Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، پژوهش جدیدی که در دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ (UPMC) انجام شده است، نشان می‌دهد که کروناویروس به واسطه حذف قطعات کوچک از توالی ژنتیکی خود، از واکنش‌های ایمنی فرار می‌کند.

از آنجا که حذف این قطعات در بخشی از توالی ژنتیکی رخ می‌دهد که برای شکل پروتئین خوشه‌ای رمزگذاری می‌کند، پادتن خنثی‌کننده پیشین نمی‌تواند ویروس را تحت کنترل درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«پاول دوپرکس»، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: شما نمی‌توانید چیزی را که وجود ندارد، ترمیم کنید. بخشی از ویروس که پادتن آن را می‌بیند، برای همیشه از بین رفته است.

پژوهشگران، این الگو را در چندین نمونه متفاوت کروناویروس مشاهده کرده‌اند. انواع گوناگون کروناویروس که برای نخستین بار در انگلستان و آفریقای جنوبی شناسایی شده‌اند، این حذف را در توالی خود دارند.

این الگوی مقاوم در برابر خنثی‌سازی، نخستین بار در یک بیمار مبتلا به نقص ایمنی مشاهده شد که پیش از مرگ به مدت ۷۴ روز به ویروس کرونا آلوده بود. این بازی ویروس و سیستم ایمنی بدن، مدتی طولانی زمان می‌برد و فرصتی را برای آغاز جهش‌های نگران‌کننده در ژن ویروس فراهم می‌کند.

پژوهشگران به بررسی این موضوع پرداختند که حذف موجود در توالی ویروس موجود در بدن یک بیمار، ممکن است بخشی از یک روند بزرگتر باشد. آنها پایگاه داده‌های مربوط به توالی کروناویروس در سراسر جهان را مورد بررسی قرار دادند.

هنگامی که این پروژه آغاز شد، پژوهشگران گمان می‌کردند که کروناویروس نسبتا پایدار باشد اما هر چه پایگاه داده را بیشتر مورد بررسی قرار دادند، حذفیات بیشتر و الگوی دیگری را مشاهده کردند.

«کوین مک‌کارتی» از پژوهشگران این پروژه گفت: تکامل در حال تکرار شدن بود. ما با بررسی این الگو توانستیم به پیش‌بینی بپردازیم.

رشته ویروس شناسایی شده در یک بیمار تحت بررسی، هنوز مستعد خنثی‌سازی با گروهی از پادتن‌های موجود در پلاسمای بهبود یافته است. این موضوع نشان می‌دهد که فرار جهش‌یافته، همه راه حل نیست و مهم است این موضوع را هنگام طراحی ابزارهایی برای مقابله با کروناویروس متوجه شوید.

دوپرکس گفت: دنبال کردن ویروس به چند روش گوناگون، راه شکست دادن آن است. ترکیب پادتن‌های متفاوت و به کارگیری واکسن‌های گوناگون می‌تواند به این کار کمک کند. بدین ترتیب اگر بحرانی پیش بیاید، می‌توانیم از نسخه‌های پشتیبان استفاده کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کروناویروس پادتن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۵۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار استقلال ؛ فریب نخورید!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد