Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس یک مطالعه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ یک روز پیش از بروز علائم بیشترین امکان انتقال بیماری را دارند.   خبرگزاری میزان _ ایسنا به نقل از دیلی‌میل نوشت: محققان از یک مدل کامپیوتری برای بررسی داده‌های مربوط به بار ویروسی (میزانی از ویروس که یک فرد به آن آلوده می‌شود) استفاده کردند تا دریابند چگونه بار ویروسی در طول دوره‌ی بیماری کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تحقیقات قبلی نشان داده است که بار ویروسی با عفونت در ارتباط است و همچنین باعث افزایش مرگ و میر می‌شود. فردی که بار ویروسی بیشتری داشته باشد بیشتر بیماری را منتقل می‌کند و بیشتر احتمال دارد در اثر کووید-۱۹ جان خود را از دست بدهد.   بر طبق اطلاعات جمع‌آوری شده از بیمارستان فرانسه در ماه مارس ۲۰۲۰ که توسط دانشمندان دانشگاه پاریس مورد بررسی قرار گرفته است ۴۰ درصد این بیماران از دستگاه اکسیژن استفاده کردند،۱۴۴ نفر در بخش مراقب‌های ویژه بودند و ۷۸ نفر جان خود را از دست دادند.   مدل‌های پیچیده‌ی ریاضی به دانشمندان این امکان را می‌دهد تا میزان عفونت در افراد را بررسی کنند تا نحوه رفتار ویروس در بدن را بفهمند. عوامل متغیری مثل بار ویروس، مدت زمان بیماری و میزان مرگ و میر فاکتور‌های مورد بررسی در معادله بودند.   مدت زمان بروز علائم پس از ابتلا، هفت روز اندازه‌گیری شد. محققان در مقاله خود که در مجله‌ی مقالات آکادمی ملی علوم ایالات متحده آمریکا (PNAS) منتشر شده است می‌گویند: ما پیش‌بینی می‌کنیم که اوج بار ویروسی در بدن یک روز قبل از شروع علائم است. آن‌ها همچنین گفتند، در افراد با بار ویروسی بیشتر، مدت زمان ابتلا تا بروز اولین علائم کمتر است که نشان می‌دهد افرادی که زودتر علائم نشان می‌دهند بار ویروسی بیشتری دارند. این مطالعات همچنین نشان می‌دهد سلول‌های ۵۹ درصد افراد بالای ۶۵ سال توانایی کمتری در از بین بردن ویروس نسبت به افراد جوان دارند؛ و بنابراین بدن این افراد به طور متوسط ۱۶ روز طول می‌کشد تا ویروس را از بدن خارج کنند. این عدد در افراد جوان ۱۳ روز محاسبه شد. این مطالعه همچنین تاثیر دارو‌های ضد ویروسی را بر افرادی با بار ویروسی بالا بررسی کرد.   اگر داروی ضد ویروسی وجود داشته باشد که بتواند تا ۹۰ درصد از گسترش ویروس و عفونت سلول جلوگیری کند، مدت زمان از بین بردن و خارج کردن ویروس از بدن برای افراد جوان به دو روز و افراد مسن به ۳ روز کاهش می‌یابد. تاثیر این درمان بر افراد بالای ۶۵ سال بسیار زیاد خواهد بود و آمار مرگ و میر را از ۶.۴ درصد به پنج در افراد بدون بیماری زمینه‌ای و از ۱۹ به ۱۴ درصد در کسانی که دستکم یک عامل خطر (risk factor) دیگر دارند کاهش می‌دهد. بیشتر بخوانید: روند شیوع کرونا در ۱۰ روز اخیر انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: کروناویروس سرایت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کروناویروس سرایت بار ویروسی بار ویروس مدت زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد