Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیریت بحران خوزستان پیرو پیش بینی سازمان هواشناسی درخصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی طی روزهای شنبه و یکشنبه هشدار سطح نارنجی صادر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، براساس این هشدار که با توجه به آخرین پیش بینی روز جمعه هواشناسی خوزستان صادر شد در شهرستان‌های دزفول، بهبهان، مسجدسلیمان، شوشتر، اندیمشک، گتوند، لالی، هندیجان و اندیکا در روزهای 18 و 19 بهمن ماه بارش بین 50 تا70 میلی متر پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس مجموع بارش‌ها در شهرستان‌های شوش، دشت‌آزادگان، بندرماهشهر، رامهرمز، هویزه، ایذه، باغملک، امیدیه و آغاجاری 30 تا 50 میلی متر و در شهرستان‌های اهواز، حمیدیه، باوی، کارون، رامشیر و هفتکل 15 تا 30 میلی متر طی مدت مذکور پیش بینی شده است.

بارندگی در محور کرج - چالوس و گردنه طالقان/ محورهای البرز باز استاسفرورینی‌های قزوین خانه در مسیر سیل ساختند؛ دستکاری سیل‌بند خررود خطرات جانی دارد6.5 میلیارد تومان کمک بلاعوض به سیل‌زدگان استان بوشهر پرداخت شد

سامانه بارشی مذکور مخاطراتی چون رگبار باران همراه با رعد و برق، احتمال ریزش تگرگ، بارش برف در ارتفاعات، وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای و رخداد مه و کاهش دید افقی و اثراتی چون احتمال آبگرفتگی و جاری شدن سیلاب در برخی مناطق و طغیان رودخانه‌های فصلی در مناطق کوهستانی، لغزندگی و اختلال در تردد جاده‌ای را می‌تواند به دنبال داشته باشد.

در این‌هشدار با تاکید بر آمادگی دستگاههای خدمات رسان و بکار گیری تمهیدات لازم برای کاهش خسارت احتمالی ناشی از رگبار، رعد و برق، تگرگ، وزش باد و صاعقه، اجتناب از صعود به ارتفاعات و فعالیت کوهنوردی ،اجتناب از سفرهای غیرضروری و همراه داشتن تجهیزات زمستانی از فرمانداران و سایر دستگاه‌های اجرایی خواسته شده است نسبت به صدور هشدار، اتخاذ تمهیدات لازم و انجام اقدامات پیشگیرانه اقدام کنند.

خودداری از تردد ، توقف واسکان در مجاورت رودخانه ها، مسیل ها، منابع آبی و مناطق با احتمال وقوع صاعقه، جاری شدن روان آب و سیلاب، سقوط اجسام و درختان، احتیاط در تردد جاده‌ای، اجتناب از سفرهای غیرضروری و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی در جاده های کوهستانی، جابجایی ساکنان مناطق در معرض خطر به ویژه عشایر و روستاییان ساکن در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و اسکان در مکان‌های امن تا رفع شرایط اضطراری از دیگر موارد توصیه شده در این اطلاعیه است.

استقرار اکیپ‌های عملیاتی راهداری به همراه ماشین آلات مورد نیاز برای انجام اقدامات لازم و عبور سریع سیلاب و رواناب، آمادگی کامل شعب هلال احمر و فراهم ساختن امکانات مورد نیاز به منظور امداد رسانی به موقع، اتخاذ تدابیر لازم برای پایداری شبکه برق و پیشگیری از وارد آمدن خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی و تاکید برمسدود نمودن جاده‌های حادثه خیز در صورت لزوم از دیگر موارد ابلاغ شده به دستگاه‌های متولی است.

انتهای پیام/341/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۷۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی به کشور/ این استان ها منتظر بارندگی باشند

به گزارش خبرآنلاین، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور طی سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) همچنین وزش باد شدید در نوار شرقی کشور طی سه روز آینده خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۸ اردیبهشت) در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری ، فارس، برخی مناطق کرمان و جنوب یزد ابرناکی و رگبار پراکنده باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود

وی اضافه کرد: یکشنبه (۹ اردیبهشت) این وضعیت در ارتفاعات کرمان و برخی مناطق بوشهر و غرب هرمزگان ادامه خواهد داشت. دوشنبه ( ۱۰ اردیبهشت) در اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت. سه شنبه (۱۱ اردیبهشت) سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود و بارش در ایلام، کرمانشاه، کردستان، لرستان و جنوب آذربایجان غربی رخ خواهد داد .

ضیاییان افزود: چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) سامانه بارشی ضمن تقویت، نوار غربی و بخش‌هایی از استانهای بوشهر و فارس را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد موجب خیزش گردوخاک خواهد شد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۹ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد، گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه ۱ و ۳ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۴۰ و ۳۶ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900054

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • ورود سامانه بارشی به کشور/ این استان ها منتظر بارندگی باشند
  • هشدار بارش شدید در ۵ استان/ رگبار و رعد و برق در مرکز و شرق کشور
  • هشدار بارش‌ شدید در ۵ استان/ رگبار و رعد و برق در مرکز و شرق کشور
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت