Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مهمترین وظیفه حوزه‌های علمیه و روحانیت نشان دادن نسبت بین معارف اسلامی و زندگی بشر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، امروز در کارگاه توانمندسازی و روشنگری فرماندهان و رابطان بسیج طلاب استان اظهار کرد: یکی از اقدامات علما و روحانیت در غیبت کبری جمع‌آوری و حفظ میراثی است که از ائمه معصومین به ما رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با مرور تاریخ بخشی از روحانیت عمر خود را صرف کردند تا بتوانند معارف اسلامی و میراث گران‌بها ائمه(س) را حفظ و در قالب‌های مختلف به سطوح جامعه عرضه کنند.
شاهرخی عنوان کرد: علاوه‌بر حفظ معارف اسلامی و میراث گران‌بها پاسخگویی به مسائل روز جامعه از دیگر وظایف روحانیت است که در این راستا  باید توجه کنیم و در گذر زمان علوم و فنون مختلفی مطرح است که باید نسبت آنها را با معارف دینی و اسلامی تبیین و روشن کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان کرد: برقراری نسبت بین دین و زندگی از دیگر وظایف روحانیت است و باید مسیر تعیین شود نه اینکه دیگران مسیری برای زندگی بشر تعیین کرده و اشکالات مسیر را احصاء کنند.
وی گفت: کانون فرهنگی تمدن یکی از مؤلفه‌های اصلی تمدن اسلامی است و مرکزیت این کانون فرهنگی حوزه‌های علمیه هستند بر همین اساس روحانیت رسالت سنگینی بر عهده دارند.
شاهرخی تصریح کرد: مهمترین وظیفه حوزه‌های علمیه و روحانیت نشان دادن نسبت بین معارف اسلامی و زندگی بشر است و باید مسیر زندگی را به وسیله کانون فرهنگی دینی و مذهبی با مرکزیت روحانیت و حوزه‌های علمیه نشان دهند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه باید با داشتن برنامه‌های 10 ساله بدانند به چه تعداد مُبلغ و مُدرس در سطوح مختلف حوزوی نیازمند بوده و در این راستا برنامه‌ریزی کنند تا بتوانند به نحو احسن نسبت بین معارف اسلامی و زندگی بشر را نشان بدهند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حوزه های علمیه معارف اسلامی زندگی بشر نسبت بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • شرایط ایران با عملیات «وعده صادق» در جهان تغییر یافت
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است