Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@16:55:35 GMT

لازمه توسعه کارآفرینی مبارزه با فساد اداری است

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۶۵۶۶

لازمه توسعه کارآفرینی مبارزه با فساد اداری است

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: لازمه توسعه کارآفرینی، کاهش بروکراسی و مبارزه با فساد اداری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمدعلی آل هاشم» در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه آذربایجان شرقی با بیان اینکه کارآفرینی موتور محرکه توسعه اقتصادی و اجتماعی است، گفت: کارآفرینان ثروت‌ و ارزش آفرین هستند، کارآفرینان با قدرت درک بالا و توانایی تشخیص فرصت ها، فکر و ایده را به محصول ارزش‌آفرینی تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: لازمه توسعه کارآفرینی، کاهش بروکراسی و مبارزه با فساد اداری است.

امام جمعه تبریز با انتقاد از موانع توسعه کارآفرینی گفت: ریسک مالی زیاد، عدم تامین منابع کافی برای راه اندازی کسب و کار، هزینه های اجتماعی و فقدان مهارت ها و عدم بروزرسانی قوانین مالی، بانکی، کاری، صادرات و واردات و فقدان زیرساخت تجاری از جمله این موانع است که باید برای رفع آن برنامه‌ریزی و اقدام شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی ادبیاتی جدید در اقتصاد جهان پدید آورده است، اظهار داشت: کاهش وابستگی با تاکید بر تولید داخلی و تلاش برای خوداتکایی از اهداف اقتصاد مقاومتی بود و اکنون ایران پس از دوران سخت، با دوران هوشمندی مواجه است.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: در شرایط تحریم اقتصادی و محدودیت خارجی اقتصاد مقاومتی این امکان را فراهم کرده تا تفکر ناب ایرانی راه حلی غافگیرانه برای مقابله با این فشارها ارائه دهد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اصلاح و بازنگری قانون کار با رویکرد کارآفرینی، اصلاح قوانین تجاری، آموزش و فرهنگسازی کارآفرینی، توسعه پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، کاهش بروکراسی اداری و توسعه اتوماسیون اداری، مبارزه با مفاسد اقتصادی، استفاده حداکثری از زمان، جایگزینی درآمدهای نفتی و کاهش وابستگی به نفت از راهکارهای  رفع موانع توسعه کارآفرینی برشمرد.

امام جمعه تبریز با بررسی ابعاد اقتصادی انقلاب های مختلف جهان خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه دلارهای نفتی و آمریکایی در اختیار رژیم طاغوت بود، اما ساختارها و عملکرد رژیم شاه حکایت از اوضاع منفی اقتصادی کشور و فقر شدید مردم داشت.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: مبارزه با فساد تبریز توسعه کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سی و هفتمین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در دادگستری استان و دومین نشست این ستاد در سال ۱۴۰۳ با حضور اعضا برگزار شد.

حجت الاسلام‌والمسلمین اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های دستگاه قضائی در حمایت از امر تولید و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مشخص شده است که بخشی از مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در بخش‌هایی چون صنعت، گردشگری، کشاورزی و … قابل شناسایی است و امکان برنامه‌ریزی برای رفع آن وجود دارد.

وی افزود: چنانچه فردی سرمایه‌گذار به علت وجود موانع در سرمایه‌گذاری یا تولید، متحمل ضرر و زیان شود این موضوع بازتاب نامناسبی خواهد داشت و مانع از ورود افراد دیگری در عرصه تولید و اقتصاد خواهد شد و تلاش اعضای ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری اصفهان از این پس این موضوع را به طور مستمر در دستور کار خود خواهند داشت.

رئیس دستگاه قضائی استان اصفهان در ادامه از رسیدگی به مشکلات عرصه تولید و اقتصاد در این ستاد به صورت مسأله‌محور خبر داد و تصریح کرد: پیش از این در بیشتر مواقع، رفع مشکلات واحدهای تولیدی و فعالین اقتصادی در ستاد اقتصاد مقاومتی به شکل موردی و مصداقی انجام می‌پذیرفت اما مصوبه جدید اعضای ستاد بدین نحو است که مشکلات و موانع به صورت مسأله محور بررسی شود چرا که با برطرف شدن یک مانع به صورت ریشه‌ای و کامل، ممکن است مشکلات چندین واحد تولیدی در این خصوص، همزمان برطرف شود.

کد خبر 6090970

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر