متمایز کننده برنامه های امسال دهه فجر شهرستان، مردمی بودن آن است به گونه ای که ۲۶ مجموعه مردمی در برگزاری ۵۸ عنوان برنامه مشارکت کردند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محسن پاک طینت روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بارها بر استفاده از ظرفیت مردم به ویژه جوانان تأکید کردند و آنها را صاحبان اصلی انقلاب خواندند.

وی ادامه داد: امسال ستادی متشکل از مجموعه های مردمی تشکیل شد تا اجرای برنامه ها کاملاً توسط مردم صورت گیرد و اداره تبلیغات اسلامی صرفاً نقش هماهنگ کننده را بر عهده داشت.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تفت فعالیت در زمینه خدمات اجتماعی را یکی از محورهای مهم در برنامه های دهه فجر عنوان کرد و اظهار داشت: توزیع هزار بسته غذای گرم در مناطق روستایی، پرداخت ۱۰۰ کمک هزینه اجاره بها معادل اجاره یک ماه خانه به نیازمندان، تامین ۱۵۰ هزینه درمانی بیماران نیازمند و افتتاح مرکز نیکوکاری در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر تفت از این برنامه ها بوده است.

حجت الاسلام پاک طینت تصریح کرد: جشن های ولادت حضرت زهرا(س)، شب شعر فاطمی، مسابقات قرآنی، تجلیل از مادران برتر، مراسم انس با قرآن و نشست های بصیرتی از جمله مهمترین برنامه های دهه فجر امسال است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها دولت تدبیر و امید یزد تفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید یزد تفت دولت تدبیر و امید یزد تفت اخبار کنکور مرکز خدمات جامع سلامت خانه بهداشت شهرستان تفت دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد

 
میثاق دست‌پاک   بیان کرد: شعار امسال هفته سلامت «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» است، علت نام‌گذاری این هفته با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت، حمایت‌طلبی و پررنگ کردن ضرورت دسترسی به خدمات باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه در هر نقطه از کشور که قرار داشته باشیم.

وی افزود: توجه به برابری در سلامت و حرکت به سمت رفع ناعدالتی‌های احتمالی در دریافت خدمات و پیامدهای سلامت به‌ویژه در گروه‌های آسیب‌پذیر یا حاشیه‌نشین باتکیه‌بر نقش بنیادین مردم در خلق، تأمین و حفظ سلامت همگانی، تقویت بهداشت و تاب‌آورتر سازی نظام سلامت جهت آمادگی روبروشدن با تهدیدات احتمالی سلامت با ابعاد و مشخصات ناشناخته از دیگر دلایل نام‌گذاری این شعار است.

رئیس مرکز بهداشت و سلامت ایرانشهر تصریح کرد: در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی خدمات گسترده‌ای مثل، شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر تعداد نفرات به تفکیک سن و جنس، تشکیل پرونده سلامت، شناسایی مشکلات اثرگذار بر به‌سلامت، ارائه بسته‌های خدماتی به افراد تحت پوشش، انجام واکسیناسیون روتین انجام می‌پذیرد.

وی در ادامه گفت: ارجاع شیرخوارانی که در 6ماهه اول تغذیه انحصاری با شیر مادر ندارند به مراکز مشاوره شیردهی، ارجاع مادران باردار به کلاس‌های آموزشی برای زایمان، مشاوره فردی و خانوادگی، مراقبت از بیماران در معرض خطر، ارجاع مراجعه‌کننده به پزشک در صورت نیاز و ارزیابی الگوی تغذیه به مردم شریف شهرستان در طیف‌های مختلف سنی از دیگر خدماتی است که در مراکز سلامت ارائه می‌شود.

میثاق دست‌پاک یادآور شد: تجویز مکمل‌های غذایی شامل اسیدفولیک، قرص مولتی‌ویتامین میترال یددار، مکمل یدو فولیک، قرص آهن، قطره آهن و ویتامین AD، قطره مولتی‌ویتامین و مکمل ویتامین D مطابق با دستور عمل‌های کشوری، ثبت اطلاعات پرونده سلامت در سامانه و پیگیری انجام مراقبت‌های دوره‌ای کلیه دانش‌آموزان و موارد دارای اختلال و نیازمند مراقبت ویژه از دیگر وظایف جامعه سلامت است.

وی در خصوص ارتباط سلامت خانواده و جوانی جمعیت تشریح کرد: واحد سلامت خانواده متشکل از زیر شاخه‌هایی است که به نوبه خود روی سلامت و بنیان خانواده کار می‌کنند، چرا که زمانی که هر یک از اعضای خانواده سلامت روح و روان و جسم خود را داشته باشند قطعاً باعث تشکیل خانواده سالم و ترویج تشکیل خانواده خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت اذعان کرد: برنامه‌های سلامت خانواده فرصتی برای جوان‌سازی جمعیت شد، برنامه‌های سلامت برنامه‌های متعددی هستند که در راستای توانمندسازی خانواده‌ها برای ازدواج و تحکیم نهاد خانواده و همچنین برای افزایش رضایت‌مندی زناشویی، کاهش عوارض سقط‌جنین و کاهش عوارض بارداری که موجب می‌شود ما بارداری را کمتر ببینیم و عوارض ناشی از زایمان‌ها پیگیری‌هایی انجام می‌دهد که در مجموع باعث می‌شود توانمندی خانواده‌ها در خصوص ازدواج و فرزندآوری بیشتر شود.

وی اظهار کرد: زمانی که جوانان ما فرصت مناسبی برای ازدواج داشته باشند، خانواده‌های جدید بیشتری تشکیل خواهد شد که به بهبود سواد سلامت باروری، امکان باروری ایمن کمک خواهند کرد.

دست‌پاک خاطرنشان کرد: ما موارد برنامه‌ریزی‌شده‌ای را در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهیم که در انتخاب خود در زمینه تعداد فرزندان و فاصله‌گذاری بینشان و جلوگیری از سقط‌های عمدی و غیرعمدی و همین‌طور در کاهش مرگ‌ومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال نقش به سزایی را سلامت خانواده ایفا می‌کند که باز هم به اهدافی که ما در زمینه جوانی جمعیت دنبال می‌کنیم برسیم.

وی افزود: تأخیر در ازدواج و نارضایتی از زندگی مشترک و مواردی که ذکر شد اگر وجود داشته باشد در خانواده منجر به افزایش طلاق خواهد شد و طیف وسیعی از رفتارهای پرخطر را در جامعه خواهیم دید و نهاد خانواده مورد تهدید قرار می‌گیرد که یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن کاهش نرخ ازدواج و تک‌فرزندی و شیوع بالای ناباروری است.

دست‌پاک همچنین در خصوص پزشک خانواده گفت: در حال حاضر برنامه پزشک خانواده شهری و روستایی در شهرستان ایرانشهر در حال اجرا است، فقط در برنامه شهری مشکل کمبود پزشک را داریم که پیگیر حل مشکل مربوطه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی