Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز جمعه در آیین افتتاح کارخانه «تبلت ایرانی با قابلیت کنترل والدین» در مراغه اظهار داشت: مردم از لحاظ اقتصادی سختی می‌کشند اما کشور در مسیر توسعه قرار دارد و آذربایجان‌شرقی نیز در حال پیشرفت است. 
وی اضافه کرد: صادرات غیرنفتی این استان طی سال گذشته و همچنین ۹ ماهه امسال بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته و صنعتگران ما در حال جهاد در عرصه اقتصای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با تاکید بر اینکه هیچ قدرتی نمی‌تواند ملت ایران را از توسعه باز دارد، بیان کرد: حتی تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی هم به عنوان ظلمی آشکار، نتوانسته است تا روند توسعه کشور را متوقف کند. 
استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین با اشاره به اینکه مراغه به عنوان دومین شهر استان مسیر پیشرفت را طی می‌کند، بیان کرد: تولید تبلت ایرانی با مشارکت و نقش‌آفرینی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) حرکتی در مسیر توسعه صنعتی این شهرستان به شمار می‌رود. 
«پورمحمدی» با تاکید بر اینکه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در همه زمینه‌ها در کنار ملت ایران قرار دارد، بیان کرد: این ستاد در زمان وقوع سیل و زلزله در کمک‌رسانی پیشگام بوده و در زمینه‌های مختلفی چون توسعه کشاورزی دیم، مدرسه‌سازی و غیره در سطح استان فعال است. 

بنیاد برکت تاکنون ۸ مدرسه در مراغه افتتاح کرده است

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز به افتتاح کارخانه تبلت‌سازی مراغه با مشارکت و محوریت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشاره کرد و گفت: تلاش این بنیاد در توسعه اقتصادی و رفع نیازهای جامعه ارزشمند بوده و این نهاد تاکنون هشت باب مدرسه در مناطق محروم این شهرستان احداث و افتتاح کرده است.
سیدعلی موسوی ادامه داد: امسال نیز ۲ مدرسه ۶ کلاسه در این شهرستان توسط بنیاد برکت احداث شده و طی دهه فجر نیز یک باب از این مدارس به بهره‌برداری می‌رسد.
وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت در طرح‌های تولیدی و اقتصادی از جمله حرکت‌های بزرگی است که زمینه‌ساز رونق اقتصادی و اشتغالزایی شده که نمونه بارز آن ایجاد و راه‌اندازی همین کارخانه تبلت‌سازی است.
وی با اشاره به وضعیت طرح آزادراه مراغه - هشترود نیز بیان کرد: تلاش می‌شود تا قطعه‌های دوم و سوم این آزادراه به طول ۴۵ کیلومتر تا پایان دولت تدبیر و امید به بهره‌برداری برسد.

ورود بنیاد برکت به عرصه تولید واکسن کرونا مایه افتخار است

عضو خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه نیز با تاکید بر لزوم رفع موانع تولید، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری بنیاد برکت موجب اشتغال‌زایی و رونق تولید شده و ورود این نهاد به عرصه تولید واکسن کرونا مایه افتخار است.
آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای آزادراه مراغه - هشترود اضافه کرد: جاده فعلی این شهرستان هم‌اکنون قتلگاه است و از این رو سرعت بخشیدن به اجرای این طرح باید در اولویت مسئولان امر قرار گیرد.
به گزارش ایرنا در این آیین که همزمان با گرامیداشت دهه فجر برگزار شد، کارخانه تولید تبلت ایرانی با قابلیت کنترل والدین با ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسید.

ایده راه‌اندازی این کارخانه به عنوان یکی از دغدغه‌های رهبری مبنی بر صیانت از فضای مجازی شکل گرفته و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از این ایده استقبال کرده است تا یک سیستم عامل بر اساس نیاز خانواده ایرانی بومی‌سازی شود.  

به گفته مدیران این شرکت، طی بهار سال آینده تبلت‌های این شرکت به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد و به زودی از طریق مشارکت با یک برند معتبر، گوشی هوشمند نیز در این مجموعه تولید خواهد شد.

تبلت ایرانی تولیدی در مراغه به والدین این امکان را می‌دهد که به نرم‌افزارها دسترسی داشته باشند و حتی ساعت‌های مشخصی برای استفاده از این تبلت تعریف کنند.

۳۸ درصد از سهام شرکت تبلت‌سازی مراغه متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، ۵۲ درصد متعلق به سپاه پاسداران اقنلاب اسلامی و ۱۰ درصد هم مربوط به بنیاد مستضعفان بوده و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) علاوه بر مشارکت مالی، در تشکیل این کنسرسیوم نقش‌آفرینی کرده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تولید داخلی جهش تولید مراغه دهه فجر پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تولید داخلی جهش تولید آذربایجان شرقی تولید داخلی جهش تولید مراغه دهه فجر اخبار کنکور ستاد اجرایی فرمان امام آذربایجان شرقی تبلت ایرانی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم شمال غرب در مراغه
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه
  • پویش آزادی ۴۰ زندانی با کمک اردبیلی‌های مقیم آذربایجان‌شرقی
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • آغازمسابقات والیبال ساحلی در مراغه
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی در مراغه